93'

EINDE
De scheidsrechter maakt een einde aan de partij. Lokeren wint met 1-3 tegen Westerlo, dat de rode lantaarn blijft.

In
In
86'

De ingevallen Maric trapt vrijwel een bal tegen de netten, maar hij wordt terecht teruggefloten wegens buitenspel.

Gele kaart
81'

Hupperts wordt diep gestuurd en heeft de 1-4 aan de voeten. Van Hout blijft lang genoeg op de been en kan de poging van Hupperts uit doel weren.

Doelpunt
79'

DOELPUNT
Boeken toe voor Westerlo. De Sutter stuurt De Ridder diep en die kan de 1-3 over doelman Van Hout in doel werken.

Doelpunt
75'

DOELPUNT
Net wanneer Westerlo de controle volledig lijkt te gaan overnemen, slaan de bezoekers toe via Terki. Veren de Kemphanen nog recht?

73'

Westerlo leek een vogel voor de kat, maar heeft Lokeren de afgelopen minuten met de rug tegen de eigen zestien gedrukt. Deze keer is het Buyens die zijn kans waagt en de bal enkele meters naast het doel ziet verdwijnen.

72'

Rommens zet zijn voet tegen een afvallende bal. Hij plaatst de bal nipt naast het doel.

70'

Hupperts drijft op met de bal en probeert het van ver. Van Hout gaat goed tegen de grond.

In
Gele kaart
68'

Lokeren krijgt een vrijschop op een aangename plek, net buiten de grote rechthoek. Skulason zet zich achter de bal, maar mikt de bal bijna over de tribune achter het doel van Van Hout.

In
63'

Lokeren gaat nadrukkelijk op zoek naar een tweede doelpunt. De Sutter lijkt zijn tweede van de avond te prikken, maar treft de doellat.

60'

Persoons staat klaar om zijn voet vol tegen een voorzet te zetten, maar Terki is zijn ploegmaat te snel af en probeert het met een kopbal. De bal verdwijnt een eind over het doel.

57'

Overmeire gaat met de bal aan de hal en besluit een gekruiste bal voorbij Van Hout te sturen. Zijn poging verdwijnt enkele meters voorlangs.

In
52'

Molenberghs probeert het nog eens, maar ziet de bal hoog over het doel van Copa waaien.

49'

Westerlo komt bijna weer op voorsprong. Molenberghs zet zijn voet tegen een afvallende bal en dwingt Copa tot het uiterste.

Doelpunt
48'

DOELPUNT
De bordjes hangen vroeg in de tweede helft alweer in evenwicht. Bolbat verstuurt een prima aangesneden vrijschop richting de kleine rechthoek, waar De Sutter de gelijkmaker in doel kan lopen.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De bal rolt opnieuw in Westerlo. Kunnen de bezoekers zich terug in de wedstrijd knokken of houden de Kemphanen de drie punten in eigen huis?

45'

RUST
De scheidsrechter maakt een einde aan een flauwe eerste helft. Westerlo trekt met een voorsprong de rust in dankzij een fraai doelpunt van Acolatse.

43'

De Sutter laat de kans liggen op Lokeren op gelijke hoogte te zetten. De aanvaller kan vrij koppen in de kleine rechthoek, maar mikt pal op de Westelse doelman.

42'

Hyland probeert het van ver, te ver om Copa te verontrusten.

37'

Lokeren kan nog eens dreigen via Ticinovic, die zijn man omspeelt in de zestien en dan pal in de handen van doelman Van Hout besluit.

33'

Ook Heylen waagt zijn kans. De Anderlecht-huurling zoekt de verre hoek met een plaatsbal, maar mikt het leer enkele centimeters naast het doel.

30'

Daar is Acolatse opnieuw. Hij draait zich vrij op de rand van de grote rechthoek en besluit onbesuisd over het doel van Copa.

Doelpunt
27'

DOELPUNT
Het stadion wordt voor even uit de winterslaap gehaald. Thuisspeler Acolatse mag rustig met de bal richting de grote rechthoek dribbelen en pakt uit met een gekruist afstandsschot. De bal verdwijnt via de paal in doel.

26'

De Sutter probeert het opnieuw met een deviatie, maar deze keer overschrijdt de bal de achterlijn zelfs niet.

20'

Heylen schuift mee op bij een vrije trap en kan zijn hoofd tegen de bal zetten. Zijn poging verdwijnt enkele meters over het doel.

17'

De toeschouwers blijven nog steeds op hun honger zitten. De studieronde duurt nu wel erg lang.

11'

De eerste tien minuten verliep het spel in evenwicht. Beide ploegen proberen nu en dan richting de grote rechthoek van de tegenstander op te schuiven, maar voorlopig is de passing aan weerszijde ondermaats.

8'

Ook de bezoekers steken de neus aan het venster. Bolbat zet de bal voor doel, waar De Sutter nipt naast het kader devieert.

3'

Westerlo deelt een eerste prikje uit via Ganvoula, die de bal enkele meters naast het doel kopt.

1'

AFTRAP
De bal rolt in 't Kuipje. Bevestigt Lokeren de goede vorm of pakken de Kemphanen belangrijke punten in de degradatiestrijd?

0'

VOORAF
Van Langendonck, Oto'o, Annys, De Ceulaer moeten geblesseerd toekijken bij de thuisploeg. Kristinsson mist de geblesseerde Jambor.

0'

SELECTIE LOKEREN
Copa, Galitsios, Maric, Ingason, Skulason, Overmeire, Terki, Hupperts, De Ridder, Ticinovic, De Sutter, Verhulst, De Wolf, Ninaj, Persoons, Miric, Straetman, Ansah, Bolbat.

0'

SELECTIE WESTERLO
Van Hout, Apau, Schuermans, Daems, Mustoe, Hyland, Buyens, Rommens, Heylen, Acolatse, Ganvoula, Verbist, Miletic, Ruyssen, Matthys, Christensen, Henkens, Molenberghs, Lanini, Manias.

Wedstrijdstatistieken

WES
LOK
46
Balbezit
54
3
Hoekschoppen
2
17
Inworpen
18
4
Reddingen
3
0
Buitenspel
3
15
Fouten
13
4
Schoten op doel
7
9
Doelman uittrappen
15
8
Schoten naast doel
6
16
Vrije trappen
15

Huidige vorm

WES
LOK
x
-
-
+
-
+
x
x
x
-

Laatste 10 wedstrijden

WES
LOK
9
Doelpunten
29
0
Tweede gele kaarten
0
7
Gele kaarten
8
2
Gewonnen wedstrijden
5
5
Verloren wedstrijden
1
1
Rode kaarten
0
21
Doelpunten tegen
14
3
Gelijke spelen
4
10
Wedstrijden
10

Head to Head

Gewonnen
10
Verloren
13

29

Gespeeld
Gelijk

6

Gewonnen
13
Verloren
10

Recente ontmoetingen