92'

EINDE
Scheidsrechter Lardot fluit voor het einde van de wedstrijd. Waasland-Beveren houdt de drie punten in eigen huis na een eenvoudige 5-1 zege tegen Eupen.

91'

DOELPUNT
Het verdict wordt nog wat zwaarder voor de bezoekers. Thelin zet voor richting Mmaee. De invaller kopt perfect in de hoek binnen.

Doelpunt
Penalty
88'

DOELPUNT
Thelin eist de bal op en faalt niet. De nieuwkomer stuurt Van Crombrugge de verkeerde kant op: 4-1.

88'

STRAFSCHOP
Mmaee wordt tegen de grond gelegd in het strafschopgebied. Scheidsrechter Lardot fluit voor een penalty.

In
86'

Het thuispubliek ligt niet bepaald wakker van het tegendoelpunt. De supporters brengen de handen gretig op elkaar voor de wissel van Morioka. Cools komt hem aflossen.

Doelpunt
85'

DOELPUNT
Eupen heeft de aansluitingstreffer te pakken. Wague zet laag voor tot bij Leye. De Senegalees duwt de bal via de onderkant van de deklat binnen.

83'

Het thuispubliek veert nog eens recht. Morioka schildert een hoekschop op het hoofd van Camacho. De verdediger kopt aan de eerste paal een meter over.

76'

Loties kan helemaal vrij inkoppen op een hoekschop. De verdediger kan zijn hoek uitkiezen, maar besluit toch recht in de armen van Roef te koppen.

74'

Verdier wurmt zich op snelheid bijna voorbij Moren. De verdediger kan in laatste instantie nog in hoekschop duwen. Verdier had graag een strafschop gekregen, maar daar gaat scheidsrechter Lardot niet op in.

In
71'

Boljevic gaat naar de kant voor Dierckx.

68'

De wedstrijd kabbelt als een rustig riviertje voort. Waasland-Beveren houdt de bal bij momenten goed in de ploeg. Eupen is er niet in geslaagd om de thuisploeg nog aan het bibberen te krijgen.

In
62'

Clement laat Mmaee nog een half uur opdraven. Ampomah mag gaan rusten.

61'

Verdier neemt het doel van Roef nog eens onder vuur. De doelman heeft opnieuw weinig problemen met de dreiging. Aan de overkant schiet Thelin enkele meters naast.

59'

Thelin en Morioka willen de score graag nog een beetje aandikken. In hun enthousiasme lopen beide heren elkaar wel in de weg.

53'

De bezoekers tappen na de rust uit een ander vaatje. Verdier neemt het doel onder vuur. Roef moet zijn eerste redding van de partij verrichten, maar heeft geen probleem met het schot van de Eupense invaller.

In
46'

De eventuele comeback van Eupen zal alvast zonder Lazare verwezenlijkt moeten worden. De middenvelder is tijdens de rust vervangen door Wague.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De tweede helft wordt op gang gefloten. Eupen moet hopen op een mirakel om de Freethiel niet met lege handen te verlaten.

Doelpunt
45'

RUST
Scheidsrechter Lardot maakt een einde aan de eerste helft. Waasland-Beveren zit op rozen na een 3-0 voorsprong. Eupen creëerde in de eerste helft geen enkel doelgevaar.

45'

DOELPUNT
De boeken kunnen helemaal dicht. Morioka krijgt tijd en ruimte om aan te leggen van buiten de zestien. Via een lichte deviatie vliegt de bal voorbij een kansloze Van Crombrugge.

40'

Boljevic heeft enkel nog Blondelle tussen hem en het doel staan. De flankspeler besluit de verdediger niet voorbij te gaan, maar meteen te trappen. Zijn poging gaat enkele meters naast.

39'

Eupen komt toch eens in de buurt van Roef. Loties kan koppen op een vrije trap, maar de verdediger wordt afgevlagd voor buitenspel. Roef blijft vooralsnog werkloos.

In
35'

Condom grijpt in: Ocansey moet naar de kant voor Verdier. Ocansey sukkelde tijdens de opwarming wel al met een lichte blessure.

29'

Van Crombrugge mistrapt zich volledig en geeft daardoor een hoekschop cadeau aan Waasland-Beveren. Ampomah schildert de korte corner nipt over de kruising.

Gele kaart
28'

Loties vliegt te driest in de tackle bij Morioka. Het levert de verdediger de eerste gele kaart van de wedstrijd op.

25'

Via een knap hakballetje van Thelin komt Jans plots in een uitstekende schietpositie. De rechtsachter duwt de bal al vallend een metertje voorlangs. Eupen vindt voorlopig geen enkel antwoord op het spel van de thuisploeg.

21'

De thuisploeg lijkt helemaal onder stoom. Na balverlies bij Eupen steekt Boljevic het halve veld over. Via Seck komt hij ook opnieuw in schietpositie, maar hij knalt recht op de vuisten van Van Crombrugge.

Doelpunt
19'

DOELPUNT
Amper één minuut na de openingstreffer staat Waasland-Beveren al op 2-0. Ditmaal legt Thelin een voorzet af voor de aanstormende Morioka. Hij trapt de bal van dichtbij voorbij Van Crombrugge.

Doelpunt
18'

DOELPUNT
Daar is het openingsdoelpunt dan toch. Morioka kopt een voorzet centraal terug richting Seck. De middenvelder werkt de bal met een halve omhaal en via de binnenkant van de paal binnen.

17'

Thelin denkt een voorzet knap op de slof te nemen. Hij schampt de bal echter waardoor er geen doelpoging uit komt.

13'

Ampomah trekt vanop zijn linkerflank richting het centrum en perst er in extremis ook nog een schot uit. Via de voet van Loties eindigt de bal eenvoudig in de handen van Van Crombrugge.

11'

Boljevic wordt richting de achterlijn gestuurd. De flankspeler probeert de bal tot bij Thelin te brengen, maar zijn voorzet komt er niet uit. Het blijft zoeken en tasten aan beide kanten.

5'

We spelen vijf minuten en de studieronde is nog volop bezig. Waasland-Beveren heeft het meeste balbezit, maar tot een gevaarlijke doelpoging kwam de thuisploeg nog niet.

1'

AFTRAP
De wedstrijd op de Freethiel gaat van start.

0'

RUST
Scheidsrechter Lardot maakt een einde aan de eerste helft. Waasland-Beveren zit op rozen na een 3-0 voorsprong. Eupen creëerde in de eerste helft geen enkel doelgevaar.

0'

RUST
Scheidsrechter Lardot maakt een einde aan de eerste helft. Waasland-Beveren zit op rozen dankzij een 3-0 voorsprong. Eupen creëerde in de eerste helft geen enkel doelgevaar.

Head to Head

Gewonnen
6
Verloren
0

6

Gespeeld
Gelijk

0

Gewonnen
0
Verloren
6

Recente ontmoetingen