zaterdag 15.12.2018 20:00 #LOKSTV
Einde
(1-0)
Gele kaart
96'

EINDE
Einde van de wedstrijd. Daknam feest na de derde thuisoverwinning van het seizoen. Lokeren verslaat STVV met 2-0.

In
91'

Invaller Acolatse snijdt vanop zijn flank naar binnen. Zijn schot gaat als een magneet recht richting de handen van De Wolf.

90'

De wedstrijd is nog niet volledig gespeeld. Er komen zes minuten extra tijd bij.

89'

Boli schiet nog eens met de moed der wanhoop. De Wolf ziet het rollend balletje graag komen en gooit zich vol enthousiasme op het leer.

88'

Lokeren stoomt nu op enthousiasme door. Diaby kan voor een derde doelpunt zorgen, maar hij mist zijn kopbal volledig.

In
In
In
In
Doelpunt
84'

DOELPUNT
Terki doet de boeken toe. Benchaib lepelt de bal tot de invaller. Terki komt oog in oog met Steppe en trapt via de voet van de doelman raak: 2-0.

Gele kaart
81'

Overmeire gaat aan de schouder van Bezus hangen en vliegt bijgevolg ook in het boekje van Laforge.

80'

Prima kans voor Kamada. De Japanner krijgt de bal perfect toegespeeld van zijn landgenoot Endo, maar Kamada plaatst de bal recht in de armen van De Wolf.

Gele kaart
78'

Cevallos duwt Endo tegen de vlakte. Het levert de Ecuadoraan de eerste gele kaart van de match op.

72'

Na veel gerommel komt de bal tot bij Jovanovic. De Serviër heeft een geplaatste bal in gedachten, maar de voeten willen het hoofd niet volgen.

71'

En plots tovert Boli een leuke actie uit zijn sloffen. Na een paar overstapjes plaatst hij de bal richting de verre hoek, maar met een voetveeg voorkomt De Wolf de gelijkmaker.

70'

Op de enorme kans van Bezus na, is nu ook de motor van STVV alweer stilgevallen. Lokeren heeft de zaakjes voorlopig goed op orde.

In
65'

Na Miric slaat nu ook Skulason zijn enkel om. Sollied moet daardoor een tweede noodgedwongen wissel doorvoeren. Ben Harush komt de onfortuinlijke IJslander aflossen.

63'

Lokeren laat zich nog eens zien. Cevallos krijgt veel tijd en ruimte om op doel te besluiten. Zijn afstandspoging valt een metertje over de deklat.

In
58'

De wedstrijd van Miric is dan toch afgelopen. De Serviër gaat opnieuw op de grasmat liggen en wordt vervangen door Terki.

57'

Bezus zet laag voor richting Endo. De Japanner besluit in één tijd op doel, maar zijn poging gaat hoog over.

56'

Het zag er even niet goed uit, maar Miric staat intussen terug tussen de lijnen. De schade lijkt mee te vallen.

54'

Miric wil een bal onderscheppen, maar slaat daarbij zijn enkel om. De doelpuntenmaker schreeuwt het uit van de pijn en heeft verzorging nodig.

52'

De bezoekers hebben tijdens de rust ongetwijfeld een donderpreek gekregen van Brys. STVV trekt het laken nu nadrukkelijk naar zich toe, al gaat het afstandsschot van Garcia wel de mist in.

In
46'

Bij Sint-Truiden is Endo overigens in de plaats gekomen van De Sart.

46'

Na amper 50 seconden laat STVV zich al meteen gelden. Bezus mag van binnen het strafschopgebied aanleggen, maar de Oekraïner plaatst zijn schot tegen de binnenkant van de paal.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De tweede helft gaat van start. Vinden de Kanaries hun vleugels terug of trekt Lokeren deze belangrijke punten over de streep?

45'

RUST
Laforge fluit meteen voor de rust. Lokeren staat op voorsprong dankzij Miric (en een flater van doelman Steppe).

45'

Skulason mist zijn interceptie waardoor Boli bijna met de bal aan de haal kan. De spits moet echter de glijdende Deschacht nog ontwijken waardoor de kans weg is.

39'

Sint-Truiden moet zich dringend herpakken. De bezoekers lijken op een slecht afkooksel van de ploeg die de voorbij weken 7 op 9 haalde tegen Anderlecht, Antwerp en Standard.

Doelpunt
33'

DOELPUNT
Lokeren komt op voorsprong na een flater van Steppe. Het afstandsschot van Marecek lijkt niet echt gevaarlijk, maar Steppe laat de bal door zijn handen glippen. Miric is goed gevolgd en duwt de bal in een leeg doel binnen: 1-0.

30'

De motor van Sint-Truiden is na een halfuur nog steeds niet warmgedraaid. De Limburgers scoorden twaalf doelpunten in hun laatste vier competitieduels, maar vanavond hebben de bezoekers nog niets kunnen tonen.

28'

Daar is Lokeren opnieuw. Een aflegger valt voor de voeten van Skulason. De IJslandse linksachter kraakt echter zijn schot waardoor de bal ruim naast gaat.

27'

Steppe redt de meubelen voor STVV. Cevallos zet voor richting Miric. De Serviër knikt richting de verste hoek, maar Steppe duwt de bal vlak voor de doellijn weg.

22'

Steppe moet als eerste doelman in actie komen. Benchaib draait zijn schot richting de verste hoek, maar Steppe kan er nog net zijn hand tegen plaatsen.

19'

Lokeren is de meest bedrijvige ploeg, maar de thuisploeg komt zeer moeilijk aan kansen. Cevallos demonstreert door te lang te treuzelen om op doel te besluiten.

16'

We wachten nog steeds op de eerste grote kans van de wedstrijd. Ook de plaatsbal van Benchaib geraakt niet voorbij zijn verdediger.

9'

Beide ploegen houden elkaar voorlopig perfect in evenwicht. In de zone van de waarheid loopt het aan beide kanten vaak spaak.

5'

Lokeren trekt in de aanval via een opstomende Diaby. Het grootste gevaar volgt echter op de tegenaanval. Het schot van Kamada wordt afgeblokt in hoekschop.

1'

AFTRAP
De bal rolt op Daknam. We zijn onderweg!

Wedstrijdstatistieken

LOK
STV
4
Hoekschoppen
7
24
Inworpen
30
0
Reddingen
2
2
Buitenspel
2
16
Fouten
7
5
Schoten op doel
0
4
Doelman uittrappen
9
5
Schoten naast doel
3
9
Vrije trappen
18

Huidige vorm

LOK
STV
x
-
-
+
x
+
x
+
+
+

Laatste 10 wedstrijden

LOK
STV
9
Doelpunten
17
0
Tweede gele kaarten
0
14
Gele kaarten
14
2
Gewonnen wedstrijden
4
8
Verloren wedstrijden
4
0
Rode kaarten
0
19
Doelpunten tegen
17
0
Gelijke spelen
2
10
Wedstrijden
10

Head to Head

Gewonnen
15
Verloren
8

29

Gespeeld
Gelijk

6

Gewonnen
8
Verloren
15

Recente ontmoetingen