woensdag 25.01.2017 20:30 #STVKVM
Einde
(2-1)
93'

EINDE
Geldhof fluit voor het einde van de wedstrijd. Sint-Truiden wint met 2-1 van een tienkoppig KV Mechelen. Alle doelpunten vielen in de eerste helft.

90'

Er komen drie minuten bij.

89'

En opnieuw is Coosemans de Mechelse held. Vetokele krijgt de bal centraal toegespeeld, maar zijn schot strandt tegen de benen van Coosemans.

Gele kaart
Gele kaart
88'

Vanlerberghe maakt een duik in de rechthoek. Geldhof geeft een gele kaart voor de fopduik.

87'

De tijd begint te dringen voor KV Mechelen. Vanlerberghe schiet van buiten het strafschopgebied, maar Pirard staat goed opgesteld en laat de bal rustig in zijn armen vallen.

In
84'

Boli kan niet meer verder na een stevige botsing met El Messaoudi. Janssens maakt de laatste minuten vol.

80'

Sint-Truiden weigert de wedstrijd te beslissen. Boli krijgt ruimte om uit te halen, maar Coosemans brengt opnieuw redding. In de rebound trapt Boli de bal op het dak van het doel.

In
79'

Dussaut wordt gewisseld door Ceballos.

77'

Het wordt even warm voor het doel van STVV. Kolovos krijgt de bal in de zestien. Hij kapt en schiet, maar de bal belandt bij Paulussen. De rechtsachter is echter te verrast en laat de bal van zijn voet springen.

In
75'

Bij STVV staat Bolingoli zijn plaats af aan Cuevas.

73'

KV Mechelen blijft in de wedstrijd dankzij opnieuw Coosemans. Gerkens trapt vanuit een scherpe hoek op doel, maar Coosemans bokst de bal in hoekschop.

In
71'

Ferrera gooit zijn derde wissel in de strijd: Jaadi komt in de plaats van Verdier.

70'

Kolovos rukt zich los van zijn bewaker en schiet uit de draai op doel. Het schot gaat echter enkele meters over het doel van Pirard.

69'

Het balbezit is met 57% nog steeds in het voordeel van de bezoekers.

67'

De boeken waren bijna dicht, maar Coosemans redt de meubelen voor KV Mechelen. Vetokele had een voorzet van Gerkens maar binnen te leggen, maar hij trapt recht op de Mechelse doelman.

65'

Bjelica schiet vanop ruime afstand. Verdier wil de bal nog aanraken, maar hij stond buitenspel. Het schot van Bjelica was bovendien ook enkele meters naast.

62'

Paulussen grist een doorsteekbal goed mee. Hij probeert in één tijd over Pirard te lobben, maar de bal strandt in de handen van de doelman.

61'

De Petter stuurt Boli in het straatje. De spits werkt de bal ook tegen de touwen, maar hij stond in buitenspelpositie. Het doelpunt wordt dus terecht afgekeurd.

Gele kaart
60'

Bjelica komt stevig in op Fernandes. De Mechelse flankverdediger ontvangt een gele kaart.

59'

Dussaut brengt scherp voor, maar de bal gaat aan Gerkens, Boli en Vetokele voorbij. Uiteindelijk zet Paulussen in hoekschop.

55'

KV Mechelen heeft het balbezit, maar de bezoekers kunnen Pirard voorlopig niet bedreigen. De tweede helft is alvast minder spectaculair dan de eerste periode.

50'

Fernandes krijgt tijd en ruimte om aan te leggen vanop de rand van het strafschopgebied. De verdediger produceert een twijfelachtig schotje dat ongevaarlijk naast eindigt.

48'

Bolingoli kopt een voorzet centraal in de voeten van Rits. De middenvelder kan echter niet goed afdrukken waardoor de bal in de handen van Pirard hobbelt.

Gele kaart
In
46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De tweede helft is van start gegaan. Bij KV Mechelen komt Cobbaut in de plaats van Schouterden.

45'

RUST
We rusten met een 2-1 voorsprong voor STVV. KV Mechelen staat bovendien met een man minder na een tweede gele kaart voor Vitas.

45'

Vetokele wurmt zich voorbij twee verdedigers. Cocalic trekt de spits vervolgens tegen de grasmat en krijgt geel. Bij STVV vragen ze om een rode kaart omdat Vetokele op weg naar doel was, maar daar wil Geldhof niets van weten.

40'

KV Mechelen krijgt de bal cadeau van Vetokele. Verdier holt met de bal richting het strafschopgebied, maar de spits besluit al snel op doel te trappen. Zijn schot waait ruim over.

36'

Bolingoli stoomt door tot in het strafschopgebied. Zijn lage schuiver is nadien wel te slap om Coosemans in verlegenheid te brengen.

33'

De wedstrijd blijft erg aangenaam om te volgen. KV Mechelen heeft intussen het initiatief opnieuw overgenomen in de zoektocht naar de gelijkmaker.

Doelpunt
29'

DOELPUNT
Sint-Truiden klimt weer op voorsprong. Vetokele trapt in eerste instantie van dichtbij op Coosemans, maar in de herneming schuift Peeters de bal alsnog binnen: 2-1.

29'

Kolovos schiet vanop ruim 26 meter op doel. Pirard ziet de bal goed komen en vangt rustig op.

26'

De corner levert ei zo na de voorsprong voor STVV op. Fernandes klimt hoog, maar hij kopt de bal een metertje over het doel.

26'

Mechele stuurt Vetokele in de rug van de verdediging. Cocalic redt opnieuw de meubelen en werkt in hoekschop.

Doelpunt
23'

DOELPUNT
KV Mechelen zet het balbezit om in de gelijkmaker. Kolovos brengt de bal tot bij Verdier, die van dichtbij voorbij Pirard trapt.

22'

De storm van STVV is voorlopig weer even gaan liggen. KV Mechelen heeft nu het balbezit, maar vindt vooralsnog geen opening in de gele gordel.

In
20'

Ferrera grijpt in: Claes gaat naar de kant voor Vanlerberghe.

Gele kaart
17'

En opnieuw een doelpoging van Sint-Truiden. Boli krijgt een voorzet echter niet goed onder controle waardoor Cocalic het gevaar kan keren.

17'

Dussaut snijdt naar binnen en mikt richting de verste hoek. Zijn schot gaat enkele meters over. De thuisploeg wil snel op zoek gaan naar het tweede doelpunt.

16'

STVV legt mooi, aanvallend voetbal op de mat. Boli wil de bal in één tijd achteruit leggen tot bij Gerkens, maar de bal gaat aan alle ploegmaats voorbij.

Tweede gele kaart
13'

RODE KAART
De problemen voor KV Mechelen worden nog groter. Vitas werkt Vetokele tegen de grond en loopt tegen zijn tweede gele kaart van de partij aan.

Doelpunt
11'

DOELPUNT
Vetokele zet STVV op voorsprong met een knap doelpunt. De spits trapt van net buiten het strafschopgebied. De bal waait over Coosemans tegen de touwen.

Gele kaart
8'

De eerste gele kaart van de wedstrijd is voor Vitas na een tackle op Bolingoli.

8'

Sint-Truiden countert snel. Vetokele legt opzij tot bij Boli, maar de aanvaller schiet nogal onbesuisd over het doel.

6'

KV Mechelen komt erg dicht bij het openingsdoelpunt. Bjelica troeft Dussaut af op de achterlijn. De linksachter trapt vervolgens vanuit een scherpe hoek tegen de paal.

4'

Fernandes waagt zijn kans vanop ruime afstand. Coosemans ziet de optimistische poging ruim naast eindigen.

3'

Het eerste doelgevaar komt van Sint-Truiden. Gerkens stuurt Vetokele in de diepte, maar Cocalic komt in extremis terug om het schot in hoekschop te blokken.

1'

AFTRAP
Het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Geldhof weerklinkt in Stayen.

Wedstrijdstatistieken

STV
KVM
35
Balbezit
65
5
Hoekschoppen
0
22
Inworpen
30
2
Reddingen
5
4
Buitenspel
2
10
Fouten
12
7
Schoten op doel
3
12
Doelman uittrappen
9
7
Schoten naast doel
5
14
Vrije trappen
14

Huidige vorm

STV
KVM
x
x
-
-
x
+
+
+
+
+

Laatste 10 wedstrijden

STV
KVM
13
Doelpunten
13
1
Tweede gele kaarten
0
20
Gele kaarten
18
5
Gewonnen wedstrijden
2
1
Verloren wedstrijden
3
0
Rode kaarten
1
10
Doelpunten tegen
12
4
Gelijke spelen
5
10
Wedstrijden
10

Head to Head

Gewonnen
6
Verloren
7

17

Gespeeld
Gelijk

4

Gewonnen
7
Verloren
6

Recente ontmoetingen