zondag 29.07.2018 18:00 #CHAANT
Einde
(0-1)
95'

EINDE
Visser maakt een einde aan de wedstrijd. Antwerp pakt meteen de volle buit op het veld van Charleroi. Eén doelpunt van Yatabaré in de eerste helft volstond voor de drie punten. Charleroi kon in de tweede helft geen vuist maken.

94'

Dessoleil staat helemaal vrij in het strafschopgebied. De voorzet van Baby is perfect, maar de verdediger kopt te centraal in de armen van Bolat. Dit had de gelijkmaker kunnen zijn.

91'

Charleroi komt nog amper tot een voldragen aanval. Rezaei knalt de bal in één tijd richting de kleine rechthoek, maar Bolat plukt simpel.

90'

Er komen vier minuten bij.

87'

Charleroi krijgt een vrije trap op een leuke plek. Grange kan de bal strak voor doel brengen, maar zijn voorzet is te dicht bij Bolat. De doelman vangt de bal probleemloos op.

82'

Gholizadeh sleept er een hoekschop uit, maar Willems kopt de corner ver naast. De tijd begint nu stilaan echt te dringen voor de thuisploeg.

77'

Charleroi countert snel via Baby. Hij vindt Rezaei, maar de spits schiet vanuit de draai over het doel van Bolat.

Gele kaart
75'

Willems deelt een tikje uit aan Yatabaré en vliegt op de bon. Het slotkwartier is aangebroken, maar Charleroi lijkt voorlopig geen vuist te kunnen maken.

In
73'

Mazzu gooit zijn laatste troefkaart op tafel. Grange komt Benavente vervangen.

68'

Ilaimaharitra probeert Baby in de rug van de verdediging te sturen. Bolat speelt echter uitstekend mee en pikt de bal vlak voor de neus van Baby weg.

63'

Nazaryna grijpt naar zijn knie. De nieuwkomer van Antwerp heeft verzorging nodig, maar hij zal de strijd wel kunnen voortzetten.

60'

Benavente haalt de trekker nog eens over vanop de rand van het strafschopgebied. Het lage schuivertje is een makkelijke prooi voor Bolat.

In
In
58'

Charleroi heeft een doelpunt nodig en dus gooit Mazzu twee nieuwe spitsen in de ploeg. Bedia en Hendrinckx ruimen plaats voor Perbet en Rezaei.

50'

Aan de overkant komt Charleroi nu goed weg. Een slechte balcontrole van Mandanda zorgt voor een schietkans voor Hairemans. Zijn schot wordt in extremis afgeblokt door Martos.

48'

Antwerp ontsnapt aan de gelijkmaker. Bedia snelt voorbij Borges. Arslanagic wil ontzetten, maar raakt de bal helemaal verkeerd. Hij schiet de bal tegen het hoofd van Bolat aan en het leer gaat in hoekschop.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De tweede helft gaat van start. Beukt Charleroi de poort open of slaat Antwerp nog eens genadeloos toe?

45'

RUST
Het is tijd voor de rust. Antwerp staat op voorsprong dankzij het doelpunt van Yatabaré. De thuisploeg kreeg nadien verschillende mogelijkheden om gelijk te maken, maar de gelijkmaker viel vooralsnog niet.

45'

Hairemans moet opletten voor een tweede gele kaart. Hij tikt zijn tegenstander lichtjes aan, maar scheidsrechter Visser houdt het bij een vermaning.

43'

Ilaimaharitra duikt op het juiste moment de ruimte in. Zijn voorzet vliegt voorbij Benavente en ook Baby komt net te laat om de bal te kunnen raken.

Gele kaart
41'

Ook de tweede gele kaart is voor een bezoeker. Hairemans krijgt het geel karton onder de neus geduwd na een tackle op Marinos.

40'

De doelkansen laten intussen even op zich wachten. Opare doet wel een poging tot schot, maar de bal gaat huizenhoog over.

Gele kaart
35'

Haroun komt te stevig ingevlogen. De Antwerpenaar vliegt als eerste speler op de bon.

32'

Terwijl Opare verzorging krijgt, maken de spelers gretig gebruik van de pauze om even bij te tanken.

26'

Gholizadeh haalt meteen zijn trukendoos boven in zijn eerste wedstrijd voor Charleroi. Baby staat vervolgens wel niet goed op te letten om zijn voorzet te kunnen afwerken.

24'

Het thuispubliek veert nog eens recht. Dessoleil neemt een afvallende bal meteen op de slof. Het schot zoeft aan 102 km/u nipt naast het doel van Bolat.

22'

De doelkansen volgen elkaar nu in sneltempo op. Hairemans devieert een voorzet met de buitenkant van de voet, maar zijn poging gaat centimeters naast de paal.

20'

Opnieuw ontsnapt Antwerp aan de gelijkmaker. Een ingestudeerde vrije trap valt voor de voet van Dessoleil. De verdediger trapt van dichtbij tegen de deklat.

18'

Het antwoord van Charleroi volgt meteen na het tegendoelpunt. Benavente knalt richting de korte hoek, maar Opare redt de meubelen op de doellijn.

Doelpunt
16'

DOELPUNT
De eerste kans is meteen raak voor Antwerp. Hairemans dwingt Mandanda tot een redding, maar in de herneming knalt Yatabaré de bal alsnog staalhard binnen: 0-1.

14'

Bedia wordt prima in het straatje gestuurd. De spits knalt meteen, maar door de schuine hoek belandt de bal in het zijnet.

12'

De bezoekers verliezen momenteel de fysieke strijd voorin. De aanvallers geraken amper aan de bal waardoor Mandanda nog werkloos is.

10'

Baby zet zich stevig door op de linkerflank. Hij schudt twee verdedigers van zich af, maar Arslanagic geraakt hij niet voorbij. Het levert wel de eerste hoekschop van de partij op.

6'

De eerste poging op doel komt van de voet van Baby. Zijn lage schuiver vormt echter geen probleem voor Bolat.

4'

De wedstrijd is al meteen stevig van start gegaan met een aanvallend Charleroi. Bolat is momenteel feilloos op twee plukballen.

1'

AFTRAP
De bal rolt! Het seizoen 2018/2019 is ook voor Charleroi en Antwerp officieel begonnen.

0'

Wedstrijdstatistieken

CHA
ANT
7
Hoekschoppen
3

Huidige vorm

CHA
ANT
-
x
x
x
x
+
+
+
x
-

Laatste 10 wedstrijden

CHA
ANT
16
Doelpunten
9
1
Tweede gele kaarten
0
17
Gele kaarten
25
5
Gewonnen wedstrijden
4
4
Verloren wedstrijden
4
0
Rode kaarten
0
13
Doelpunten tegen
11
1
Gelijke spelen
2
10
Wedstrijden
10

Head to Head

Gewonnen
2
Verloren
4

7

Gespeeld
Gelijk

1

Gewonnen
4
Verloren
2

Recente ontmoetingen