zaterdag 11.08.2018 18:00 #STACER
Einde
(0-0)
95'

EINDE
De scheidsrechter maakt een einde aan de wedstrijd. Cercle pakt een punt mee terug naar Brugge, Standard blijft voor de tweede opeenvolgende week op 0-0 steken.

93'

Carcela zoekt de achterlijn op en gooit de bal voor doel. Laifis kan niet raak treffen.

89'

Standard drukt Cercle in de eigen grote rechthoek. Lukt het de Rouches nog op een opportunistische manier?

88'

Bongiovanni duikt de ruimte in en zet zijn voet tegen een prima voorzet van Bruno. Het voormalige jeugdproduct van Standard kraakt zijn schot en de bal verdwijnt een eind over het doel.

Gele kaart
In
79'

Lusamba probeert het van ver en ziet zijn poging maar net over het doel van Ochoa waaien.

In
75'

Met nog een kwartier op de klok gooit Preud'homme een tweede spits in het veld. Sa vervangt Djenepo en gaat voorin postvatten met Emond.

71'

Daar zijn de Rouches opnieuw. Marin legt aan ter hoogte van het halve maantje, zijn schuiver verdwijnt maar net naast het doel.

70'

Standard komt dicht bij de openingstreffer. Een diepe voorzet van Carcela wordt door Mpoku voor doel gekopt. Ueda werkt de bal weg voordat Emond vrij in doel kan trappen.

Gele kaart
63'

Standard zet het offensief op, maar speelt nog steeds te slordig om de bezoekers in de problemen te brengen. Cercle had het even wat moeilijker, al lijkt Groen-zwart zich ondertussen hersteld te hebben.

61'

Bongiovanni eist een vrije trap op en dwingt Ochoa met een prima trap tot zijn moeilijkste redding van de wedstrijd.

60'

Carcela trekt zich meteen op gang en slalom de grote rechthoek binnen, waar hij de controle over de bal verliest.

In
58'

Cercle-coach Guyot grijpt in en haalt Mercier naar de kant voor Delacourt. De bezoekers gaan met drie centraal achterin spelen. Bij Standard staat Carcela klaar om Bastien te vervangen.

In
52'

Het spel gaat goed op en neer. Standard is erg gretig uit de kleedkamer gekomen, maar ook Cercle probeert te prikken.

49'

Omolo rukt op met de bal aan de voet en waagt zijn kans. Het schot wordt afgeblokt. Hier zat meer in voor Cercle.

In
46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De tweede helft wordt op gang gefloten. Bij Standard is Agbo in de kleedkamer achtergebleven, Marin is zijn vervanger.

45'

RUST
De scheidsrechter maakt een einde aan de eerste helft. Standard is de betere ploeg, maar kan Cercle nog niet in verlegenheid brengen. Brengt de tweede helft beterschap?

42'

Linksachter Pocognoli duikt op in de grote rechthoek en kan zijn hoofd tegen een voorzet van Cimirot zetten. De bal verdwijnt een eind naast het doel.

Gele kaart
In
37'

Bij Cercle Brugge moet Tormin noodgedwongen de partij staken. Zijn vervanger is de jonge Bongiovanni.

Gele kaart
32'

Even alle hens aan dek in de zestien van Cercle. Djenepo kan bijna uithalen, maar zijn poging wordt afgeblokt door een bezoeker.

Gele kaart
28'

Het publiek blijft op zijn honger zitten. Standard is voorlopig niet bij machte om Cercle uit verband te spelen. Slaat de motor nog aan bij de thuisploeg?

25'

Djenepo waagt zijn kans ter hoogte van de grote rechthoek, zijn poging strandt enkele meters naast het doel.

19'

Cercle kan eens uitbreken via Mercier en komt in een drie tegen drie situatie terecht. Mercier vindt geen aanspeelpunt en probeert het met een afstandsschot, dat enkele meters naast het doel verdwijnt.

10'

Standard probeert Cercle op de eigen helft te drukken, maar is te slordig in de passing om de bezoekers echt in de problemen te brengen.

8'

Djenepo zet een prima actie op aan de linkerkant en gooit de bal voor doel, waar Emond aan de eerste paal een hoekschop afdwingt. Die levert niets op voor de thuisploeg.

6'

Mpoku neemt de eerste vrijschop voor zijn rekening. De bal belandt uiteindelijk voor de voeten van Bastien, die van ver zijn kans waagt, maar zijn vizier staat nog niet op scherp.

1'

AFTRAP
De bal rolt in Luik. Houdt Standard de punten thuis of kan Cercle Brugge voor een verrassing zorgen?

0'

...

Head to Head

Gewonnen
17
Verloren
4

24

Gespeeld
Gelijk

3

Gewonnen
4
Verloren
17

Recente ontmoetingen