zaterdag 18.05.2019 20:00 #BEEKVO
Einde
(0-1)
94'

EINDE
Het is afgelopen. KV Oostende wint met 1-2 op het veld van Beerschot Wilrijk.

Gele kaart
92'

Sakala kan de wedstrijd in een beslissende plooi leggen, maar opnieuw is de balcontrole van de spits ondermaats. Vanhamel duikt in zijn voeten.

90'

Sakala snijdt vanop de linkerflank naar binnen en hoopt met zijn schot de verste hoek te viseren. De bal waait echter ver naast het doel van Vanhamel.

87'

De aansluitingstreffer heeft Beerschot Wilrijk nog niet tot een belegering van het doel van Ondoa geïnspireerd. De tijd begint stilaan te dringen voor de thuisploeg.

In
Doelpunt
81'

DOELPUNT
Krijgen we dan toch nog spanning in deze wedstrijd? Messoudi zet voor richting Bourdin. De verdediger kopt de bal met een kleine deviatie voorbij Ondoa.

80'

Er vliegt nog eens een bal richting de kooi van Ondoa. De Mets ziet zijn schot echter via een Oostends been in hoekschop belanden.

78'

De slotfase is stilaan aangebroken. Beerschot Wilrijk lijkt niet meer in staat om deze wedstrijd opnieuw spanning te bezorgen. KV Oostende houdt zonder problemen stand.

In
71'

Faes zet Sakala met een knappe doorsteekbal alleen voor de doelman. Sakala tikt de bal echter iets te ver voor zich uit waardoor Vanhamel in de voeten kan duiken.

In
67'

Sakala duwt de 0-3 aan de tweede paal binnen, maar hij wordt afgevlagd voor buitenspel. De VAR kan het doelpunt niet beoordelen aangezien de techniek van de buitenspellijn niet werkt. Uit de beelden blijkt het alvast zeer nipt buitenspel te zijn.

Doelpunt
64'

DOELPUNT
Op de counter slaat KV Oostende een tweede keer toe. Vanlerberghe wordt helemaal vergeten in het strafschopgebied. De middenvelder trapt de 0-2 overhoeks binnen.

58'

Vreven voert een dubbele wissel door. De Keersmaecker en Tissoudali moeten plaatsruimen voor Messoudi en Hoffer.

In
In
56'

Placca schiet vanuit een scherpe hoek op doel. Zijn poging gaat een metertje voorlangs.

Gele kaart
52'

De Bock mag zijn linkervoet tegen een vrije trap zetten. Hij krult de bal recht in de armen van Vanhamel.

50'

De eerste doelpoging van de tweede helft komt op naam van Vanzeir. De spits jaagt de bal vanuit een scherpe hoek in het zijnet.

Gele kaart
46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De tweede helft gaat van start. Kan Beerschot Wilrijk uit een ander vaatje tappen of wint KV Oostende deze laatste wedstrijd van het seizoen?

45'

RUST
We gaan rusten met een 0-1 voorsprong voor KV Oostende. Na negen minuten zette Sakala de bezoekers op voorsprong met een rake kopbal.

45'

Op de daaropvolgende vrije trap zet Prychynenko zijn stevige rechter tegen de bal. Ondoa lost het schot, maar gooit zich in de herneming toch op de bal.

45'

Nkaka zaagt Vanzeir tegen de grasmat. Het levert de middenvelder de eerste gele kaart van de partij op.

44'

Vanlerberghe legt opzij voor de vrijstaande Marquet. De middenvelder kraakt zijn schot. De bal hobbelt een tweetal meter naast.

40'

Ondoa redt de meubelen voor KV Oostende. Vanzeir kapt zich vrij, maar besluit recht op de doelman. In de herneming moet De Keersmaecker altijd scoren, maar ook hij geraakt niet voorbij de grijparmen van Ondoa.

36'

Een strakke voorzet van Nouri belandt recht in de armen van Vanhamel. Op de tegenaanval geraakt Vanzeir wel voorbij Nkaka, maar niet voorbij De Bock.

32'

De thuisploeg dreigt met twee hoekschoppen op rij. De laatste corner levert het meeste gevaar op, maar het schot van Prychynenko geraakt niet voorbij het bos van Oostendenaren.

31'

Beerschot Wilrijk combineert zich nog eens richting het doel van Ondoa. De Keersmaecker is de man die moet afwerken, maar hij mist zijn schot volledig.

29'

Dom verovert de bal op het middenveld en rukt op richting het strafschopgebied. Uiteindelijk ziet de middenvelder zijn schot tegen het uitgestoken been van Faes eindigen.

28'

Er sluipen te veel slordigheden in de aanvalspogingen van beide ploegen. Het is wachten op een gevaarlijke doelkans.

In
24'

De wedstrijd van De Sutter zit er al op door een blessure. De spits wordt vervangen door Nouri.

23'

De daaropvolgende corner levert even paniek op bij de bezoekers uit Oostende. Uiteindelijk wordt het leer snel naar veiligere oorden getrapt.

22'

Het thuispubliek laat zich horen, want Beerschot Wilrijk steekt (eindelijk) een leuke aanval in elkaar. De Keersmaecker is het eindstation, maar zijn schot wordt afgeblokt in hoekschop.

19'

Vanlerberghe trapt een afgeslagen voorzet meteen op doel. Zijn schot eindigt recht in de armen van Vanhamel.

16'

Het loopt vooralsnog niet van een leien dakje voor de thuisploeg. Ook coach Vreven ziet dat zijn team te veel balverlies lijdt.

11'

Het antwoord van Beerschot Wilrijk komt van de voet van Placca. De spits neemt een afvallende bal vol risico op de slof. De risicofactor bleek te groot, want de bal gaat huizenhoog over.

Doelpunt
9'

DOELPUNT
De eerste noemenswaardige doelpoging levert meteen een doelpunt van KV Oostende op. Nastic zet voor richting Sakala, die de bal voor de neus van Bourdin tegen de touwen kopt.

8'

Vanzeir zoekt het hoofd van Placca, maar zijn voorzet waait gevaarlijk richting de verste kruising. Ondoa plukt de bal met enige moeite uit zijn bovenhoek.

4'

De bezoekers beginnen gretig onder impuls van een bedrijvige Nastic. De linksachter brengt de bal laag voor, maar Vanhamel grijpt net voor de neus van Sakala in.

1'

AFTRAP
De wedstrijd wordt op gang gebracht.

Wedstrijdstatistieken

BEE
KVO
58
Balbezit
42
7
Hoekschoppen
0
20
Inworpen
25
4
Reddingen
6
1
Buitenspel
2
10
Fouten
11
7
Schoten op doel
6
6
Doelman uittrappen
10
6
Schoten naast doel
3
13
Vrije trappen
11

Huidige vorm

BEE
KVO
x
-
x
x
+
x
-
-
x
-

Laatste 10 wedstrijden

BEE
KVO
11
Doelpunten
12
0
Tweede gele kaarten
1
19
Gele kaarten
10
2
Gewonnen wedstrijden
3
6
Verloren wedstrijden
4
0
Rode kaarten
1
19
Doelpunten tegen
15
2
Gelijke spelen
3
10
Wedstrijden
10

Head to Head

Gewonnen
1
Verloren
2

3

Gespeeld
Gelijk

0

Gewonnen
2
Verloren
1

Recente ontmoetingen