90'

EINDE
Club Brugge maakt een statement. Zes keer vloerde het Charleroi in eigen huis. En eigenlijk is dat nog een milde score. Een demonstratie van een ploeg dat de tegenstand een ware mokerslag toedient zonder er tegen te spelen.

88'

Benavente met een schotje. Mazzu zit er verweesd bij op de bank.

86'

"Wat is er loos met de Carolo's" wordt nu gezongen bij de Club-aanhang. Zij zijn het delirium nabij. Morgen gaan er een paar met schorre stem werken, dat lijkt zeker.

83'

Club is echt nog niet content, hoor. Ze blijven de ballen naar voren sturen.

Doelpunt
78'

DOELPUNT
Het houdt maar niet op! Een schot wijkt af, Mandanda kan maar net redden. De rebound is voor Refaelov, die de zesde goal binnentrekt.

75'

Club blijft maar gaan. Dit keer is het bijna 6-0, maar het wil niet lukken deze keer. Mandanda is de enige Carolo op niveau.

Doelpunt
In
In
72'

DOELPUNT
Wonderbaarlijke goal! Club combineert met Refaelov en Cools, die een prachtige voorzet verstuurt op Vanaken. Die kopt de 5-0 koud binnen.

71'

Refaelov krijgt nog twintig minuten om mee het feest te verzorgen. Wesley mag gaan rusten. Bedia komt een gefrustreerde Rezaei aflossen.

68'

Fall mikt op Gabulov. De Rus kent een rustige avond.

65'

Ook Mandanda is bijna de kluts kwijt. Hij mikt onder druk van Wesley de bal in hoekschop. Jawel, de keeper schiet in hoekschop.

63'

Club is nog steeds hongerig. Diatta dolt weer met de verdedigers. De winger heeft een lekker avondje.

In
61'

Grote kans voor Limbombe! Na een schitterende combinatie mikt de Rode Duivel de 5-0 over. Hij mag meteen gaan rusten.

60'

Rezaei gaat een opstootje aan. De spits is duidelijk humeurig. Naar de reden is het niet meteen gissen met deze tussenstand.

56'

Vormer geeft een keihard voorzet, Mandanda pikt op. De Nederlander amuseert zich samen met Vanaken op dit middenveld.

Gele kaart
Doelpunt
53'

DOELPUNT
De zee opent in de verdediging van Charleroi, Wesley maakt er gretig gebruik van. 4-0 staat nu wel definitief op het scorebord.

49'

Plots gaat het weer snel bij Club. Het puntertje van Diaby is ongevaarlijk omdat er onvoldoende kracht kan bijgezet worden.

49'

Ineens Benavente! Gabulov moet zijn eerste echte redding doen.

48'

Denswil probeert 'het vallende blad' tijdens de vrijschop. Zonder succes.

47'

Diatta met een mooie dribbel, maar de aanval wordt onderbroken omdat Dessoleil hem iets te. nadrukkelijk blokt.

In
In
In
46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
Mitrovic blijft binnen met een hamstringblessure, Poulain komt erin. Fall en N'Ganga moeten de meubelen zien te redden bij Charleroi.

45'

RUST
Club gaat rusten met een zeer goed gevoel. 3-0, Charleroi ligt tegen de grasmat.

44'

Lardot is na de afgekeurde goal de gebeten hond. Diandy geeft een stevige tik, maar ook hij krijgt geen geel.

42'

Schot van Mitrovic. Club blijft maar gaan, afgekeurde goal of niet.

40'

DOELPUNT AFGEKEURD
Vormer schiet de 4-0 ogenschijnlijk in doel, maar Lardot gaat naar het schermpje kijken en keurt de goal af wegens buitenspel.

38'

Wesley legt aan van ver, Mandanda moet het afgeweken schot goed uit zijn doel duwen.

35'

Benavente maakt zich kwaad nadat hij een fout tegen krijgt. De creatieve middenvelder is duidelijk gefrustreerd. Limbombe jogt intussen het veld weer op. Roberto Martinez kijkt opgelucht toe.

33'

Limbombe ligt kermend van de pijn op de grasmat. Hij grijpt zich naar de knie. Wat is er aan de hand met de kersverse Rode Duivel?

Doelpunt
31'

DOELPUNT
Club viert feest! Vormer kopt de 3-0 na een dik halfuur in doel.

31'

Goeie tackle van Nurio! Vanaken vindt Vormer in het centrum van de verdediging, maar de flankverdediger van Charleroi haalt uit met een correcte tackle

29'

Honderd matchen van Diaby in de Jupiler Pro League, en de kans is groot dat dit één van zijn beste wedstrijdopeningen is. Benavente slaagt er intussen in om Rezaei aan te spelen, maar die schiet ver naast tijdens zijn draai om zijn as.

Doelpunt
27'

DOELPUNT
Daar is de uitblinker met de goal! Honderdste wedstrijd van Diaby, en wat voor één! Hij wordt helemaal vrijgelaten aan de tweede paal, waar hij een kopbal van Denswil simpel kan binnentikken.

26'

Charleroi werkt slecht weg, Vanaken maakt zijn actie in de zestien. Mandanda houdt zijn team recht.

23'

De Brugse storm is gaan liggen. Charleroi neemt wat meer balbezit op zich. Vormer lacht eens naar de bank en puft. "Warm, hé", lijkt de Nederlander te zeggen.

21'

Diatta krijgt een stevige schouderduw op de rand van de zestien. Het lijkt een fout, maar Lardot geeft geen krimp.

17'

Charleroi neemt te veel tijd in beslag tijdens een aanval. Gabulov belandt plots in niemandsland als hij een attaque wil afbreken, maar de Carolo's treuzelen te lang om effectief op doel te trappen.

15'

Weer de Malinees, maar dit keer forceert hij zelf te veel. Hij schiet ver over.

14'

Diaby blijft maar gaan. Dit keer haalt hij een verloren bal nog op met een leuke controle en behoudt hij het overzicht. De spits pikt er de Gouden Schoen uit, maar Vormer schiet hard over.

10'

Diaby gaat neer in de zestien, maar het was vooral de Malinees die zelf de overtreding zocht.

9'

Schitterende actie van Diaby, die fluks voorbij Dessoleil gaat. Hij zet voor, Wesley gelooft te laat in de 2-0. Marinos tikt maar net naast de juiste kant van de paal in hoekschop.

7'

Charleroi roert zich. Rezaei krijgt de bal per ongeluk terug in de voeten en plaatst de 1-1 nipt naast. De Iraniër grijpt zich terecht naar de haren.

4'

Meteen een mooie start voor de Bruggelingen, die op deze manier een gerust gemoed creëren voor deze wedstrijd. Leko blijft hevig coachen.

Doelpunt
1'

DOELPUNT
Meteen prijs voor Wesley! Diaby met een mooi hakje, Wesley schiet in doel omdat zijn schot afwijkt op Ilaimaharitra. Droomstart voor Club!

1'

AFTRAP
Een zonnig Jan Breydelstadion heeft er zin in. Club kan een uitstekende zaak doen vanavond.

Head to Head

Gewonnen
23
Verloren
5

34

Gespeeld
Gelijk

6

Gewonnen
5
Verloren
23

Recente ontmoetingen