zaterdag 04.08.2018 20:00 #ANTKVK
Einde
(0-0)
95'

EINDE
Antwerp kreeg de bal niet meer tegen de netten en zo eindigt deze partij met een brilscore. Voor Antwerp duidelijk twee verloren punten...

90'

We krijgen er zodadelijk nog vijf minuten bij! Zit het venijn hem in de staart?

In
85'

Kan het nog voor Antwerp in de laatste vijf minuten? Kortrijk probeert het leer nu toch wat in de ploeg te houden en hier en daar wat seconden te winnen. Het haalt alvast toch wat het ritme uit het Antwerpse spel.

In
In
80'

Nog tien minuten op de klok, en die tikt rustig verder in het voordeel van Kortrijk. Het zou toch wel zeer straf zijn als deze partij op 0-0 eindigt straks.

75'

Bij Antwerp is Lamkel Ze in de ploeg gekomen, ten nadele van Hairemans, en die laat zich meteen opmerken. Eerst kan hij net niet bij een voorzet, bij de volgende aanval trapt hij te wild over doel.

In
71'

De laatste twintig minuten zijn ingegaan. Nog steeds staat de 0-0 op het scorebord en dat is toch vrij opmerkelijk. Valt er nog iets uit de lucht straks?

In
68'

Kortrijk komt zowaar eens tot aan de overkant. Het kan drie voorzetten op rij voor doel brengen, maar die worden telkens goed afgeweerd. Nog steeds geen kansen dus voor de bezoekers.

63'

Antwerp is nog steeds heer en meester, maar de tegenprikken zijn toch minder stevig dan in de eerste helft. Anderzijds heeft Kortrijk zelf nog geen enkele keer op doel getrapt.

Gele kaart
In
57'

Kortrijk komt opnieuw met de schrik vrij. Bolingi kan net niet genoeg zijn hoofd zetten tegen een voorzet vanop rechts. Ook hier zat meer in voor de 'Great Old'.

51'

Antwerp krijgt al snel twee hoekschoppen na mekaar. Lepoint kopt tot tweemaal toe meteen terug in hoekschop. Aan de overkant is er van Mboyo en Chevalier helemaal geen spoor.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
We zijn er terug aan begonnen! Wordt Kortrijk nu wakker, of krijgen we hetzelfde eenrichtingsvoetbal te zien als in de eerste helft?

45'

RUST
En weer Rodrigues! Hij wurmt zich voorbij alle bezoekende verdedigers en viseert dan de korte hoek. Kaminski houdt zijn netten droog tot aan de rust, en dat mag echt wel een wonder worden genoemd!

44'

Op een snelle tegenaanval komt Rodrigues in een goede positie om op doel te knallen. De flankaanvaller schiet echter te wild in het zijnet. In de daaropvolgende fase brengt Kaminski alweer redding op een te zwak schotje van Haroun.

41'

Hairemans en Kaminski zijn de twee hoofdrolspelers in de eerste helft. Alweer mag de middenvelder aanleggen, maar andermaal brengt de Kortrijkse doelman redding met de vuisten. Nog vijf minuten tot de rust!

Gele kaart
36'

Ditmaal is het linksachter Juklerod die mee komt opgerukt met de bal aan de voet. Hij dribbelt zichzelf in schietpositie, maar krult het leer dan aan de verste paal voorlangs.

34'

Een uitstekende Antwerpse aanval belandt via heel wat tussenstationnetjes op het hoofd van de mee opgerukte Arslanagic. Opnieuw ziet Kaminski de bal net naast zijn kooi vliegen. Nog steeds geen beloning voor Antwerp. Wanneer krijgen we eens iets te zien van Kortrijk?

30'

Bolingi kan helemaal ongedekt op doel koppen na een hoekschop. Hij kopt het leer echter van dichtbij naast. Deze had toch minstens in het kader gemogen.

25'

En opnieuw Antwerp! Rodrigues knalt hard op doel, Hines-Ike gooit er zijn hoofd voor en doet het leer in hoekschop verdwijnen. Het doelpunt hangt nu toch echt wel in de lucht.

23'

Hairemans mag een vrije trap nemen vanop een gevaarlijke afstand. Zijn plaatsbal gaat net naast de paal voorlangs.

20'

Het eerste gele karton is voor Golubovic. Hij houdt Juklerod in de greep ter hoogte van de middellijn, waarna scheidsrechter Lambrechts terecht geel trekt.

Gele kaart
18'

De Antwerpse druk houdt aan! Hairemans plaatst het leer naar de linkerhoek, maar alweer is Kaminski bij de pinken. Hoe lang houden de bezoekers dit nog vol?

15'

Ei zo na de 1-0! Op een nieuwe hoekschop voor Antwerp kan Arslanagic er zijn hoofd tegen zetten. Kaminski heeft een goede reflex nodig om de achterstand te voorkomen.

10'

Rodrigues is vrij bedrijvig vandaag vanop zijn rechterflank. Ditmaal kan hij Owusu net niet bereiken voor doel. Kortrijk moet voorlopig wijken.

5'

Ook de eerste hoekschop is voor de thuisploeg. Kaminski plukt de hoge bal van Hairemans, alvorens dat verder gevaar kan opleveren.

2'

Na amper 26 seconden moet Kaminski al een eerste keer aan de bak. Ivo Rodrigues snijdt naar binnen, maar trapt dan iets te zwak op doel. Wel meteen een goede start op de Bosuil!

1'

AFTRAP
Antwerp speelt zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen en dat zorgt uiteraard weer voor veel sfeer. Maar kunnen ze ook de drie punten thuis houden tegen Kortrijk?

0'

...

Wedstrijdstatistieken

ANT
KVK
10
Hoekschoppen
1

Huidige vorm

ANT
KVK
+
x
x
+
x
-
+
+
+
x

Laatste 10 wedstrijden

ANT
KVK
10
Doelpunten
23
0
Tweede gele kaarten
0
24
Gele kaarten
26
4
Gewonnen wedstrijden
7
5
Verloren wedstrijden
3
0
Rode kaarten
0
13
Doelpunten tegen
14
1
Gelijke spelen
0
10
Wedstrijden
10

Head to Head

Gewonnen
3
Verloren
1

4

Gespeeld
Gelijk

0

Gewonnen
1
Verloren
3

Recente ontmoetingen