zaterdag 02.02.2019 18:00 #KVOANT
Einde
(0-1)
Doelpunt
In
In
90'

EINDE
Antwerp trekt met drie punten weg uit Oostende. De thuisploeg kreeg twee ballen op de lat, maar Rodrigues en Hairemans zetten Antwerp wel op het scorebord.

90'

DOELPUNT
Hairemans beslist de wedstrijd met een droge bal naast Dutoit.

90'

Bal in het zijnet door Refaelov! De aanvaller maakt gebruik van een lekkere dribbel van Bolingi.

90'

Lombaerts krijgt een slimme pass van Coopman en draait om zijn as. De verdediger glijdt onderuit waardoor zijn schot de mist in gaat.

Gele kaart
88'

Van Damme schiet een bal weg, Guri loopt hem per ongeluk aan. De verdediger heeft even nodig om te herstellen van de vreemde val.

84'

Coopman net ingevallen en meteen gevaarlijk! Hij neemt een afgeweken lange bal op de slof, maar de lot is opnieuw spelbreker voor Oostende.

In
79'

Rodrigues met een nieuwe kans. Hij knalt een voorzet van Owusu op de kont van Faes.

73'

Van Damme komt opduiken aan de eerste paal en knikt de kortste hoek in. Dutoit klemt.

72'

Oostende is nu echt wel dicht bij een 1-1. Milovic loopt goed in op een vrijschop en knikt het leer dan pardoes op de lat!

Gele kaart
70'

Oostende blijft toch dreigend aanwezig. De Bock jaagt een vrijschop over de muur en onder de lat maar Bolat staat paraat en pareert de bal over doel.

In
67'

Een trap van Canesin katapulteert de lucht in. Een makkelijke plukbal voor Bolat maar de Turkse goalie houdt geen rekening met de wind. Canesin kan bijna profiteren maar Bolat zet de situatie nog recht.

Gele kaart
60'

Vandendriessche neemt een afstandsschot voor zijn rekening maar zijn poging waait flauw naast.

58'

Vanlerberghe verrast bijna heel Antwerpen met een laagzwervende voorzet, zoals hij tegen Club Brugge scoorde. Maar het gevaar waait toch nog in de handen van Bolat.

51'

Rodrigius schiet, Dutoit met de save. Bolingi komt eraan om de rebound binnen te duwen maar de flankaanvaller mist zijn schot compleet.

50'

Een vrijschop wordt met het hoofd verlengd door Milovic maar de Serviër laat het leer over doel gaan.

Gele kaart
45'

RUST

45'

Met de rust op de klok krijgt Oostende zijn eerste grote kans en wat voor een! Een vrije trap schiet door tot bij van Lerberghe die vlakbij doel kan inkoppen. Hij knikt recht op Bolat die in twee tijden klemt.

Gele kaart
Gele kaart
34'

Refaelov gaat op wandel door het middenveld en pakt dan met een lage, verre en verraderlijke bal uit. Het leer waait maar nipt naast. Oostende ontsnapt nogmaals aan de dubbele achterstand

31'

Een verre trap van Bolat wordt met de wind mee naar voor gevoerd. Daar is Rodrigues die het leer in een tijd op de slof neemt maar zo ook over knalt. Het tweede doelpunt voor Antwerp blijft uit.

29'

Jukleröd kan net voor de achterlijn met een lage voorzet nog Rodrigues bereiken. Die knalt van dichtbij net naast.

26'

Refaelov neemt een vrijschop over de muur, een half metertje over de kooi van Dutoit.

Gele kaart
19'

Het is even paniek bij Oostende. Bolingi kan komen inkoppen aan de tweede paal. Deze keer zit er een voet van Dutoit tussen. Ook op de herneming van Rodrigues is de Oostende doelman attent!

10'

Antwerp blijft komen. Nu is het Buta die nipt naast schiet.

Doelpunt
4'

DOELPUNT
Milovic laat te veel ruimte aan Rodrigues die richting een voorzet van Bolingi duikt en het leer zo tegen de touwen werkt. Antwerp mag al vroeg juichen.

3'

Owusu probeert een eerste keer Dutoit te kloppen. De doelman klemt simpel.

1'

AFTRAP

0'

SELECTIE ANTWERP
Bolat, Juklerod, Van Damme, Arslanagic, Buta, Yatabare, Haroun, Bolingi, Refaelov, Rodrigues, Owusu, Teunckens, Batubinsika, Borges, Opare, Hairemans, Kakudji, Simao, Baby, Nazaryna. Geblesseerd: Govea. Geschorst: Mbokani, Lamkel Zé.

0'

SELECTIE KV OOSTENDE
Dutoit, Milovic, Faes, Lombaerts, Nouri, Vandendriessche, Nkaka, Vanlerberghe, De Bock, De Sutter, Canesin, Ondoa, Bataille, Marquet, Nastic, Boonen, Coopman, Guri, Sakala, D'Haese. Geblesseerd: Capon, Tomasevic, Ndenbe, Jonckheere.

Wedstrijdstatistieken

KVO
ANT
5
Hoekschoppen
5

Huidige vorm

KVO
ANT
x
-
x
+
-
+
x
x
x
x

Laatste 10 wedstrijden

KVO
ANT
10
Doelpunten
9
0
Tweede gele kaarten
0
14
Gele kaarten
25
2
Gewonnen wedstrijden
4
4
Verloren wedstrijden
4
2
Rode kaarten
0
13
Doelpunten tegen
11
4
Gelijke spelen
2
10
Wedstrijden
10

Head to Head

Gewonnen
3
Verloren
2

5

Gespeeld
Gelijk

0

Gewonnen
2
Verloren
3

Recente ontmoetingen