zondag 24.09.2017 20:00 #STALOK
Einde
(0-1)
Gele kaart
93'

EINDE
De wedstrijd zit erop! In de slotfase gaat Standard nog net over Lokeren: 2-1!

Doelpunt
91'

DOELPUNT
En daar is toch nog de 2-1! Mpoku doet het dan maar op zijn eentje na een lange dribbel. Verhulst gaat niet vrijuit en laat zich vangen in de slotfase.

89'

We krijgen er nog drie minuten extra bij. Zit het venijn nog in de staart?

Rode kaart
87'

RODE KAART
Ook Standard zal met zijn tienen eindigen. Carlinhos reageert op de provocatie van De Sutter en wordt uitgesloten door Vertenten! Domme reactie van de middenvelder, die voor de rest opnieuw goed in de wedstrijd zat.

84'

Fai heeft opnieuw een goede actie in huis op de rechterflank, maar Maric wint veel duels in de zestien, waardoor verder gevaar wordt verhinderd. Zowel Fai als Maric spelen een uitstekende partij.

In
82'

Na wat geharrewar voor doel komt de bal voor de voeten van Orlando Sa. Hij besluit te slap in de handen van Verhulst. De tijd tikt weg in het voordeel van de bezoekers.

78'

Standard heeft de wedstrijd helemaal onder controle, maar een voorsprong weet het daar nog niet uit te puren. Het moet trouwens ook nog steeds oppassen, want een tegendoelpunt kan ook nog uit de lucht vallen.

73'

Mpoku steekt goed door naar Fai, die een goede voorzet in huis heeft. Cop laat lopen voor Carlinhos, maar hij wordt meteen onschadelijk gemaakt. Standard heeft nog een twintigtal minuten om de klus te klaren!

In
In
69'

Dubbele wissel, ééntje aan beide zijden! Söder mag gaan rusten voor De Sutter. Bij Standard wordt Ndongala, bijzonder zwak vandaag, naar de kant gehaald. Hij wordt vervangen door Orlando Sa.

Gele kaart
63'

Handspel wordt vandaag duidelijk getolereerd voor Vertenten! Ditmaal controleert Carlinhos het leer duidelijk met de arm, om nadien ver naast te trappen. De scheidsrechter ziet er opnieuw geen graten in.

Gele kaart
60'

Het was al een tijdje windstil op Sclessin, maar nu komt Standard toch nog eens oprukken. Een prima tegenaanval wordt opgezet door Carlinhos, die uiteindelijk Ndongala op doel laat afstormen. Hij mist echter opnieuw compleet zijn schot, tot ongenoegen van zijn ploegmaats.

In
53'

DOELPUNT
De numerieke meerderheid levert al snel de 1-1 op! Fai houdt nog net de bal binnen en heeft dan tijd en ruimte om een prima voorzet te versturen richting de inlopende Cop. Die werkt de gelijkmaker in doel, al lijkt hij daarbij wel de arm te hebben gebruikt.

Doelpunt
Gele kaart
48'

RODE KAART
Aiaiai, het begin van de tweede helft is geen lachertje voor Lokeren. Marzo loopt Cop aan en pakt zijn tweede geel van de avond. De Waaslanders moeten nog een volledige helft met zijn tienen verder.

Tweede gele kaart
47'

Meteen een eerste uitstekende kans voor de Rouches! Marin laat onmiddellijk van zich spreken met een goede voorzet richting Cop, Verhulst is opnieuw bij de pinken om de gelijkmaker te verhinderen!

Doelpunt
In
46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De tweede helft is van start gegaan! Pinto heeft Bokadi in de kleedkamer gelaten, Marin is zijn vervanger. Een wissel die duidelijk wordt goedgekeurd door de supporters.

45'

RUST
Meteen ook het laatste wapenfeit van de eerste helft. De thuisaanhang trakteert zijn ploeg terecht op een striemend fluitconcert. Kunnen de Rouches het tij straks nog keren na de rust?

45'

DOELPUNT
Net voor de rust weet Lokeren toch nog te scoren! Benchaib neemt een afvallende bal in één tijd op de slof en ziet zijn pegel in de winkelhaak belanden: 0-1!

41'

Nog vijf minuten en we mogen eindelijk gaan rusten. Tijd om even rustig een pintje te drinken, dat lijkt voor de meeste supporters voorlopig het hoogtepunt van de wedstrijd...

Gele kaart
In
36'

TIen minuten voor de rust dan toch eens een goede bal tussen de palen. Mpoku schildert een vrije trap richting de korte hoek, Verhulst heeft een kattensprong in huis om de achterstand te voorkomen.

34'

Toch even wat dreiging nadat Ndongala kan oprukken. Hij mist echter zijn schot en in de rebound kan Carlinhos er ook niet meer bij. In de daaropvolgende fase knalt Cop het leer richting de tribune.

32'

We zijn een half uur weg en voorlopig krijgen we maar een saaie pot voetbal voorgeschoteld. Ook de meeste fans zijn blijkbaar stilaan in slaap gesukkeld. De wedstrijd lijkt een doelpunt nodig te hebben.

27'

Even een gaatje in de defensie van de bezoekers. De pass richting Carlinhos is echter net te hard. Verhulst is goed uit zijn doel gekomen en is eerst bij de bal.

23'

De eerste gele kaart komt op naam van Mijat Maric, maar dan wel voor protest. Tot nu toe kregen we een vrij faire wedstrijd te zien.

Gele kaart
21'

Standard ontwikkelt steeds meer druk en versiert twee nieuwe hoekschoppen op rij. De Lokerse verdediging weet er voorlopig wel raad mee.

19'

Carlinhos geeft een hoekschop kort in de voeten van Pocognoli. Die probeert het met een soort van voorzet-schot, maar Verhulst ziet het leer op het dak van het doel belanden.

15'

De eerste hoekschop is wel voor de bezoekers. Skúlason is mee opgerukt, maar zijn vlam wordt nog net afgeblokt in corner. Die levert geen verder gevaar op.

12'

Even dreiging van de thuisploeg na een gevaarlijke voorzet van Ndongala. Cop kon er niet goed bij en ook Mpoku werd net niet bereikt.

7'

Het rode legioen zet zich een eerste keer serieus achter de ploeg. Kan het de troepen van Sa Pinto inspireren? Voorlopig houdt Lokeren de boel nog redelijk goed dicht achterin.

3'

Meteen een eerste keer Standard! Het schot van Carlinhos gaat niet al te ver naast.

1'

AFTRAP
We zijn er aan begonnen! Pakt Standard eindelijk nog eens een zege, of worden ze verrast door Lokeren?

Head to Head

Gewonnen
19
Verloren
9

36

Gespeeld
Gelijk

8

Gewonnen
9
Verloren
19

Recente ontmoetingen