93'

EINDE
Eupen pakt drie heel belangrijke punten. Lokeren laat zich door tien man de kaas van het boord eten en moet nog zeker een week wachten om zeker te zijn van het behoud.

In
90'

We gaan de laatste minuut in. Kan Lokeren nog iets forceren? Of pakt Eupen drie heel belangrijke punten.

In
88'

Ook Söder krijgt nog een kansje. Zijn volley mist echter alle kracht. Geen probleem voor Van Crombrugge.

87'

Marecek krijgt toch nog een kans om er 3-3 van te maken maar Van Crombrugge redt zijn schot.

In
83'

Maes gooit De Sutter in de strijd. Hupperts maakt plaats.

82'

Mpati heeft het moeilijk op rechts. Opnieuw maakt hij een fout op Toyokawa. Zo ontstond de 3-2, maar dit keer is de vrije trap van Garcia te ver.

Doelpunt
Tweede gele kaart
77'

Doelpunt
Toch komt Eupen op voorsprong. Garcia draait een vrije trap richting doel en zonder dat iemand de bal aanraakt gaat die binnen.

76'

Rood
Hupperts met een poortje bij Gnaka, die in de fout gaat. De linksachter krijgt zijn tweede gele kaart. Licht, zeker na zijn eerste gele kaart voor een schwalbe.

74'

Garcia mikt een vrije trap in de muur. Eupen probeert wel, maar echt groot zijn de kansen niet.

68'

Tirpan zet zich nog maar eens door op rechts, maar opnieuw is zijn voorzet niet precies genoeg. De rechtsachter is voortdurend aanspeelbaar, maar moet zijn voorzetten beter richten.

65'

Mulumba krijgt wat ruimte om te trappen. Hij mikt echter te hoog.

64'

Snelle actie van Eupen op de rechterkant. Koné komt schuin voordoen, maar besluit voorlangs.

Gele kaart
59'

Eupen neemt de match opnieuw in handen. Gnaka gaat na een knappe actie neer in de grote rechthoek. Hij krijgt geel voor een schwalbe.

Gele kaart
57'

De eerste gele kaart voor een speler van Lokeren is voor Mulumba.

Doelpunt
54'

Doelpunt
Lokeren komt dan toch opnieuw langszij. Van Crombrugge kan een hard schot niet voldoende verwerken en Cevallos mikt de rebound in het dak van het doel.

53'

Een vrijde trap schiet door tot bij De Ridder. Die schiet hard maar ook naast.

51'

Lokeren probeert te drukken. Voorlopig levert dat niet meer op dan een corner.

In
49'

Daar is de vervaging. Raspentino gaat naar de kant, de Japanner Toyokawa is zijn vervanger.

47'

Raspentino gaat erbij zitten. De match van de spits lijkt voorbij. Hij grijpt naar de kuit. Een aderlating zou dat zijn voor Eupen.

In
46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
Maes grijpt in voor de tweede helft. Moerzeke blijft binnen en wordt vervangen door Mpati. Geen wissel bij Eupen dat dit keer hoopt de voorsprong wel vast te houden.

45'

RUST
We gaan rusten bij 2-1. Lokeren begon goed maar na de gelijkmaker van Raspentino nam Eupen de match helemaal in handen en dus was de 2-1 van Ocansey verdiend.

44'

Opnieuw een gevaarlijke voorzet richting Verhulst, maar de doelman van Lokeren gaat goed plat.

40'

Het is nu éénrichtings-voetbal. Raspentino met een halve omhaal. Verhulst moet zich rekken om de 3-1 uit zijn doel te houden.

Doelpunt
37'

Doelpunt
Eupen komt verdiend op voorsprong. De bal blijft maar hangen in de buurt van de goal van Lokeren en uiteindelijk is het Ocansey die de bal mooi in de hoek mikt.

33'

Raspentino met een actie in de backlijn van Lokeren. De spits gaat neer en claimt een strafschop. Er lijkt echter weinig aan de hand.

32'

Eupen heeft de match nu in handen genomen. Schouterden probeert het nog eens over links en dwingt een corner af. Die levert niets op.

31'

Eupen is nog eens gevaarlijk. Schouterden pikt een afvallende bal op en haalt uit. Zijn schot heeft echter de verkeerde curve en gaat zo al bij al ver naast.

Gele kaart
29'

Skulason met een stevige fout op doelpuntenmaker Raspentino. Ook de linksachter van Lokeren gaat op de bon.

27'

Eupen krijgt een vrije trap op een mooie plek. Garcia mikt de bal naar de benedenhoek, maar Verhulst heeft een goede redding in huis. Eupen heeft nieuwe moed gevonden na de gelijkmaker.

Doelpunt
23'

Doelpunt
De bordjes hangen weer in evenwicht. Raspentino kopt een goede voorzet van Schouterden overhoeks raak.

21'

Bij een corner belandt de bal in de voeten van Moerzeke. Die is blijkbaar te verrast om uit te halen.

19'

Eupen heeft voorlopig geen reactie in huis op de achterstand. Een nieuwe nederlaag kunnen de Panda's nochtans niet gebruiken.

16'

Tirpan wil voorzetten maar zijn bal belandt rechtstreeks op doel. Van Crombrugge let goed op.

14'

Hupperts is de man van de openingsfase. Opnieuw heeft hij een goede actie en dito voorzet in huis. Söder komt echter net te kort om te koppen.

Gele kaart
12'

Gnaka snelt voorbij Moerzeke . De jonge verdediger gaat in de fout en krijgt de eerste gele kaart van de match.

Doelpunt
7'

Doelpunt
Lokeren klimt op voorsprong. Het is Hupperts die scoort. Hij kan profiteren van matig uitvoetballen en mikt de bal dan met links in de verre hoek.

5'

Schouterden met de actie op links. Hij dwingt een eerste hoekschop af voor Eupen. Die levert gevaar op. Het is uiteindelijk Lokeren-verdediger Maric die net naast zijn eigen doel kopt.

2'

Lokeren is meteen gevaar. Hupperts zet goed voor, Peybernes moet in corner verwerken.

1'

AFTRAP
Eupen en Lokeren zijn eraan begonnen. De thuisploeg kan bij winst naast KV Mechelen komen, Lokeren is bij een gelijkspel zeker van het behoud.

0'

OPSTELLING LOKEREN
De bezoekers verloren vorige week van Kortrijk, maar Peter Maes behoudt toch het vertrouwen in zijn elftal. Nieuwkomers Cevallos en Marecek vormen opnieuw samen met Overmeire het middenveld.

0'

OPSTELLING EUPEN
Geen Mbaye Leye bij de thuisploeg. De aanvaller is geschorst. Raspentino vervangt hem. Achterin staan Valiente en Diagné hun plaats af aan Blondelle en Peybernes.

Head to Head

Gewonnen
2
Verloren
4

7

Gespeeld
Gelijk

1

Gewonnen
4
Verloren
2

Recente ontmoetingen