vrijdag 17.11.2017 20:30 #CHAKVM
Einde
(1-0)
95'

EINDE
Scheidsrechter Lambrechts fluit voor het einde van de wedstrijd. Charleroi wint in eigen huis met 2-0 met dank aan twee doelpunten van Rezaei.

94'

Ook de derde poging van Benavente levert geen doelpunt op. Hij kraakt zijn schot waardoor de bal enkele meters naast hobbelt.

In
92'

Benavente is wederom dicht bij de 3-0. Coosemans duikt goed naar de hoek en duwt in hoekschop.

89'

Ei zo na had Charleroi de 3-0 beet. Benavente duwt de bal van dichtbij over.

Doelpunt
88'

DOELPUNT
Rezaei stelt de winst van Charleroi helemaal zeker. De spits draait de bal onhoudbaar richting de bovenhoek. Coosemans is helemaal kansloos op dit knappe schot.

87'

Ditmaal is de Charleroi-verdediging Cocalic helemaal uit het oog verloren. De verdediger kan echter niet profiteren van zijn zee aan ruimte.

84'

De thuisploeg speelt met vuur. Cobbaut zet prima voor richting Bandé. De middenvelder staat helemaal vrij, maar hij knikt de bal recht op Penneteau. Hier zat veel meer in voor de bezoekers.

Gele kaart
In
In
78'

Meteen na de vrije trap van Matthys gaat Charleroi weer tegenstoten. Benavente stond wel buitenspel.

78'

Bij Charleroi metselen ze een stevige muur voor de vrije trap van Matthys, maar de middenvelder krijgt zijn schot toch over de muur. Penneteau duikt echter goed naar de hoek en duwt de bal naar veiligere oorden.

In
77'

Lukebakio gaat al trekkebenend naar de kant. Fall komt hem aflossen.

Gele kaart
Rode kaart
71'

RODE KAART
De problemen worden nog een beetje groter voor KV Mechelen. Schoofs haalt Lukebakio met een stevige tackle onderuit. Scheidsrechter Lambrechts geeft eerst een gele kaart, maar na het bekijken van de videobeelden verandert de kleur in rood.

69'

Als Charleroi tegenprikt, gaat het tempo plots met een ruk de hoogte in. Lukebakio bedient Baby, die vanop de rand van de zestien voorlangs trapt.

67'

Penneteau schiet plots wakker als een bal richting zijn doelmond draait. Drazic krijgt zijn hoofd tegen een voorzet, maar hij knikt een tweetal meter naast.

65'

Marinos zet scherp voor richting de inlopende Ilaimaharitra. Cocalic schudt echter een uitstekende tackle uit zijn sloffen en voorkomt een tweede tegendoelpunt.

63'

Filipovic demonstreert even de aanvallende onkunde van KV Mechelen. Hij jaagt een bal huizenhoog over richting de spionkop van Charleroi.

In
60'

Jankovic ziet dat ook de tweede helft nog geen succesverhaal is voor KV Mechelen. De coach gooit met Drazic een nieuwe spits in de strijd. Pedersen mag gaan rusten.

Gele kaart
55'

Bandé aarzelt niet en trapt meteen op doel. Penneteau neemt het zekere voor het onzekere en duwt het schot over zijn doel.

54'

Charleroi heeft het evenwicht inmiddels helemaal hersteld. Veel tempo zit er voorlopig niet in de tweede helft.

49'

Het initiatief in deze tweede helft komt nu bijna uitsluitend van KV Mechelen. Bij Charleroi houden ze de deur voorlopig goed op slot.

In
46'

Jankovic gooit zijn goudhaantje Bandé in de strijd. Croizet moet het vervolg van de wedstrijd vanop de bank bekijken.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De tweede helft gaat van start.

45'

RUST
De scheidsrechter maakt een einde aan de eerste helft. Charleroi leidt met 1-0 met dank aan Rezaei.

45'

Benavente snelt even voorbij zijn bewaker. Aan de tweede paal staat Lukebakio, maar hij glijdt op het moment van de waarheid onderuit.

43'

Hendrickx laat de bal glippen waardoor Rits zijn kans kan wagen. Het schot is echter veel te zwak om Penneteau in verlegenheid te brengen.

39'

De thuisploeg breekt snel uit. Lukebakio snijdt opnieuw naar binnen om vervolgens met zijn linkervoet uit te halen. Het schot is echter te centraal waardoor Coosemans de gelegenheid krijgt om weg te boksen.

36'

KV Mechelen komt plots heel dicht bij de gelijkmaker. Schoofs knalt een afvallende bal meteen op doel. Zijn gekruist schot strandt tegen de paal.

32'

Opnieuw moet er verzorging komen na een botsing tussen twee spelers. Ditmaal is Rezaei het slachtoffer dat opgelapt moet worden.

31'

Na amper twee minuutjes wordt het spel opnieuw hervat.

29'

De wedstrijd wordt even stilgelegd omdat er veel rook in het stadion hangt. Die rook is afkomstig uit het vak van de Mechelse supporters. De trainers maken van deze pauze gebruik om hun teams bij te spijkeren.

26'

Tomecak zet voor richting het hoofd van Pedersen. De spits komt goed voor zijn man, maar mikt zijn kopbal enkele meters over. Pedersen en Martos hebben even verzorging nodig na hun onzachte botsing.

19'

Bij Charleroi ruiken ze bloed na de 1-0. Coosemans moet opnieuw ingrijpen om Baby van een doelpoging te houden. Het thuispubliek laat meteen van zich horen.

Doelpunt
17'

DOELPUNT
Cobbaut lijdt balverlies en dat straft de thuisploeg genadeloos af. Benavente gaat met de bal aan de haal. Hij heeft opties om af te spelen, maar besluit zelf met een slap schot. De bal wijkt echter af waardoor Coosemans toch moet ingrijpen. In de herneming duwt Rezaei toch binnen: 1-0.

13'

Coosemans moet als eerste doelman ingrijpen. Lukebakio snijdt vanop zijn rechterflank naar binnen en haalt vervolgens uit. Coosemans duwt het centrale schot uit zijn doelvlak.

12'

Het is een leuke openingsfase om te volgen, maar doelkansen hebben we nog niet gezien. In de zone van de waarheid loopt het net altijd mis.

7'

Beide ploegen zijn duidelijk goed uitgerust na de interlandperiode. Ze duwen het gaspedaal voorlopig stevig in.

3'

N'Ganga krijgt de bal ongelukkig tegen zijn hand in het strafschopgebied. Scheidsrechter Lambrechts fluit terecht niet. Ook de videoref laat begaan.

2'

Het wordt al meteen warm voor het doel van Penneteau. Een vrije trap valt plots voor de voet van Cobbaut. Hij trapt op doel, maar zijn schot wijkt nog af en vliegt in hoekschop.

1'

AFTRAP
Charleroi en KV Mechelen openen speeldag 15 in de Jupiler Pro League.

0'

SELECTIE KV MECHELEN
Coosemans, Paulussen, Cocalic, Cobbaut, Tomecak, Filipovic, Schoofs, Matthys, Rits, Bandé, Pedersen, Swolfs, Moris, Smolders, Croizet, Drazic, Kolovos, De Witte en El Messaoudi.

0'

SELECTIE CHARLEROI
Penneteau, Marinos, Martos, Dessoleil, N'Ganga, Hendrickx, Llaimaharitra, Lukebakio, Benavente, Baby, Rezaei, Mandanda, Zajkov, Diandy, Saglik, Rodes, Fall, Pollet en Bedia.

Wedstrijdstatistieken

CHA
KVM
46
Balbezit
54
2
Hoekschoppen
3
27
Inworpen
20
5
Reddingen
5
2
Buitenspel
1
19
Fouten
9
7
Schoten op doel
5
6
Doelman uittrappen
6
3
Schoten naast doel
5
10
Vrije trappen
21

Huidige vorm

CHA
KVM
+
+
+
x
x
x
-
x
-
x

Laatste 10 wedstrijden

CHA
KVM
14
Doelpunten
14
0
Tweede gele kaarten
0
14
Gele kaarten
0
2
Gewonnen wedstrijden
4
4
Verloren wedstrijden
3
2
Rode kaarten
0
15
Doelpunten tegen
12
4
Gelijke spelen
3
10
Wedstrijden
10

Head to Head

Gewonnen
12
Verloren
13

28

Gespeeld
Gelijk

3

Gewonnen
13
Verloren
12

Recente ontmoetingen