vrijdag 03.02.2017 20:30 #LOKAND
Einde
(0-0)
93'

EINDE
De wedstrijd zit erop. Lokeren en Anderlecht houden elkaar in evenwicht in een slappe partij.

90'

We krijgen er nog drie minuten bij... Valt er nog een beslissing?

89'

Boeckx staat ver uit zijn doel en dat heeft De Ridder gezien. Hij probeert de doelman van ver te lobben, maar Boeckx is net op tijd terug.

88'

Reuzekans voor Lokeren! Miric stuurt knap De Ridder het straatje in. Die zet achteruit op Bolbat, maar die knalt onbegrijpelijk hoog over. Beste kans uit de wedstrijd!

In
86'

Er komt plots wat ruimte aan beide zijden. Bruno en Hanni hebben al meer laten zien dan Stanciu en Chipciu op een hele wedstrijd. Bruno kapt goed naar binnen, maar knalt dan in het zijnet.

85'

Miric lijkt alleen op doel te kunnen gaan afstormen, maar de studs van Nuytinck kunnen hem dat nog net beletten. Even geluk voor Anderlecht daar!

83'

Eindelijk nog eens een schot tussen de palen. Tielemans zoekt de dribbel in de zestien en knalt hard op doel. Copa kan makkelijk klemmen.

In
82'

Straetman, één van de beteren vandaag, wordt naar de kant gehaald voor Bolbat. Kan hij nog iets forceren?

79'

We gaan zometeen de laatste tien minuten in. Nog steeds is er niets te zien in deze zoutloze wedstrijd. Toch kan er nog altijd een doelpuntje uit de lucht vallen in de slotfase.

In
73'

Chipciu mag dan toch gaan rusten. Bruno moet proberen het verschil te maken in het laatste kwartier.

71'

Lokeren wordt wat achteruit gedrukt door Anderlecht. Toch moet Copa niet aan de bak. Boeckx van zijn kant, komt al helemaal niet in beeld.

69'

Ook Lokeren voert een eerste wissel door. Martin mag gaan rusten. Zijn vervanger is Miric.

In
In
66'

De eerste vervanging gebeurt aan de zijde van paarswit. Stanciu, helemaal onzichtbaar vandaag, wordt naar de kant gehaald voor Hanni. Het had even goed Chipciu kunnen zijn, want hij speelt zo mogelijk nog zwakker vandaag.

Gele kaart
61'

Straetman maakt snelheid op een tegenaanval en bedient Terki. Die probeert het hoofd van De Ridder te zoeken, maar de voorzet is niet op maat.

60'

Anderlecht krijgt een lichte vrije trap net voor de zestien. Stanciu eist de bal op en trapt laag naar de verste hoek. Copa heeft een prima redding in huis, maar kan het leer niet klemmen. Nuytinck komt aangegleden, maar kan er net niet bij. Daar komt Lokeren goed weg!

57'

Plots valt er toch een grote kans uit de lucht! Straetman en Martin zorgen voor geharrewar voor het Brusselse doel, maar Nuytinck zit er goed tussen.

55'

Krijgen we vandaag nog iets te zien? Beide ploegen geven nog geen drie passes na elkaar, waardoor er totaal geen tempo in de wedstrijd zit. Anderlecht controleert wel, maar doelkansen zijn er niet.

51'

Obradovic zet voor vanop links, maar het leer gaat meteen over en naast het doel van Copa. Tekenend voor deze wedstrijd. Ook Chipciu heeft er zo al verschillende verstuurd. De onzuiverheden stapelen zich op.

49'

Tielemans duikt eens de zestien binnen. Hij zet gevaarlijk voor, maar er is geen enkele Anderlecht-speler gevolgd.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
Dezelfde 22 acteurs staan terug op het veld. Geen wissels dus voorlopig. Krijgen we nu wél iets te zien?

45'

RUST
Na een flauwe eerste helft gaan we rusten bij een 0-0 stand. Na de pauze kan het in principe enkel beter worden...

Gele kaart
41'

De eerste kaart komt achter de naam van Persoons te staan. De Lokerse aanvoerder komt te laat bij Trebel en krijgt terecht geel van Lardot.

37'

Serieuze dreiging vanwege Anderlecht nu! Stanciu verstuurt een geweldige voorzet vanop links richting Teodorczyk. Ninaj, bezig aan een sterke partij, komt net op tijd voor de spits om in hoekschop te verwerken.

35'

Lokeren komt opzetten in de jongste minuten! Terki knalt een vrije trap hard op doel, zijn schot wijkt nog af in hoekschop. Ook deze levert niets op. Nog tien minuten tot aan de rust!

32'

Ook Lokeren krijgt eens een hoekschop. Die wordt te kort gegeven, maar komt toch voor de voeten van Straetman. Hij knalt echter tegen ploegmaat Terki.

26'

Lokeren antwoordt meteen gevat! Terki bedient na een goede actie De Ridder. Die stuurt Hupperts het straatje in, maar alweer staat het vizier niet op scherm. De Waaslanders zullen hun schoten op doel toch moeten zien te kadreren.

24'

Even een gevaarlijke fase voor het doel van Copa! Na een ingooi voor Anderlecht vindt Chipciu Teodorczyk voor doel. Maric kan hem het schieten nog net beletten, waarna Copa kan klemmen.

20'

Voorlopig vallen er niet teveel noemenswaardige gebeurtenissen te noteren. Lokeren begon niet slecht aan de partij, maar intussen is het toch Anderlecht dat de wedstrijd domineert. Het tempo ontbreekt echter nog om echt het verschil te maken.

15'

Terug naar de overkant. Hupperts vindt de aanstormende De Ridder. Hij zoekt de verste paal, maar opnieuw belandt de paal niet tussen de palen.

13'

Eerste echt goede kans van de wedstrijd! Sowah verstuurt een gemeten voorzet vanop de rechterflank. Teodorczyk wint het luchtduel, maar Copa ligt goed in de hoek.

11'

De eerste hoekschop is voor de Brusselaars nadat Ninaj het duel won van Teodorczyk. Tielemans kan geen ploegmaat vinden, waardoor de kans verkeken is.

7'

Daar is Lokeren een eerste keer. Hupperts, hiernet ook al even bedrijvig na een goede actie, schiet op doel vanaf de rand van de zestien, maar ook zijn schot gaat ver naast de kooi van Boeckx.

5'

Ook de Roemenen van Anderlecht, Chipciu en Stanciu proberen voor de openingstreffer te zorgen. Beiden kunnen hun poging echter niet kadreren.

2'

Het eerste schotje tussen de palen komt van Teodorczyk. De Gouden Stier probeert het eens van ver, maar dat was iets te optimistisch om Copa te kunnen verrassen.

1'

AFTRAP
Na de hulde aan de vader van Anderlecht-coach Weiler kunnen we er aan beginnen! Pakt Anderlecht de volle buit op Daknam of kan Lokeren stunten?

0'

SELECTIE ANDERLECHT
Boeckx, Obradovic, Nuytinck, Spajic, Sowah, Trebel, Dendoncker, Stanciu, Tielemans, Chipciu, Teodorczyk, Ruben, Bruno, Capel, Delcroix, Deschacht, Hanni, Thelin.

0'

SELECTIE LOKEREN
Verhulst, Copa, De Wolf, Maric, Ticinovic, Galitsios, Ninaj, Terki, Persoons, Rassoul, Jambor, Bolbat, Miric, Enoh, Martin, Straetman, Hupperts, De Ridder, Ansah.

Wedstrijdstatistieken

LOK
AND
38
Balbezit
62
2
Hoekschoppen
5
18
Inworpen
27
3
Reddingen
1
2
Buitenspel
4
12
Fouten
10
1
Schoten op doel
3
12
Doelman uittrappen
4
3
Schoten naast doel
5
14
Vrije trappen
14

Huidige vorm

LOK
AND
x
-
-
+
x
+
-
+
-
+

Laatste 10 wedstrijden

LOK
AND
14
Doelpunten
15
0
Tweede gele kaarten
0
12
Gele kaarten
15
4
Gewonnen wedstrijden
3
3
Verloren wedstrijden
4
0
Rode kaarten
0
11
Doelpunten tegen
15
3
Gelijke spelen
3
10
Wedstrijden
10

Head to Head

Gewonnen
5
Verloren
23

35

Gespeeld
Gelijk

7

Gewonnen
23
Verloren
5

Recente ontmoetingen