95'

EINDE
Club Brugge en Standard spelen gelijk na een ongelooflijke wedstrijd! Duje Cop maakte in de allerlaatste seconden gelijk voor de Rouches. Club Brugge laat zo na op zijn voorsprong de achtervolgers optimaal uit te breiden.

Doelpunt
94'

DOELPUNT
Een vrije trap van Carcela blijft voor het Brugse doel hangen. Cop staat uiteindelijk op de juiste plek en duwt de bal toch nog tegen de touwen.

Gele kaart
Gele kaart
87'

Standard de Liège probeert wel nog te reageren, maar de frustraties lijken een beetje de bovenhand te nemen.

In
In
Penalty
83'

DOELPUNT
Diaby trapt de penalty koeltjes in de rechterbovenhoek. Ochoa heeft er geen verhaal tegen.

81'

STRAFSCHOP
Limbombe kopt een verre voorzet terug voor doel. De bal wordt afgeblokt door Emond, maar de spits maakt daarbij gebruik van zijn arm. Na kort overleg met de VAR legt Laforge de bal op de stip.

79'

De druk van Club Brugge blijft nu duren. Eerst voorkomt Ochoa een owngoal van Laifis en enkele seconden later trapt Vormer de bal in één tijd maar net naast.

75'

Vormer krijgt een goede schietkans, maar geeft toch nog de pass opzij naar Diatta. Zijn voorzet is te hard.

Gele kaart
72'

Marin wurmt zich door de Brugse defensie, maar gaat vervolgens de opzichtig naar de grond op zoek naar een strafschop.

In
70'

Club Brugge heeft u wel opnieuw het commando overgenomen. De bezoekers zijn gevaarlijk op de tegenaanval.

68'

Een voorzet van Diatta wordt door Vanaken met de schouder richting doel gedevieerd. Zijn poging mist echter kracht.

Doelpunt
66'

DOELPUNT
Standard speelt een aanval perfect uit. Via Edmilson en Carlinhos komt de bal bij Emond. De spits duwt het leer simpel voorbij Gabulov, die er niet al te best uitziet.

In
In
63'

Poulain stuurt Diaby in de diepte. De spits vindt de achterlijn, maar geraakt dan niet voorbij Cavanda.

60'

Emond wordt door Edmilson slim aangespeeld. De volley van de spits is niet binnen het kader en gaat ver naast het doel van Gabulov.

59'

De hoeveelheid aan kansen tegenover de eerste helft is verminderd, maar het blijft wel een leuke wedstrijd om naar te kijken.

57'

De hoekschop van Vormer wordt door Luyindama uit het strafschopgebied gekopt. Even later moet de verdediger nog eens tussenkomen op een voorzet van Cools.

54'

Opnieuw wordt Edmilson slim in de diepte gestuurd. Deze keer is de aanvaller niet zelfzuchtig en wil de bal opzij leggen. Poulain zit daar nog tussen waardoor Gabulov niet moet tussenkomen.

53'

Carcela infiltreert de zestien meter van de thuisploeg, maar glijdt dan zelf onderuit. Het gevaar is daardoor snel geweken.

51'

De voorzet van Cools richting Diaby is te lang onderweg waardoor Ochoa de bal makkelijk kan plukken.

49'

Standard komt een eerste keer opzetten. Het schot van Marin wordt afgeblokt door Mechelen en levert dus geen gevaar op.

47'

Vanaken zet de bal goed voor doel tot bij de vrijstaande Vormer. De volley van de Nederlander kan nog net worden gekeerd door Ochoa.

In
46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
Krijgen we ook een fantastische tweede helft tussen Club Brugge en Standard? De bezoekers trappen de wedstrijd alvast opnieuw op gang.

45'

RUST
Een fantastische eerste helft tussen Club Brugge en Standard eindigt op 3-2. Vormer, Wesley en Diaby waren de doelpuntenmakers voor de thuisploeg, Edmilson scoorde tweemaal voor de Rouches.

Gele kaart
43'

Opnieuw probeert Club Brugge de voorsprong meteen terug uit te breiden, maar Vormer zijn kopbal is te hoog.

Doelpunt
40'

DOELPUNT
Het blijft doelpunten regenen op Jan Breydel! Edmilson kapt Cools makkelijk uit en trapt de bal dan op wonderbaarlijke wijze in de winkelhaak voorbij Gabulov.

39'

Edmilson trapt van op de rand van de zestien meter op doel. Gabulov heeft er geen problemen mee.

37'

Club Brugge is opnieuw tevreden met de dubbele voorsprong en geeft de bal weer even aan Standard. De thuisploeg loert wel op de counter.

Doelpunt
34'

DOELPUNT
Vanaken en Diaby lijken vast te zitten op de linkerflank. Die laatste besluit dan maar op doel. Via de teen van Laifis gaat de bal via de paal tegen de netten.

32'

Diaby en Wesley proberen onderling een actie op te zetten. Diaby besluit dan op doel, maar zijn poging is te zwak om Ochoa te verontrusten.

Doelpunt
30'

DOELPUNT
Standard reageert nu onmiddellijk met een goede voorzet van Carcela die aan de tweede paal wordt binnen getikt door Edmilson. Cools ziet er niet al te best uit, want hij laat Edmilson uit zijn rug komen.

Doelpunt
28'

DOELPUNT
Een snelle inworp komt bij Vormer aan de rechterkant. De Nederlander pikt Wesley uit voor het doel, die helemaal vrij de bal voorbij Ochoa kopt.

26'

Emond probeert Mechele te verrassen door uit zijn rug te komen, maar de Bruggeling kan het gevaar toch voorkomen.

23'

Laifis gaat neer na een duel met Wesley. De spits komt daarna wel terug aan de bal en trapt op doel. Ochoa toont zich door het leer uit zijn doelvlak te duwen.

21'

Carcela komt er goed uit en wil dan snel een counter op poten zetten. Emond loopt echter de verkeerde kant uit waardoor de diepe bal verloren gaat.

19'

Standard de Liège komt nu opzetten met een goed moment. Carcela wordt aangespeeld door Emond, Mechele duwt de bal nog over de achterlijn.

16'

Edmilson wordt door Carcela goed in de diepte gestuurd. Hij krijgt net niet genoeg tijd waardoor zijn poging makkelijk kan worden gepakt door Gabulov.

14'

Club Brugge heeft de controle over de wedstrijd, de Rouches moeten veel gebruik maken van de lange bal en die komt vooralsnog niet aan.

11'

De voorzet van Cools wordt door een tackelende Luyindama onderschept. Club Brugge schreeuwt om hands, maar de VAR komt niet tussen.

10'

De thuisploeg blijft Standard hoog onder druk zetten. Voorlopig zitten Edmilson en Carcela nog niet in de wedstrijd.

Doelpunt
8'

DOELPUNT
Een voorzet van Wesley komt via Luyindama en Fai voor de voeten van Vormer in de zestien meter. De Nederlander duwt het leer met zijn slechte voet in de verste hoek voorbij Ochoa.

7'

Standard probeert nu een eerste aanval in elkaar te boksen via de rechterflank. Luchkevych zijn actie wordt eerst onderschept, waarna Emond afgevlagd wordt voor buitenspel.

5'

De hoekschop wordt door Denswil hard richting doel gekopt, via Luyindama gaat de bal over het doel.

4'

Een scherp voorzet van Cools wordt door Ochoa op onorthodoxe wijze over de achterlijn geduwd.

2'

Na amper een minuut spelen haalt Limbombe al eens uit van op de rand van de zestien meter. Zijn bal wijkt nog af, maar wordt toch gepakt door Ochoa.

1'

AFTRAP
De thuisploeg trapt de partij op gang. Kan Club Brugge profiteren van het verlies van Anderlecht of verrast Standard de leider?

Head to Head

Gewonnen
20
Verloren
15

42

Gespeeld
Gelijk

7

Gewonnen
15
Verloren
20

Recente ontmoetingen