95'

EINDE
Eupen drukte nog even door, maar geraakte niet meer voorbij Westerlo. De 3-3 blijft bijgevolg op het scorebord staan!

90'

Er was even wat oponthoud geweest doordat de schouder van Benjamin De Ceulaer uit de kom was, zodus krijgen we er vijf minuten extra bij! Valt de beslissing nog in de slotfase?

In
85'

Eupen steekt een tandje bij en wil toch nog de drie punten thuis houden. Caces kapt zich opnieuw goed vrij en viseert vervolgens de korte hoek. Van Langendonck houdt zijn team in de match.

83'

Dé kans op de 3-2! Sylla en Onyekuru hebben de winnende treffer aan de voet, maar falen ditmaal in de afwerking. Hier komt Westerlo goed weg!

79'

Cases heeft een prima kapbeweging in huis en tracht dan Sylla aan te spelen. De Westelse verdediging zit er nog net met een voet tussen.

Gele kaart
76'

Het spektakel is heel wat geminderd de jongste minuten. Beide ploegen lijken nu vooral niet te willen verliezen en te kiezen voor zekerheid.

70'

Lang geleden dat we nog een doelpunt te zien krijgen. Is het vuur wat gedoofd nu bij beide ploegen? Nog twintig minuten op de klok!

In
Gele kaart
66'

Onyekuru wil een strafschop voor een vermeende fout in de zestien, maar hier was echt niets aan. Gevolg: een gele kaart voor een schwalbe!

64'

Luis Garcia krijgt een vrije trap in de middencirkel. Hij ziet Van Langendonck ver uit zijn doel staan en probeert het meteen rechtstreeks. Gelukkig voor de doelman gaat het leer net over.

Gele kaart
61'

De linker van Mustoe zorgt toch voor gevaar vandaag, al kan de Engelsman zijn schoten nog niet kadreren. Ditmaal gaat zijn loeier weer net over en naast.

57'

Eupen is voetballend sterker, maar bij elke hoge bal van Westerlo is het alle hends aan dek bij Eupen. Het kan dus nog alle kanten op straks in deze boeiende wedstrijd!

Doelpunt
54'

DOELPUNT
Ongelooflijke wedstrijd hier! De lange inworpen van Westerlo zorgen telkens voor gevaar en ditmaal is het raak! Het leer wordt weggekopt in de voeten van De Ceulaer en die knalt de bal in één tijd voorbij Van Crombrugge: 3-3! Is het nu terug de beurt aan Eupen?

Gele kaart
51'

Het eerste geel komt op naam van Annys te staan. Hij tikt Garcia aan en wordt terecht geelgeboekt. Zo mist hij tevens de volgende wedstrijd tegen AA Gent.

Doelpunt
47'

DOELPUNT
Net als in de eerste helft weet Eupen meteen te scoren! Onyekuru is sneller dan alles en iedereen en duwt de 3-2 voorbij Van Langendonck! Westerlo voor de derde maal op achterstand.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De tweede helft is van start gegaan! Krijgen we ook straks weer een hoop doelpunten te zien? Wie gaat er uiteindelijk met de buit lopen? We zien het zometeen!

45'

RUST
We gaan rusten bij een 2-2 stand! Eupen kwam tot tweemaal toe op voorsprong, maar Westerlo vocht telkens terug. Hopelijk krijgen we ook straks nog wat doelpunten te zien!

44'

Sylla krijgt nog een kans om toch nog te gaan rusten met een voorsprong, maar hij wijkt iets te ver uit en trapt vervolgens in het zijnet. We krijgen er trouwens één minuutje extra bij!

42'

Ei zo na nog de 3-2! Een kopbal van Sylla wijkt nog af op een Westels lichaam en op dat van Garcia, maar Van Langendonck kan nog net een nieuwe achterstand verijdelen.

In
38'

De eerste (noodgedwongen) wissel komt van de bezoekers. Hyland heeft zich geblesseerd en moet gaan rusten. Hij wordt vervangen door Annys.

Doelpunt
31'

DOELPUNT
Krijgen we weer een doelpuntenspektakel aan de Kehrweg? Het staat alweer 2-2! Ganvoula treft de paal, maar in de herneming trapt Buyens de gelijkmaker hoog in het dak van het doel. De achterstand is een tweede maal ongedaan gemaakt!

30'

Meteen de snelle counter van Eupen! Sylla bedient Jeffren, die op Van Langendonck kan afstormen. Hij tracht de doelman te dribbelen, maar de goalie laat zich niet vangen en ziet er goed tussen.

29'

Toch nog eens het antwoord van Westel. Opnieuw Van Crombrugge gaat zijn kans met een lage schuiver, Van Crombrugge kan het leer in hoekschop deviëren.

25'

Ook Jeffren wil vandaag graag zijn doelpuntje meepikken. Hij dribbelt zich voorbij enkele tegenstrevers en gaat vervolgens zijn kans. Zijn schotje hobbelt ver naast. De thuisploeg heeft de partij terug in handen.

Doelpunt
20'

DOELPUNT
Eupen staat opnieuw op voorsprong! Bassey snijdt naar binnen en knalt dan snoeihard naar de verste hoek, Van Langendonck is kansloos: 2-1!

18'

Intussen is de wedstrijd in evenwicht. Eupen startte het best, nadien nam Westerlo het roer over. Nu gaat het opnieuw goed over en weer.

15'

Opnieuw Westerlo! Op een afvallende bal knalt Mustoe hard op doel. Hij ziet zijn vlam net over vliegen. Eupen is even het noorden kwijt.

13'

Westerlo ruikt plots bloed en gaat volop voor de voorsprong. Van Crombrugge kan een kopbal van De Ceulaer nog net uit doel ranselen. In de rebound knalt Heylen over. Keerpunt in de wedstrijd!

Doelpunt
11'

DOELPUNT
Bij de eerste echte tegenprik van Westerlo is het ook meteen prijs! Hyland zet voor vanop rechts, Ganvoula kopt via de paal de gelijkmaker tegen de netten: 1-1!

6'

Voorlopig heeft Westerlo niet meteen een antwoord klaar op de vroege achterstand. Eupen heeft natuurlijk een redelijk goede thuisreputatie, dus hier punten sprokkelen wordt geen sinecure voor de troepen van Jacky Mathijssen.

Doelpunt
2'

DOELPUNT
Meteen een koude douche voor Westerlo! Sylla zet enkele bezoekende verdedigers in de wind en legt dan slim achteruit op Lazare. Die twijfelt niet en trapt de 1-0 in de korte hoek binnen!

1'

AFTRAP
Eupen en Westerlo zijn begonnen aan hun belangrijke wedstrijd onderin! De scheidsrechter aan de Kehrweg is Serge Gumienny.

0'

MATHYSSEN LAAT MANIAS THUIS
Voor het eerst sinds zijn komst zit Manias niet in de selectie. Met Acolatse, De Ceulaer en Ganvoula heeft Mathyssen al drie spits te beschikking.

0'

SELECTIE EUPEN
Van Crombrugge, Bassey, Diallo, Blondelle, Al-Abdulrahman, Diagne, Luis Garcia, Jeffrén, Lazare, Onyekuru, Sylla, Niasse, Biersard, Mouchamps, Dufour, Taulemesse, Radebe, Hackenberg, Cases

0'

SELECTIE WESTERLO
Van Hout, Verbist, Van Langendonck, Daems, Mustoe, Schuermans, Christensen, Ruyssen, Heylen, Matthys, Miletic, Henkens, Annys, Hyland, Molenberghs, Rommens, Buyens, Acolatse, De Ceulaer, Ganvoula

Wedstrijdstatistieken

EUP
WES
6
Hoekschoppen
2

Huidige vorm

EUP
WES
x
x
+
x
-
x
-
x
+
-

Laatste 10 wedstrijden

EUP
WES
21
Doelpunten
10
0
Tweede gele kaarten
0
15
Gele kaarten
7
3
Gewonnen wedstrijden
1
3
Verloren wedstrijden
6
0
Rode kaarten
1
20
Doelpunten tegen
24
4
Gelijke spelen
3
10
Wedstrijden
10

Head to Head

Gewonnen
2
Verloren
1

5

Gespeeld
Gelijk

2

Gewonnen
1
Verloren
2

Recente ontmoetingen