zaterdag 21.01.2017 20:00 #MOULOK
Einde
(0-1)
Doelpunt
93'

EINDE
De scheidsrechter maakt een einde aan de partij. Moeskroen wint dankzij een sterke tweede helft verdiend tegen Lokeren, dat de eerste helft de bovenliggende ploeg was.

92'

DOELPUNT
Moeskroen houdt op de valreep de drie punten in eigen huis. Een ultieme vrijschop van Hubert wordt door Arslanagic met het hoofd in doel verlengd.

Gele kaart
85'

Diedhiou waagt nog maar eens zijn kans, maar trapt onbesuisd meters over doel.

In
79'

De Sutter laat de bal slim lopen voor Straetman, die zijn schot kraakt en de bal voorlangs ziet verdwijnen.

73'

Daar is Diedhiou opnieuw. Paniek in de Lokerse defensie zorgt ervoor dat de aanvaller met de bal aan de haal kan. Hij probeert het met een gekruist schot, dat via Copa maar net voorlangs gaat.

72'

Diedhiou komt dicht bij de 2-1. Hij neemt een afvallende bal op de slof en ziet zijn poging uiteenspatten tegen de paal.

In
In
70'

Een dubbele wissel bij Lokeren: Miric en Persoons verlaten het veld voor De Sutter en Straetman.

Gele kaart
In
63'

Bij Lokeren zien ze even sterretjes. Matulevicius komt met een gelukje in balbezit, maar mikt de bal in het zijnet.

62'

Bij Moeskroen geloven ze nu vol in de overwinning. Mohamed waagt zijn kans van ver, Maric grijpt in.

Penalty
58'

DOELPUNT
David Hubert neemt zijn verantwoordelijkheid en faalt niet. De bordjes hangen opnieuw gelijk.

Gele kaart
56'

STRAFSCHOP
Strafschop voor de thuisploeg. Maric staat in de baan van een schot en maakt een beweging met de bovenarm. Lambrechts legt de bal op de stip.

51'

Daar is de thuisploeg opnieuw. Diedhiou haalt uit en ziet de bal in het zijnet verdwijnen.

49'

Diedhiou zoekt Markovic met een steekpass en de Serviër komt oog in oog met Copa. Hij aarzelt te lang en probeert het met een lage schuiver, de Ivoriaanse doelman staat pal.

In
46'

Bij Moeskroen in Olinga in de kleedkamer gebleven voor Matulevicius, die zijn debuut maakt voor Les Hurlus.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De bal rolt opnieuw in Moeskroen. Kan de thuisploeg nog een vuist maken?

45'

RUST
De scheidsrechter maakt een einde aan de eerste helft. Lokeren was de betere ploeg en trekt verdiend met een kleine voorsprong de rust in.

Gele kaart
35'

Mohamed probeert het met een schot, dat wordt afgeblokt. Moeskroen wil reageren, maar heeft de nodige moeite om het Lokeren moeilijk te maken.

Doelpunt
28'

DOELPUNT
Ninaj loopt goed in op een hoekschop en kan zijn voet tegen de bal zetten. De bal wijkt af op Moeskroen-speler Vojvoda en verdwijnt zo in doel.

25'

Vojvoda probeert zich een weg tussen de Lokerse verdedigers te banen en waagt dan zijn kans. De bal blijft echter hoogte nemen en belandt tegen het scorebord.

22'

Hupperts houdt het veld breed en probeert een voorzet te versturen. De bal lijkt over doel te waaien, maar valt dan op de doellat.

13'

Ook Moeskroen laat de openingstreffer liggen. Gulan verstuurt een prima voorzet en Diedhiou kan vrij koppen, maar hij kan zijn hoofd niet vol tegen de bal zetten.

8'

Nu is het Miric die de ruimte induikt. Hij omspeelt Delac, maar moet te ver uitwijken. De Ridder wacht voor doel en de ziet de bal in hoekschop gewerkt worden. Het levert uiteindelijk niets op voor de bezoekers.

8'

De eerste grote kans van deze wedstrijd is voor Lokeren. Hupperts duikt opnieuw in de rug van de verdediging en kan alleen richting doelman Delac dribbelen. De Nederlander blijft goed kalm, maar pakt uit met een belabberde trap.

6'

Olinga omspeelt Galitsios en gaat dan tegen de vlakte. De Moeskroen-speler roept om een strafschop, maar daar gaat scheidsrechter Lambrechts niet op in.

5'

Overmeire verstuurt een prima diepe bal richting Hupperts, die achter de verdediging duikt en maar net de controle mist.

1'

Diedhiou wil het publiek meteen opwarmen en probeert het met een omhaal, maar hij kan de bal niet vol raken. De Lokerse defensie kan meteen weer met de opbouw beginnen.

1'

AFTRAP
De bal rolt op het veld van Le Canonnier. Rode lantaarn Moeskroen kan de punten goed gebruiken. Lokeren stevent af op een rustig seizoenseinde en probeert Racing Genk in het vizier te houden.

0'

MARTIN OP DE BANK
Gary Martin, de enige nieuwe naam bij Lokeren, start op de bank.

0'

ARSLANAGIC IN DE BASIS
Van de nieuwkomers bij Moeskroen start alleen Arslanagic in de basis. Kabasele en Matuleviscius ztten op de bank.

0'

SELECTIE LOKEREN
Verhulst, Copa, De Wol, Maric, Ticinovic, Galitsios, Ninaj, Terki, Overmeire, Persoons, Rassoul, Jambor, Bolbat, Miric, De Sutter, Martin, Straetman, Hupperts, De Ridder, Ansah

0'

SELECTIE MOESKROEN
Delac, Vojvoda, Arslanagic, Peyre, Huyghebaert, Hubert, Nkaka, Gulan, Markovic, Diedhiou, Mohamed, Defourny, Olinga, Stojanovic, Selak, Tirpan, Matuleviscius, Kabasele, Simic

Head to Head

Gewonnen
1
Verloren
6

7

Gespeeld
Gelijk

0

Gewonnen
6
Verloren
1

Recente ontmoetingen