dinsdag 23.01.2018 20:30 #ZWASTA
Einde
(1-0)
Gele kaart
93'

EINDE
De scheidsrechter maakt een einde aan de partij. Zulte Waregem pakt in extremis de zege na een late rode kaart voor Edmilson, al snel gevolgd door een treffer van Saponjic.

Doelpunt
92'

DOELPUNT
Zulte Waregem profiteert meteen van de numerieke meerderheid en lijkt alsnog met de zege te gaan lopen. Kaya zwiert de bal voor doel, waar Saponjic met een rake kopbal de 2-1 voorbij Gillet werkt.

Tweede gele kaart
90'

RODE KAART
Standard moet de wedstrijd met tien spelers eindigen. Edmilson ontvangt een tweede gele kaart na een luchtduel met Madu.

Gele kaart
In
83'

Standard houdt de druk hoog. Edmilson zet zijn voet tegen een afvallende bal, zijn schot verdwijnt in het zijnet.

82'

Fai zet zich opnieuw door aan de linkerkant en gooit de bal voor doel. De ingevallen Cop kan de bal in doel lopen, maar mist.

77'

Baudry kan koppen na een hoekschop, maar Gillet is alert.

75'

Iseka reageert na een tikje van De Sart en wil uithalen, Luyindama gooit zich voor de bal.

Doelpunt
73'

DOELPUNT
De Rouches hijsen zich op gelijke hoogte. Fai omspeelt zijn tegenstrever aan de achterlijn en gooit de bal voor doel, waar Emond aan de eerste paal gekruist raak kopt.

In
70'

Marin krijgt de ruimte om op te rukken en bedient Mpoku op links. Die legt ter hoogte van de grote rechthoek breed af voor Carlinhos, die zijn voet niet vol tegen de bal zet en afgeblokt wordt Madu.

Gele kaart
62'

Aan de overkant lijkt de vrijstaande Carlinhos de gelijkmaker voorgeschoteld te krijgen, maar De fauw is net op tijd om de bal weg te trappen.

61'

Een voorzet van Kaya waait naar de verre paal, waar Madu in de rug van Mpoku opduikt. Hij gaat niet vol voor de bal en Mpoku kan uiteindelijk ontzetten.

52'

De eerste kans na de rust is voor de bezoekers. Marin haalt uit van buiten de grote rechthoek, Bossut kan de bal uit zijn doel boksen.

47'

Standard vervangt Pocognoli door Fai in het begin van deze tweede helft. Bij Zulte Waregem is Madu ingevallen voor Hamalainen.

In
In
46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De bal rolt opnieuw in Waregem. Kan Standard de achterstand nog ombuigen?

45'

RUST
Zulte Waregem trekt met een 1-0 voorsprong de kleedkamer in. Doumbia opende halfweg de eerste helft de score. Standard probeerde met de rust in zicht nog te reageren, maar moet blijven achtervolgen.

44'

Standard komt op slag van rust nog bijna op gelijke hoogte. Edmilson zet zich door op rechts en gooit de bal voor doel, waar Carlinhos vrij kan uithalen. Bossut ranselt de bal uit zijn doel.

43'

Daar is Laifis nog eens. Hij neemt de bal op de slof, maar mikt enkele meters naast het doel.

Gele kaart
Gele kaart
33'

Pocognoli blijft liggen na een contact met Doubmia. Het spel gaat door en ook Agbo gooit zich in de strijd. Deze keer fluit de scheidsrechter wel. Agbo krijgt een geel karton onder de neus geduwd.

28'

Ook Standard steekt de neus eens aan het venster. Marin gooit de bal voor doel en Laifis kan knikken. Bossut pakt uit met een primma redding.

Doelpunt
26'

DOELPUNT
Daar is de openingstreffer! Coopman ontfutselt Laifis de bal, maar speelt dan zelf fout in. De bal blijft hangen en Doumbia trapt via een Luiks been de 1-0 tegen de netten.

24'

Halfweg de eerste helft hebben de bezoekers zich nog niet kunnen tonen. Ze lijken tevreden met de gang van zaken.

16'

De bezoekers blijven nog op hun honger zitten. Er valt weinig te beleven in deze wedstrijd, die zich vooral op het middenveld afspeelt.

12'

Kaya zet zijn voet tegen een afvallende bal en ziet zijn schot afgeblokt worden.

5'

De eerste grote kans is voor de thuisploeg. Doumbia duikt de ruimte in en trekt de bal voor doel, waar een goed teruggekeerde Cavanda de bal voor de neus van Iseka in hoekschop kan duwen. Die levert niets op voor Zulte Waregem.

1'

AFTRAP
De bal rolt aan de Gaverbeek. Wie trekt aan het langste eind vanavond?

Head to Head

Gewonnen
11
Verloren
12

29

Gespeeld
Gelijk

6

Gewonnen
12
Verloren
11

Recente ontmoetingen