Gele kaart
94'

EINDE
Einde van de wedstrijd. Cercle Brugge gaat in extremis met de drie punten lopen. De thuisploeg gaf een 2-0 voorsprong uit handen, maar dankzij een laat doelpunt van Tormin blijven de punten toch in Brugge.

Doelpunt
91'

DOELPUNT
Cercle Brugge is nu toch op weg naar de zege. Tormin pakt een diepe bal perfect aan. Hij schuift de 3-2 vervolgens voorbij Verhulst in doel.

90'

Er komen drie minuten bij.

89'

Omolo is aan een sterke invalbeurt bezig. De middenvelder zet zelf de aanval op, maar schiet de bal vervolgens wel over het doel van Verhulst.

In
84'

De Brugse storm blijft aanhouden. De Belder neemt aan, draait om zijn as en legt de bal vervolgens enkele centimeters naast.

83'

Tormin laat dé kans op 3-2 liggen. Omolo zet Tormin met een prachtige pass alleen voor Verhulst. De spits knalt echter recht op de doelman.

In
81'

De Belder laat zich al meteen opmerken. Hij kruipt op het juiste moment voor Diaby. Zijn kopbal gaat via de verdediger een metertje naast.

In
80'

Doelpuntenmaker Bruno moet naar de kant, De Belder komt in zijn plaats.

Gele kaart
78'

De Ridder vindt het hoofd van Miric. De invaller kan ook koppen, maar hij raakt de bal helemaal fout. Dit was nochtans een goede mogelijkheid.

77'

Cercle Brugge jaagt het tempo nu toch terug de hoogte in. Tormin gaat buitenom en vuurt nog eens een schot op doel af. Verhulst laat zich niet verrassen in zijn korte hoek.

76'

De Ridder lijkt de bal tegen de hand te krijgen in de zestien. Alen luistert even naar de VAR, maar die laat gewoon voort spelen.

74'

Mercier gaat met hangen en wurmen voorbij zijn tegenstander. Het schot richting de korte hoek is vervolgens wel te slap om Verhulst in verlegenheid te brengen.

71'

Cercle Brugge antwoordt meteen. Na mistasten in de Lokerse defensie trapt Tormin in één tijd op doel. Zijn schot gaat over.

70'

Lokeren komt plots dicht bij de voorsprong. Saroka snijdt naar binnen en test de vuisten van Nardi. In de herneming krijgt zowel Benchaib als opnieuw Saroka de bal niet tussen de palen.

In
66'

Bij Cercle Brugge gaat Hoggas naar de kant. Omolo moet de thuisploeg opnieuw aan een voorsprong proberen te helpen.

In
Doelpunt
64'

DOELPUNT
Lokeren trekt de scheve situatie helemaal recht. Cevallos wordt niet aangevallen op een voorzet. De Ecuadoraan tikt de voorzet knap in de korte hoek binnen: 2-2.

Gele kaart
56'

De Ridder zoekt naar een gaatje om te schieten. Hij moet uiteindelijk met zijn mindere linkervoet trappen. Het schot is dan ook ongevaarlijk.

54'

Maes schreeuwt zijn keel schor tegen zijn spelers. De coach van Lokeren is duidelijk nog niet tevreden met het geleverde spel van zijn ploeg.

50'

Lokeren is gretig uit de kleedkamer gekomen. Bij de thuisploeg krijgen ze de bal niet goed weg. De Ridder knalt de afvallende bal meteen op doel. Het schot gaat huizenhoog over.

47'

Cercle laat er geen gras over groeien. Lusamba tikt opzij tot bij Mercier. De middenvelder knalt in één tijd een metertje over.

In
46'

Maes heeft tactisch ingegrepen tijdens de rust. Marecek is aan de kant gebleven, Benchaib komt hem vervangen.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De tweede helft wordt op gang getrapt.

45'

RUST
Het is tijd voor de rust. Cercle Brugge stond al na zeven minuten op een comfortabele 2-0 voorsprong. Lokeren knokte zich terug in de match via een strafschop van Maric. De voorsprong voor de thuisploeg is echter verdiend.

45'

De thuisploeg legt nog maar eens een knappe combinatie op de mat. Bruno wil Tormin alleen voor doel zetten, maar Maric steekt er in extremis nog een stokje voor.

45'

Skulason zet strak voor richting het hoofd van De Ridder. De middenvelder kan de bal enkel naast deviëren.

39'

Lusamba wipt de bal knap op om vervolgens met een omhaal uit te pakken. Verhulst redt de meubelen voor Lokeren.

34'

Saroka krijgt de gelijkmaker op een presenteerblaadje aangeboden. Hij zit goed tussen een te korte terugspeelbal, maar Lambot is op tijd terug om het schot af te blokken.

32'

Tormin laat zich opnieuw opmerken. De aanval begint bij de spits waarna hij ook op doel kan besluiten. Het schot gaat uiteindelijk wel enkele meters naast.

28'

Cercle Brugge legt mooie combinaties op de mat. Tormin snijdt vanop rechts naar binnen, maar zijn schot gaat een dikke meter naast.

Gele kaart
Gele kaart
26'

De Ridder wordt met een listig boogballetje voorbij de defensie gestuurd. De bal wordt nog net voor zijn neus weggetikt vooraleer hij zijn schot kan wapenen.

25'

Omar rukt ver mee op en schildert zijn voorzet op het hoofd van Bruno. De spits knikt al vallend over het doel.

24'

Skulason draait zijn vrije trap gevaarlijk richting het hoofd van Maric. De verdediger kan zijn kruin er net niet goed tegen zetten. De bezoekers rechten de rug.

Penalty
20'

DOELPUNT
Maric schiet de strafschop zonder problemen binnen. Lokeren knokt zich op deze manier terug in de wedstrijd.

Gele kaart
19'

STRAFSCHOP
Cevallos knalt de vrije trap tegen de armen van Bruno. Scheidsrechter Alen wijst meteen naar de stip.

17'

Lambot en Koné knallen tegen elkaar, waardoor Saroka met de bal aan de haal gaat. De spits moet altijd afspelen naar Hupperts, maar loopt zich uiteindelijk dood. Hij sleept er wel nog een vrije trap uit.

15'

In de vorige wedstrijd tegen Genk stond Lokeren na 16 minuten ook al op een dubbele achterstand. Kan de ploeg van Maes zich ditmaal wel herstellen van deze mokerslag? Voorlopig geraken de bezoekers niet in het vijandelijke strafschopgebied.

Doelpunt
9'

DOELPUNT
Na lang wachten keurt de VAR het doelpunt uiteindelijk toch goed. De videoref na ruim zijn tijd om de beelden te herbekijken, maar Cercle Brugge staat wel al op een comfortabele 2-0 voorsprong.

7'

Het stond ei zo na al 2-0. Tormin trapt een voorzet eerst tegen de paal, waarna Bruno de bal toch nog binnen kan werken. De spits stond wel buitenspel en dus gaat het feestje niet door.

Doelpunt
4'

DOELPUNT
Het eerste doelgevaar levert al meteen de openingstreffer op. Na geklungel van Marecek trekt Cercle Brugge snel ten aanval. Een mislukt schot van Hoggas belandt tot bij Bruno, die van dichtbij voorbij Verhulst knalt.

1'

AFTRAP
Met enige vertraging gaat de wedstrijd dan toch van start. Pakt Cercle Brugge of Lokeren de eerste driepunter van het seizoen?

0'

0'

VOORAF
De verbinding met de VAR is dan toch sneller hersteld dan gedacht. Intussen weerklinkt de officiële hymne van de Jupiler Pro League. De aftrap is voor binnen enkele minuten.

0'

VOORAF
De technische problemen geraken blijkbaar niet snel opgelost. De spelers staan intussen terug op het veld om zich warm te houden. Naar verluidt zou de aftrap pas om 20.30 uur gepland staan.

0'

VOORAF
Er zijn schijnbaar technische problemen met de VAR. Daarom wordt de aftrap met enkele minuten uitgesteld.

Head to Head

Gewonnen
6
Verloren
10

26

Gespeeld
Gelijk

10

Gewonnen
10
Verloren
6

Recente ontmoetingen