zaterdag 13.04.2019 20:00 #KVKUSG
Einde
(0-0)
96'

EINDE
De scheidsrechter maakt een einde aan de wedstrijd. Union wint met het kleinste verschil in Kortrijk en is alleen leider in Jupiler Pro League Play-Off 2B.

Gele kaart
92'

Het is niet Kortrijk, maar Union dat nog dicht bij een doelpunt komt. Pereira is alert op een knappe vrijschop van Selemani.

90'

Kortrijk krijgt nog zes minuten om een gelijkmaker uit de brand te slepen. Houdt Union stand?

82'

Avenatti slingert de bal voor doel, waar invaller Ezekiel zijn kopbal niet kan kadreren.

In
76'

Union laat na om Kortrijk uit te tellen. Niakaté geeft de bal perfect mee met Tau, die rakelings naast het doel besluit.

Gele kaart
In
In
Gele kaart
In
66'

Kortrijk laat er geen gras over groeien en wil meteen reageren. Chevalier probeert het vanuit een scherpe hoek en stelt Kristiansen op de proef.

Doelpunt
64'

DOELPUNT
De tweede helft brengt geen beterschap, maar we krijgen dan toch een doelpunt te zien in het Guldensporenstadion. De bal valt met wat geluk voor de voeten van Selemani en die knalt z'n zesde doelpunt van deze Play-Offs tegen de netten.

In
53'

Avenatti krijgt een kopkans en mikt de bal over het doel.

51'

De Sart probeert het met een verre trap, Kristiansen kan de bal oprapen.

In
46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De bal rolt weer in Kortrijk. Krijgen we nog een winnaar te zien?

45'

RUST
De scheidsrechter maakt een einde aan de eerste helft. De toeschouwers blijven op hun honger zitten tijdens het duel tussen de twee ongeslagen leiders in Jupiler Pro League Play-Off 2B.

40'

Selemani probeert het van ver, zijn schot belandt naast het doel.

Gele kaart
32'

Kortrijk pakt uit met een vloeiende aanval. Na een aantal knappe combinaties kan Lepoint voor de kerst op de taart zorgen, maar hij mikt van dichtbij tegen de lat.

29'

Kristiansen moet dan toch eens aan de bak. Avenatti haalt hard uit, de doelman zweeft de bal in hoekschop.

28'

Ook Union versiert een hoekschop. De bal wordt teruggelegd tot bij Gérard, die naast het doel mikt.

26'

Avenatti waagt zijn kans van buiten de grote rechthoek. Zijn schot wijkt af en zo krijgen we de eerste hoekschop van de partij. Die levert niets op.

25'

De toeschouwers blijven voorlopig op hun honger zitten. Beide doelmannen zijn nog niet in actie moeten komen.

14'

De eerste kans van de wedstrijd is voor de thuisploeg. De Sart zet zich door op rechts en gooit de bal voor doel, waar Syojanovic in één tijd over mikt.

5'

Aan inzet geen gebrek tijdens deze openingsfase, maar goed voetbal krijgen we nog niet te zien. Het is nog aftasten.

1'

AFTRAP
De bal rolt in het Guldensporenstadion. Union en Kortrijk, beiden 9 op 9, strijden om de koppositie in Jupiler Pro League Play-Off 2B.

0'

SELECTIE UNION
Kristiansen, Kis, Perdichizzi, Kandouss, Hamzaoui, Teuma, Tau, Mehlem, Selemani, Niakaté, Tabekou, Saussez, Vega, David Moreno, Gérard, Morren, Fixelles, Ferber, Beck.

0'

SELECTIE KORTRIJK
Bruzzese, Azouni, Hines-Ike, Kagelmacher, D'haene, De Sart, Lepoint, Van Der Bruggen, Chevalier, Avenatti, Stojanovic, Pereira, De Smet, Batsula, Rougeaux, Charisis, Ezekiel, Golubovic, Koita, Kumordzi, Rolland. Geblesseerd: Hoxha, Ivanof.

Head to Head