zaterdag 17.12.2016 20:00 #KVMWBE
Einde
(1-0)
96'

EINDE
Van De Velde fluit de wedstrijd af. KV Mechelen pakt voor de vijfde opeenvolgende keer de volle buit in eigen huis. Schouterden en Claes zorgden voor de doelpunten.

94'

KV Mechelen heeft de partij onder controle. De overwinning lijkt intussen een zekerheid.

Doelpunt
91'

DOELPUNT
De buit is definitief binnen voor KV Mechelen. Rits en Claes nemen een vrijschop kort. Claes haalt vervolgens verschroeiend uit en trapt via de onderkant van de lat onhoudbaar binnen.

90'

Er komen zes minuten extra tijd bij.

89'

De bezoekers willen wel graag, maar ze zijn vooralsnog niet bij machte om Coosemans echt te bedreigen. De tijd tikt intussen ongenadig weg.

85'

De laatste vijf minuten van de reguliere speeltijd zijn begonnen. Voorlopig kan Waasland-Beveren de thuisploeg niet onder druk zetten.

In
84'

Ook Waasland-Beveren gaat zijn laatste troefkaart op tafel gooien. Cerigioni komt Michel aflossen.

In
80'

Ferrera voert zijn laatste wissel door. Doelpuntenmaker Schouterden wordt vervangen door Claes.

78'

Een afvallende bal valt voor de voeten van Croizet. De invaller besluit meteen op doel te trappen, maar zijn schot gaat enkele meters over.

Gele kaart
77'

Seck legt Kolovos tegen de grasmat. De middenvelder krijgt geel.

77'

Gano heeft een zee van ruimte, maar hij krijgt de pass van Jans niet goed onder controle. Hier zat meer in voor de aanvaller.

76'

Bij Waasland-Beveren nemen ze een vrije trap snel. De voorzet vliegt echter aan alles en iedereen voorbij.

In
In
71'

Beide ploegen brengen een verse kracht in het veld. Myny wordt vervangen door Ampomah. Bij de thuisploeg gaat Verdier naar de kant voor Jaadi.

Gele kaart
69'

Schrijvers glijdt door op Coosemans. De aanvaller krijgt geel.

68'

Opnieuw pech voor Waasland-Beveren. Michel kopt een voorzet richting de tweede paal, maar de bal gaat opnieuw tegen de deklat.

66'

Aan de overkant gaat Verdier met de bal aan de haal. Zowel Rits als Schouterden loopt mee, maar de spits trapt zelf. Zijn matige poging wordt op boegeroep onthaald.

65'

Myny zet hard voor richting Schrijvers. De spits krijgt de bal echter niet onder controle.

64'

Er zitten momenteel veel slordigheden in het spel van beide teams. Daardoor blijft doelgevaar vooralsnog uit.

In
59'

Ferrera haalt Matthys naar de kant. Croizet mag nog een half uur meevoetballen.

56'

Demir wil een voorzet van Schouterden wegwerken, maar trapt de bal per ongeluk tegen zijn eigen hand. Van De Velde laat terecht begaan.

53'

Coosemans en Seck komen hard met de hoofden tegen elkaar. Beide heren hebben verzorging nodig.

51'

Buatu gaat te enthousiast naar de bal waardoor Verdier hem eenvoudig omspeelt. Zijn voorzet gaat vervolgens gevaarlijk richting doel. Köteles moet de bal over zijn deklat duwen.

49'

Gano houdt de verdediging van KV Mechelen aan de praat. Hij besluit om met zijn linkervoet op doel te trappen, maar zijn poging is te centraal om Coosemans te verschalken.

48'

Het eerste schot tussen de palen na de pauze komt van Vitas. Hij krult een vrije trap recht in de handen van Köteles.

In
46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De tweede helft gaat van start. Bij Waasland-Beveren komt Marquet in de plaats van Cools.

45'

RUST
We rusten met een 1-0 voorsprong voor KV Mechelen. Schouterden zorgde voor het enige doelpunt. In het slot spatte de gelijkmaker van Gano uiteen tegen de deklat.

45'

De thuisploeg ontsnapt nog een keer aan de gelijkmaker. Een schot van Myny wijkt nog even af op zijn bewaker. De bal valt op het dak van het doel.

45'

De gelijkmaker was bijna een feit, maar de deklat steekt er een stokje voor. Gano krijgt veel tijd en ruimte om aan te leggen. Hij mikt de bal echter pardoes tegen de dwarsligger.

43'

KV Mechelen laat het initiatief nu aan de bezoekers. Voorlopig kan Waasland-Beveren nog geen gelijkmaker op het bord toveren.

38'

Waasland-Beveren scoort de gelijkmaker, maar het doelpunt wordt afgekeurd voor buitenspel. Seck kopte een vrijschop door tot bij Gano. De spits tikte vanuit buitenspel binnen. Het feest gaat dus niet door.

Doelpunt
35'

DOELPUNT
Daar is dan toch het openingsdoelpunt voor KV Mechelen. Schouterden troeft Jans af in het sprintduel. Köteles brengt in eerste instantie nog redding, maar in de herneming legt Schouterden de bal toch in doel.

33'

Wat een kans voor KV Mechelen! Matthys glipt door de buitenspelval en omspeelt Köteles. Het doel is eigenlijk leeg, maar vanuit de draai lift Matthys de bal toch nog over de dwarsligger.

32'

Gano wordt in de rug van de defensie gelanceerd. Coosemans is net eerder op de bal om het gevaar in de kiem te smoren.

30'

Schrijvers krijgt plots heel veel ruimte in het strafschopgebied. Hij moet de bal eigenlijk afleggen naar Gano, maar besluit zelf te trappen. Zijn schot strandt tegen Coosemans. Dit was dé kans op het openingsdoelpunt.

29'

Waasland-Beveren moet het vooralsnog van de tegenaanval hebben. De counters komen er evenwel niet volgens plan uit.

24'

KV Mechelen heeft inmiddels de partij in handen genomen. Voorlopig heeft Köteles wel nog niet moeten ingrijpen.

18'

Schrijvers gaat op snelheid voorbij Cocalic. De verdediger lijkt Schrijvers vervolgens aan te tikken in de zestien, maar scheidsrechter Van De Velde geeft enkel een hoekschop.

17'

Verdier is duidelijk op zoek naar een doelpunt. Ditmaal probeert de spits met een omhaal te scoren. Zijn poging gaat evenwel enkele meters naast.

16'

Daar is Verdier opnieuw. Schouterden brengt perfect voor richting de aanvaller. Verdier mikt richting de korte hoek, maar de bal gaat centimeters naast de verkeerde kant van de paal. Köteles stond aan de grond genageld.

13'

Verdier wordt in het straatje gestuurd. De spits trapt meteen uit de draai, maar er steekt nog een Waaslands been tussen.

10'

Na een aanvallende openingsfase is de wedstrijd inmiddels opnieuw iets meer gesloten. Voorlopig blijft het schot van Schrijvers de enige doelpoging van de partij.

5'

Met een gelukje belandt een afgeweken voorzet van Myny voor de voet van Gano. De spits trapt meteen op doel, maar zijn schot wordt nog afgeblokt.

3'

Aan de overkant schiet Verdier vanop de punt van het strafschopgebied. Zijn optimistische poging gaat ongevaarlijk over.

2'

Schrijvers vuurt het eerste schot richting het doel af. Zijn plaatsbal wordt door Coosemans in hoekschop geduwd. Die corner levert niets op.

1'

AFTRAP
Scheidsrechter Van De Velde fluit de wedstrijd tussen KV Mechelen en Waasland-Beveren op gang.

0'

VOORAF
El Messaoudi is geschorst en Chen, De Witte, Vanlerberghe ontbreken met blessures. Vanzo, Boljevic, Schwartz zijn niet fit bij de bezoekers.

0'

SELECTIE WAASLAND-BEVEREN
Goblet, Demir, Camacho, Moren, Jans, Seck, Cools, Myny, Schrijvers, Michel, Gano, Köteles, De Schutter, Buatu, Marquet, Cerigioni, Ampomah, Borry, Nys, Janssens.

0'

SELECTIE KV MECHELEN
Coosemans, Van Cleemput, Vitas, Cocalic, Bjelica, Rits, Filipovic, Matthys, Kolovos, Schouterden, Verdier, Moris, Swolfs, Paulussen, Leal, Croizet, Cobbaut, Peffer, Jaadi, Claes.

Head to Head

Gewonnen
9
Verloren
3

13

Gespeeld
Gelijk

1

Gewonnen
3
Verloren
9

Recente ontmoetingen