zaterdag 20.04.2019 20:30 #EUPSTV
Einde
(0-0)
95'

EINDE
Een aangename tweede helft eindigt met een 1-1 gelijkspel. Luis Garcia mist de penalty en laat zo de kans liggen om zijn afscheid te kleuren met een doelpunt en de overwinning.

95'

Nog een geweldige kans voor Gnaka. Hij ramt de bal tegen de paal vanuit een onmogelijke hoek.

In
93'

Luis Garcia krijgt zijn applausvervanging. Een groepsknuffel op de Kehrweg. Hij verlaat het veld met tranen.

In
In
87'

Sankhon komt alleen voor Van Cromburgge, maar die pakt uit met een spectaculaire redding. Het blijft 1-1.

86'

Gnaka en N'Dri boetseren een mooie aanval in elkaar op de linkerflank. Gnaka heeft kans tot scoren, maar beslist om de bal nog voor doel te brengen. Dit bleek de verkeerde keuze.

83'

Een counter van STVV kent Acolatse als eindstation. De aanvaller van STVV trapt de bal huizenhoog over.

81'

Een goede loopactie van Castro-Montes zorgt voor ruimte in het centrum van de verdediging van STVV. De bal komt bij N'Dri, maar mist zijn controle en Tomiyasu kan de bal wegwerken.

In
77'

N'Dri krijgt de bal op de linkerflank en schiet nog een kanonskogel af. Pirard kan de bal klemmen.

Gele kaart
72'

Eupen is op zoek naar de voorsprong. Ocansey krijgt een diepe bal en dwingt Pirard tot een save.

In
70'

Luis Garcia mist de strafschop! Hij ramt de bal recht in het midden van het doel, maar de bal vliegt te hoog en gaat tegen de lat.

Rode kaart
69'

STRAFSCHOP
Penalty voor Eupen. Bushiri kopt en Teixeira slaat de bal uit doel. Luis Garcia krijgt de kans om met een doelpunt afscheid te nemen.

68'

Castro-Montes zet zich door op de rechterflank. Hij speelt de bal tot bij N'Dri en die trapt op doel. Pirard heeft een goede redding in huis.

66'

Geweldige vrije trap van Luis Garcia. Hij heeft bijna een assist beet in zijn afscheidswedstrijd. Hij schildert de bal op het hoofd van Marreh, maar die kopt tegen de lat.

In
60'

Toyoykawa moet het veld geblesseerd verlaten. N'Dri is zijn vervanger.

57'

Goede counter van Eupen. Lazare drijft de bal voor zich uit en speelt daarna naar Ocansey, maar die trapt recht in de handen van Pirard.

Doelpunt
54'

DOELPUNT
Castro-Montes is sneller op de bal dan De Sart. Hij gaat er met de bal vandoor en ramt de bal dan tegen de touwen. De voorsprong van STVV duurde niet lang.

50'

Sint-Truiden is vol enthousiasme uit de kleedkamer gekomen. Nu kapt Botaka zich vrij en kan nog trappen ook. Van Crombrugge raapt de bal rustig op. Dit is al de derde kans voor de Limburgers in vijf minuten.

Doelpunt
49'

DOELPUNT
Sekine kan zich doorzetten op links en kan de bal voor doel leggen. Kamada staat daar alleen te wachten en kan de bal eenzaam tegen de netten trappen. Het is 0-1 voor STVV.

Gele kaart
46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De tweede helft gaat van start. Welke ploeg komt het gretigste uit de kleedkamer?

45'

RUST
We gaan rusten met een 0-0 tussenstand. De beste kans van de wedstrijd was een schot van Kamada. Daarnaast was er bitter weinig te beleven.

Gele kaart
44'

Lazatre probeert Teixeira te omspelen, maar de verdediger van STVV wint makkelijk het duel. Momenteel zijn de verdedigers sterker dan de aanvallers.

41'

De beste kans van de eerste helft. Kamada draait goed weg in de zestien meter en trapt meteen met zijn rechtervoet. De bal zoeft enkele centimeters langs Van Crombrugge.

39'

Derde corner van Eupen in korte tijd, maar de voorzetten van Luis Garcia vallen op het hoofd van een ploegmakker.

33'

Goed schot van Marreh, maar de bal wijkt af. Het is even de adem inhouden terwijl de bal zachtjes langs het doel van Pirard hobbelt. De corner die volgt, brengt geen gevaar.

29'

Toyokawa trapt vanaf 25 meter op doel. Pirard kan zonder problemen de bal oprapen. Dit was het eerste schot tussen de palen.

27'

Dit maal zoekt Ocansey de ruimte op, maar hij moet zijn meerdere erkennen in Sankhon. De verdediger zet Ocansey simpel van de bal. Het is nog altijd wachten op de eerste grote kans van de wedstrijd.

Gele kaart
21'

Sylla wordt opnieuw goed weggestuurd door Endo. De spits van STVV wordt in extremis tegengehouden door Blondelle.

17'

Van Crombrugge en Pirard hebben een rustig eerste kwartier achter de rug. Zij hebben de handen nog niet uit de mouwen moeten steken. Het duel speelt zich vooral op het middenveld af.

14'

Beide ploegen proberen de combinatie te zoeken als ze in balbezit zijn, maar de laatste pass komt meestal niet aan bij een ploeggenoot.

9'

Diepe bal van De Sart op Sylla. De aanvaller van STVV trapt meteen, maar zijn schot is te zwak en gaat naast.

7'

STVV eist de bal nu op. Sekine ontvangt de bal op links na een lange bal van Endo, maar de Japanner geraakt niet voorbij de verdediger van Eupen.

3'

De eerste kans van de wedstrijd is voor Eupen. De bal vliegt voor langs, maar Botaka heeft de bal aangeraakt. Corner.

1'

AFTRAP
We zijn begonnen aan de wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken

EUP
STV
8
Hoekschoppen
7

Huidige vorm

EUP
STV
x
+
x
-
x
+
+
+
+
x

Laatste 10 wedstrijden

EUP
STV
9
Doelpunten
16
1
Tweede gele kaarten
0
19
Gele kaarten
15
3
Gewonnen wedstrijden
4
5
Verloren wedstrijden
1
0
Rode kaarten
1
15
Doelpunten tegen
13
2
Gelijke spelen
5
10
Wedstrijden
10

Head to Head

Gewonnen
5
Verloren
5

12

Gespeeld
Gelijk

2

Gewonnen
5
Verloren
5

Recente ontmoetingen