zaterdag 28.01.2017 18:00 #KVKLOK
Einde
(2-1)
94'

EINDE
De partij is afgelopen. Na acht nederlagen op rij kan KV Kortrijk nog eens winnen. Chevalier bezorgde de thuisploeg de volle buit.

92'

Lokeren is zo dicht bij de gelijkmaker, maar de bal gaat niet binnen. Sifakis staat te schutteren op een voorzet, maar niemand van Lokeren kan de fout afstraffen. In de rebound trapt De Ridder nog in het zijnet.

90'

Het bord met de toegevoegde tijd geeft drie minuten weer.

In
88'

De wedstrijd van Kage is ten einde. Pavlovic mag de zege over de streep helpen trekken.

86'

Ticinovic ziet de bal uitnodigend voor zijn voet komen. Zijn geplaatste bal gaat echter recht in de armen van Sifakis.

85'

De laatste vijf minuten zijn aangebroken. Lokeren kan voorlopig geen vuist maken in de zoektocht naar de gelijkmaker.

Gele kaart
82'

Ansah krijgt een gele kaart nadat hij te enthousiast naar de bal ging.

79'

Kage stoomt met de bal aan de voet op richting het strafschopgebied. De middenvelder schiet vanop de rand van de zestien, maar zijn poging gaat ongevaarlijk over.

In
78'

Opnieuw een wissel bij KV Kortrijk: Van Der Bruggen wordt gewisseld door Mercier.

In
77'

Bij de thuisploeg gaat doelpuntenmaker Chevalier naar de kant. Sarr mag het laatste kwartier vervolledigen.

74'

KV Kortrijk kan nog eens dreigen met een stilstaande fase. Barbaric krijgt zijn hoofd tegen een vrije trap, maar zijn kopbal gaat enkele meters over.

70'

Lokeren probeert wel, maar geraakt moeizaam in de buurt van het vijandelijke doel. Ansah waagt zijn kans dan maar vanop ruime afstand. Sifakis heeft geen probleem met het slappe schot.

Gele kaart
67'

Kage brengt de bal laag voor richting Saadi. Ninaj werpt zich voor het leer zodat Saadi naast de bal trapt.

In
66'

Sifakis gaat royaal naast de bal op een hoekschop. Ansah staat nog maar net op het veld, maar hij komt een paar centimeter te kort om binnen te duwen.

66'

Kristinsson gooit zijn laatste troefkaart op tafel: Straetman moet naar de kant voor Ansah.

60'

KV Kortrijk heeft in de tweede helft nog niet kunnen dreigen. Lokeren daarentegen gaat meer en meer op zoek naar de gelijkmaker. De thuisploeg houdt voorlopig wel stand.

57'

De Ridder produceert zijn eerste schot op doel. Zijn poging wordt echter een serieuze afzwaaier.

In
54'

Lokeren gooit zijn tweede wissel in de strijd. De Ridder komt Bolbat aflossen.

53'

Kage schildert een voorzet op het hoofd van Saadi. De spits knikt naar doel, maar zijn kopbal heeft te weinig snelheid om Copa in verlegenheid te brengen. De Ivoriaanse doelman laat het leer rustig in zijn armen vallen.

52'

Opnieuw waait een voorzet bijna tot bij Hupperts. Ditmaal kon de Nederlander niet bij de bal.

47'

KV Kortrijk ontsnapt al vroeg in de tweede helft aan de gelijkmaker. Een voorzet botst tot bij Hupperts. De flankaanvaller heeft de bal maar binnen te leggen, maar hij stapt over de bal en laat de wenkende kans liggen.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
Het eerste fluitsignaal van de tweede helft weerklinkt in het Guldensporenstadion. Bij Lokeren komt Martin in de plaats van De Sutter.

In
45'

RUST
Scheidsrechter Verboomen fluit voor de rust. KV Kortrijk werkte aan 100% af en mag met een 2-1 voorsprong de kleedkamer in.

45'

Straetman slalomt door de Kortrijkse verdediging. Hij zet Bolbat alleen voor de doelman, maar de middenvelder stond buitenspel.

Doelpunt
41'

DOELPUNT
Lokeren knokt zich terug in de wedstrijd dankzij De Sutter. De spits troeft Goutas af in de lucht en buffelt een hoekschop voorbij Sifakis. De doelman raakt de bal nog wel, maar hij kan het leer niet meer uit zijn doelvlak slaan.

38'

Straetman verlengt een voorzet bijna tot bij De Sutter. De aanvaller staat helemaal alleen aan de tweede paal, maar hij reageert te laat om nog bij de bal te kunnen.

36'

Hupperts waagt zijn kans met een halve omhaal. Zijn poging eindigt in de spionkop van KV Kortrijk.

Doelpunt
34'

DOELPUNT
Het Guldensporenstadion schiet wakker na een knappe treffer van Chevalier. Saadi wipt de bal over de verdediging. Chevalier neemt de bal in één tijd op de slof en knalt het leer prachtig tegen de touwen.

30'

Na goed combinatiespel komt Terki vrij aan de rand van het strafschopgebied. De middenvelder trapt in één tijd op doel, maar Sifakis duikt goed naar de hoek en duwt de bal naar veiligere oorden.

26'

Ditmaal krijgt Lokeren een aantrekkelijke vrije trap. Bolbat knalt de bal echter in de muur en ook de rebound gaat hoog over doel.

24'

Kage versiert een vrije trap op een leuke plaats. De middenvelder eist de vrijschop zelf op, maar hij plaatst de bal enkele meters over het doel.

19'

In de negentiende minuut scanderen de supporters de naam van Thomas Buffel. De aanvoerder van KRC Genk verloor afgelopen week zijn vrouw na een slepende ziekte.

Doelpunt
18'

DOELPUNT
De eerste doelpoging van KV Kortrijk levert meteen een doelpunt op. Chevalier krijgt ruimte om uit te halen van net buiten de zestien. De spits plaatst de bal knap in de verste benedenhoek binnen.

15'

De daaropvolgende hoekschop kan door Rassoul op doel gekopt worden. Zijn kopbal gaat een metertje over de dwarsligger.

14'

De eerste kans van de wedstrijd is een feit. Een afgeblokt schot komt voor de voet van Bolbat. De middenvelder schiet vanop de rand van het strafschopgebied naar doel, maar Sifakis brengt redding met een vreemde reflex.

13'

D'Haene haalt de achterlijn en zet voor richting het penaltypunt. Copa kan de bal echter eenvoudig uit de lucht plukken.

11'

De wedstrijd komt voorlopig niet los. Beide ploegen proberen wel een aanval op de mat te leggen, maar de onzuiverheden zijn vooralsnog te talrijk.

6'

Hupperts wordt in de rug van de verdediging gestuurd. De flankspeler kan De Sutter of Straetman uitpikken voor doel, maar hij plaatst zijn voorzet recht in de handen van doelman Sifakis.

3'

Het initiatief uit de openingsfase komt van de thuisploeg. Van Der Bruggen tekent voor het eerste schot van de wedstrijd, maar zijn poging gaat volledig de mist in.

1'

AFTRAP
KV Kortrijk en Lokeren openen de voetbalavond in de Jupiler Pro League.

0'

OPSTELLINGEN
KV Kortrijk komt met vier nieuwe namen aan de aftrap. Chevalier, Kage, Barbaric en Van Loo beginnen aan de partij.

Bij Lokeren verschijnen twee nieuwe namen in de basisopstelling. Rassoul en Bolbat krijgen hun kans in de startelf.

0'

SELECTIE KV KORTRIJK
Kovacevic, Goutas, Pavlovic, Chevalier, Kage, Saadi, Sifakis, Van der Bruggen, Barbaric, Galens, Joãozinho, Rougeaux, Mercier, Rolland, Ouali, Kaminski, D'Haene, Van Loo, Veldwijk, Sarr

0'

Selectie Lokeren
Verhulst, Copa, De Wolf, Maric, Ticinovic, Galitsios, Ninaj, Terki, Persoons, Rassoul, Jambor, Bolbat, Miric, Enoh, De Sutter, Martin, Straetman, Hupperts, De Ridder, Ansah

Head to Head

Gewonnen
5
Verloren
9

17

Gespeeld
Gelijk

3

Gewonnen
9
Verloren
5

Recente ontmoetingen