donderdag 26.10.2017 20:30 #ANTSTA
Einde
(0-0)
95'

EINDE
Einde van de wedstrijd. Beide ploegen moeten tevreden zijn met een punt.

93'

Jaadi mag nog een vrije trap nemen op een interessante plaats, maar er komt geen gevaar uit.

Gele kaart
Gele kaart
88'

We krijgen 5 minuten extra tijd.

In
In
In
79'

Jelle Van Damme probeert bij een vrijschop van Hairemans positie in te nemen bij de tweede paal, maar Luyindama werkt op tijd weg.

77'

Hairemans ziet Rodrigues staan, maar probeert het toch zelf. Zijn afstandsschot vliegt hoog over.

In
76'

Ook bij de bezoekers komt er nu een vervanging. Carlinhos maakt plaats voor Cop.

In
74'

Jelle Van Damme trekt zijn shirt aan. Hij krijgt een invalbeurt tegen zijn ex-club.

69'

Hairemans neemt de vrijschoppen voor zijn rekening. Deze keer waait zijn poging rechtstreeks naast het doel van Standard.

66'

Edmilson tuimelt over de rug van Corryn en komt slecht neer. Opnieuw ligt het spel stil voor een blessurebehandeling.

64'

Standard heeft opnieuw moeite om de bal weg te krijgen voor doel. Corryn kan uiteindelijk trappen, maar Ochoa heeft weinig moeite met dat schot.

61'

Bölöni leeft iets te fel mee en wordt door de scheidsrechter naar de tribune gestuurd. De trainer gaat een paar keer verhaal halen bij de vierde scheidsrechter voor hij uiteindelijk vertrekt. De Antwerp-supporters kunnen de actie van de coach wel smaken.

60'

POGING MARIN
Marin is heel dicht bij de opener. Hij pegelt het leer tegen de deklat. Bolat stond aan de grond genageld.

Gele kaart
59'

Ardaiz, de vervanger van Oulare, plant zijn hand in het gezicht van Luyindama en krijgt daar terecht geel voor.

56'

Opnieuw is het een stilstaande fase die de thuisploeg in de problemen brengt. Mpoku trapt goed en Bolat kan niet meteen pakken. Gelukkig voor Antwerp weten ook de spelers van Standard niet goed waar de bal naartoe hobbelt.

53'

De hoekschoppen van Mpoku zorgen voor dreiging, maar Antwerp komt twee keer met de schrik vrij. De bezoekers zoeken naar de openingstreffer.

51'

Defensief oogt het na de rust een beetje rommelig bij Standard. De verdedigers krijgen een lange bal maar niet weggewerkt. Hairemans kan trappen, maar de scheidsrechter fluit voor gevaarlijk spel.

Gele kaart
47'

Carlinhos trapt zijn voorzet tegen de arm van ploegmaat Orlando Sa. Een dom misverstand en zo krijgt Antwerp de bal weer.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
Er wordt opnieuw gevoetbald op de Bosuil. Wie stapt er over 45 minuten als winnaar van het veld?

45'

RUST
De 0-0 blinkt nog op het scorebord na een pittige eerste helft waarin beide teams weinig weggaven. De bezoekers uit Luik probeerden de match in handen te nemen, maar de Antwerpse organisatie was stevig. Grote doelkansen bleven daardoor uit. Alleen op het einde van de eerste helft moesten beide doelmannen een keer hun team rechthouden.

45'

Ook Antwerp trekt de rust in met een gele kaart. Aanvoerder Haroun is de man die in het boekje van de scheidsrechter belandt.

44'

Ook aan de overzijde wordt het even heet voor doel. Iedereen vergeet Sa bij de vrijschop en hij staat helemaal vrij om te koppen. Bolat pakt.

42'

Wat een kans plots voor de thuisploeg! Hairemans stuurt Dequevy weg met een fantastische pass en die is duidelijk sneller dan zijn bewaker. Hij ziet niet meteen een afspeelpunt en probeert het dan zelf. Ochoa duikt de schuiver uit zijn doel.

40'

Bolat moet zijn handschoenen nog eens vuilmaken. De kopbal van Marin is te centraal om het sluitstuk van Antwerp te verrassen.

39'

Na de medische time-out wordt er weer gevoetbald. Krijgen we nog doelgevaar voor de koffie?

In
36'

Oulare ligt languit op het gras. De spits geeft aan dat hij een wissel nodig heeft na een duel met Laifis. De tranen staan in zijn ogen. Ook de medische staf van Standard rukt uit om bij Laifis een wondje te verzorgen.

34'

Plots doelgevaar aan beide kanten. Een poging van Dequevy leidt tot een snelle counter. Edmilson schuift het leer hard richting doel, maar Bolat pakt.

Gele kaart
33'

Standard-kapitein Mpoku ontvangt de eerste gele kaart van de match voor een vliegende tackle. Sa Pinto is het niet eens met die beslissing.

32'

Sa kapt zich nog eens de zestien in. Zijn voorzet wordt onschadelijk gemaakt. Het is een intense wedstrijd, maar tastbaar doelgevaar blijft voorlopig uit.

27'

De bal blijft nu een tijd voor het doel van Standard zwerven. Antwerp neemt even het commando over. Valt er een goal uit de kast?

26'

Na een lichte overtreding van Agbo legt de scheidsrechter de bal klaar voor een interessante vrije trap. Hairemans trapt het leer pal op de muur.

24'

Bolat komt heel ver uit zijn doel en moet een lange bal dan met zijn hoofd wegwerken. Mpoku staat wel buitenspel, maar de doelman maakt zich toch even boos op zijn defensie.

19'

Het zijn de bezoekers die de partij in handen nemen. Standard drijft het tempo op en hoopt Antwerp zo in de problemen te brengen.

17'

Standard probeert aan te vallen, maar botst op een stug Antwerp. Marin ziet wel een gaatje en probeert het van ver. Zijn schot dwingt Bolat op de knieën.

14'

Bölöni krijgt een waarschuwing van de vierde scheidsrechter. De trainers staan op scherp.

12'

De supporters maken er wel een gezellige donderdagavond van in een uitverkochte Bosuil, maar op het veld is het nog even wachten op spektakel.

7'

Dequevy zorgt voor de eerste doelpoging van de thuisploeg. Zijn plaatsbal waait een metertje naast de kooi van Ochoa.

4'

Sa Pinto en Edmilson laten hun ongenoegen blijken. Volgens hen werd de Standard-speler onderuit getrokken door Borges in de zestien. Volgens de scheidsrechter is er niets aan de hand.

2'

Terwijl de rook nog niet helemaal is verdwenen, mag Mpoku een eerste keer een vrijschop nemen. De bal van Mpoku valt goed, maar Bolat is alert.

1'

AFTRAP
De bal rolt in Antwerpen. Lost Antwerp de verwachtingen in eigen huis in of breit Standard een vervolg aan zijn zegereeks?

0'

VOORAF
Standard komt na een 6 op 6 dicht bij de top 6. Trainer Sa Pinto ziet dan ook geen reden om het elftal dat afgelopen weekend Moeskroen klopte te wijzigen. Bij Antwerp wijzigt Bölöni wel na de nederlaag tegen leider Club Brugge. Owusu verliest zijn plaats in de spits en ook N'Diaye begint op de bank. Yatabaré en Dequevy staan aan de aftrap.

Wedstrijdstatistieken

ANT
STA
44
Balbezit
56
7
Hoekschoppen
3
21
Inworpen
22
5
Reddingen
5
2
Buitenspel
1
22
Fouten
16
5
Schoten op doel
5
3
Doelman uittrappen
6
4
Schoten naast doel
1
17
Vrije trappen
24

Huidige vorm

ANT
STA
x
+
+
+
x
x
+
+
-
-

Laatste 10 wedstrijden

ANT
STA
16
Doelpunten
11
0
Tweede gele kaarten
1
19
Gele kaarten
18
5
Gewonnen wedstrijden
2
2
Verloren wedstrijden
4
1
Rode kaarten
1
9
Doelpunten tegen
16
3
Gelijke spelen
4
10
Wedstrijden
10

Head to Head

Gewonnen
1
Verloren
3

6

Gespeeld
Gelijk

2

Gewonnen
3
Verloren
1

Recente ontmoetingen