95'

EINDE
Een onwaarschijnlijke slotfase op de Freethiel! KV Kortrijk wint met 2-3 bij Waasland-Beveren en start Play-Off 2 met het maximum van de punten.

Rode kaart
94'

RODE KAART
Ampomah is woest dat hij geen hoekschop krijgt en gaat fel in discussie met Lardot. De rode kaart is zijn deel.

Doelpunt
93'

DOELPUNT
KV Kortrijk pakt dan toch nog de zege op de Freethiel! Koita pakt uit met een onwaarschijnlijk schot en klopt zo Roef.

Doelpunt
92'

DOELPUNT
Andijasevic doet het voor de thuisploeg en maakt gelijk. Hij neemt de bal heerlijk op de volley en laat Bruzzese kansloos achter.

Gele kaart
90'

De hoekschop komt bij Ampomah maar Bruzzese pakt uit met een prima redding op zijn kopbal.

89'

Een vrije trap van Bizimana wordt door de Kortrijkse defensie in hoekschop gewerkt.

Gele kaart
86'

Boljevic probeert zich in balbezit te knokken aan de rechterflank, maar de bal gaat over de achterlijn in doeltrap.

Doelpunt
83'

DOELPUNT
Een inworp komt bij Milosevic. Met de rug naar doel pakt hij uit met een omhaal waarmee hij Bruzzese verrast. De spanning is terug.

In
80'

Een vrije trap van Boljevic gaat langs de muur, maar Bruzzese pakt uit met een prima redding.

Gele kaart
75'

De Sart heeft last van het scheenbeen na een duel. Hij krijgt verzorging.

In
73'

Het gevaar van Waasland-Beveren is niet van die orde dat de bezoekers zich zorgen hoeven te maken. Bruzzese houdt makkelijk stand voorlopig.

In
68'

De thuisploeg trekt nog eens naar voren maar Bruzzese komt uit op de lange bal en haalt zo het gevaar uit de actie.

In
64'

Ampomah zet een prima actie op en legt de bal dan slim terug naar het penaltypunt. Daar is echter geen ploegmaat opgedoken om de bal in doel te tikken.

62'

Waasland-Beveren lijkt aangeslagen van de dubbele uppercut.

In
Doelpunt
59'

DOELPUNT
KV Kortrijk verdubbelt meteen de voorsprong! Avenatti kan een voorzet ook op de volley nemen van dichtbij waardoor Roef kansloos is.

Doelpunt
57'

DOELPUNT
Een hoge voorzet van Azouni wordt door Hines-Ike in één tijd op de slof genomen. De bal gaat enig mooi via de lat in doel.

55'

Andrijasevic krijgt plots een tweede kans oog in oog met Bruzzese. Hij legt de bal nog opzij naar Milosevic, die niet meer kan missen. Kagelmacher pakt echter uit met een onwaarschijnlijke redding op de doellijn.

54'

Een snel genomen hoekschop wordt door Andrijasevic naast het doel gekopt.

51'

Vukotic probeert een aanval op te zetten aan de linkerflank. De bal gaat eerst door de benen van De Sart, maar die zet dat daarna wel recht met een slimme defensieve actie waardoor Bruzzese de bal opnieuw in het spel mag brengen met een doeltrap.

47'

Bruzzese speelt de bal verkeerd in. Lulic krijgt het leer cadeau en probeert het meteen. De doelman van KVK pakt vervolgens wel uit met een prima parade.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
KV Kortrijk neemt de aftrap van de tweede helft voor zijn rekening. We zijn opnieuw aan het voetballen op de Freethiel.

45'

RUST
We gaan rusten met dezelfde score als 45 minuten geleden. Beide ploegen hadden het erg moeilijk met het creëren van kansen. Een scoreloos gelijkspel is zo de logische ruststand.

41'

Kortrijk gaat nu wel iets uitdrukkelijke op zoek naar het doelpunt. Avenatti lijkt de buitenspelval te ontglippen, maar geraakt niet voorbij Roef. Lardot fluit dan ook toch nog voor buitenspel.

39'

Avenatti krijgt de bal voor de voeten en twijfelt niet. Roef moet uitpakken met de eerste redding op een poging tussen de palen.

Gele kaart
37'

Twee hoekschoppen op rij voor de thuisploeg leveren ook geen gevaar op.

35'

Lepoint probeert de bal vol op de slof te nemen maar raakt de bal totaal verkeerd. Het publiek neemt hem even op de korrel.

29'

D'Haene krijgt de bal plots voor de voeten aan de rand van de zestien meter en twijfelt niet. Zijn poging gaat maar net naast het doel van Roef.

27'

Avenatti wordt gezocht. De spits neemt de bal aan met de hand en wordt terecht afgefloten.

24'

Het duurt even voor de hoekschop van de thuisploeg getrapt mag worden. Daardoor lijkt de concentratie weg en levert het geen gevaar op.

Gele kaart
21'

Lepoint wordt in de diepte gestuurd. Bizimana heeft een prima verdedigende actie in huis om hem af te stoppen.

15'

Een ingestudeerde hoekschop van Chevalier komt bij de vrijstaande Stojanovic, maar zijn volley gaat over het doel van Roef. De twee Kortrijk-spelers zijn wel het gevaarlijkst in de openingsfase.

12'

Een lang uitgesponnen aanval van Kortrijk komt bij Stojanovic. Hij heeft echter te veel tijd nodig waardoor zijn poging nog afgeblokt kan worden.

10'

De thuisploeg zit nu in een betere periode en zet KV Kortrijk hoog onder druk.

Gele kaart
6'

Waasland-Beveren kan scherp counteren na een hoekschop van Chevalier. Boljevic heeft vrij baan naar doel, maar Bruzzese komt ver uit zijn goal. Zijn eerste tackle is op de bal, al gaat de bal vervolgens tegen zijn hand. Scheidsrechter Lardot fluit voor een fout en geeft de keeper van de bezoekers een gele kaart.

3'

Stojanovic wordt een eerste maal goed aangespeeld. Hij zet een actie op gang, maar Caufriez staat meteen op te letten en komt tussen.

1'

AFTRAP
De thuisploeg trapt de partij op gang. Boekt Waasland-Beveren zijn eerste zege in Play-Off 2 of pakt KV Kortrijk 6 op 6?

Head to Head

Gewonnen
6
Verloren
12

18

Gespeeld
Gelijk

0

Gewonnen
12
Verloren
6

Recente ontmoetingen