zaterdag 12.08.2017 20:00 #LOKMOU
Einde
(0-1)
93'

EINDE
De wedstrijd is afgelopen. Moeskroen wint zonder problemen met 0-2 van een flauw Lokeren.

In
90'

Er komen drie minuten bij.

89'

Ook ditmaal moet Bailly niet in actie komen. Skulason trapt de vrije trap immers pardoes in de muur.

88'

Godeau en De Ridder gaan beiden met een hoge voet richting de bal. Het levert Lokeren wel een vrije trap op een interessante plaats op.

85'

De wedstrijd sleept zich naar het einde. Moeskroen laat het balletje rustig van voet naar voet gaan. Ook de thuisploeg lijkt de moed te hebben opgegeven.

Rode kaart
Tweede gele kaart
79'

RODE KAART
De kopzorgen van Maes worden weer wat groter. Persoons komt te laat bij Nkaka en mag met zijn tweede gele kaart van de wedstrijd richting de douche trekken.

Gele kaart
78'

Maric schoffelt invaller Aidara meteen onderuit. Verboomen bestraft de Lokerse verdediger met een gele kaart.

In
77'

Rednic voert een vervanging door: Govea staat zijn plaats af aan Aidara.

75'

Er rest Lokeren nog een kwartier om deze scheve situatie recht te trekken. Voorlopig komt Moeskroen alvast helemaal niet in de problemen.

70'

De Ridder legt de bal net achter de verdediging. Slagveer ziet een kans om te schieten, maar hij struikelt over zijn eigen benen. Al vallend schiet hij enkele meters naast.

In
Doelpunt
66'

DOELPUNT
Moeskroen straft een flauwe vrije trap van Skulason genadeloos af. Bailly kan de vrijschop eenvoudig plukken en hervat snel het spel. Govea bedient Mohamed, die naar binnen snijdt en de bal prachtig in de verste hoek plaatst.

In
In
64'

Beide trainers voeren een spelerswissel door. Bij Moeskroen gaat Olinga naar de kant voor Amallah. Maes gooit zijn laatste troefkaart op tafel en brengt Slagveer voor Hupperts.

59'

We zitten bijna op het uur, maar Lokeren krijgt geen vuist gemaakt. Bailly beleeft tot nu toe een rustige terugkeer op de Belgische velden.

Gele kaart
55'

Straetman gaat iets te enthousiast naar de bal. Het levert de jongeling meteen een gele kaart op.

In
52'

Maes grijpt in: De Sutter moet naar de kant voor Miric. De spits lijkt met een lichte blessure naar de zijlijn te stappen.

50'

De tweede helft is begonnen met veelvuldig balbezit voor de thuisploeg. Moeskroen laat het initiatief aan Lokeren, maar voorlopig vinden de Waaslanders geen openingen.

Gele kaart
46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De tweede helft gaat van start.

45'

RUST
Verboomen fluit voor de rust. Moeskroen leidt met 0-1 na een doelpunt van de jarige Awoniyi.

45'

Lokeren komt vlak voor de pauze dicht bij de gelijkmaker. De Sutter kopt een vrijschop centraal terug tot bij Terki. De middenvelder buffelt de bal nipt naast.

45'

Nkaka tikt Hupperts tegen de grasmat. Het komt de middenvelder op een gele kaart te staan.

45'

Er komt één minuut extra tijd bij.

In
38'

Bij Lokeren moet Maes al noodgedwongen ingrijpen. Söder gaat geblesseerd naar de kant voor Straetman.

36'

Verhulst houdt zijn ploeg opnieuw overeind. Bolingi omzeilt de buitenspelval en komt alleen voor Verhulst. Hij probeert de doelman te omspelen, maar Verhulst gooit zich in de baan van het schot en brengt redding.

34'

Bij Lokeren zijn ze de muur nog aan het opbouwen, maar daar wacht Olinga niet op. Hij schiet zijn vrije trap richting de verste hoek, maar Verhulst duwt het schot prima uit zijn doelvlak.

30'

Mézague krijgt zijn hoofd tegen een vrije trap. Zijn kopbal gaat enkele meters naast, maar hij krijgt van scheidsrechter Verboomen toch een hoekschop. Die corner levert wel niets op.

28'

Lokeren heeft het niet onder de markt tegen dit Moeskroen. De thuisploeg staat met veel volk voorin, maar echt gevaarlijk kan de ploeg van Maes voorlopig niet worden. Moeskroen heeft ook niet meteen een aanvalsplan klaarliggen.

Doelpunt
23'

DOELPUNT
De eerste gevaarlijke aanval van Moeskroen levert meteen een doelpunt op. Vojvoda schildert de bal perfect op het hoofd van Awoniyi. De huurling van Liverpool knikt perfect in de benedenhoek binnen.

19'

Lokeren zet de tegenstander hoog vast. Het levert balbezit voor De Ridder op. De middenvelder wil Söder in het straatje sturen, maar hij krijgt de bal niet goed meegepikt.

17'

Nkaka krijgt ditmaal tijd en ruimte om aan te leggen. Hij wapent zijn schot, maar zijn afstandspoging kan Verhulst niet in de problemen brengen.

17'

De Sutter snoept de bal af van Nkaka. Hij probeert de bal meteen tot bij Söder voor te brengen, maar zijn voorzet waait te ver.

14'

Persoons komt te laat met de tackle. Het levert hem de eerste gele kaart van de wedstrijd op.

Gele kaart
8'

Op de daaropvolgende hoekschop kan Maric koppen. De verdediger knikt de bal enkele meters over het doel.

7'

Söder stuurt Hupperts in de rug van de verdediging. De Nederlander troeft Godeau af in een sprintduel, maar Bailly brengt redding op zijn schot.

2'

Het eerste schotje tussen de palen komt op naam van Mohamed, maar hij plaatst zijn vrije trap recht in de armen van Verhulst.

1'

AFTRAP
De wedstrijd op Daknam gaat van start.

0'

SELECTIE LOKEREN
Verhulst, Geens, De Wolf, Maric, Marzo, Mpati, Skulason, Monsecour, Ticinovic, Rassoul, Terki, Persoons, Torres, Straetman, Slagveer, Söder, Miric, De Sutter, Hupperts, De Ridder. Geblesseerd: Overmeire, Ofkir en Kehli.

Wedstrijdstatistieken

LOK
MOU
2
Hoekschoppen
3

Huidige vorm

LOK
MOU
x
x
x
+
-
x
-
x
+
x

Laatste 10 wedstrijden

LOK
MOU
12
Doelpunten
15
0
Tweede gele kaarten
1
9
Gele kaarten
16
3
Gewonnen wedstrijden
3
4
Verloren wedstrijden
5
0
Rode kaarten
0
12
Doelpunten tegen
17
3
Gelijke spelen
2
10
Wedstrijden
10

Head to Head

Gewonnen
7
Verloren
3

10

Gespeeld
Gelijk

0

Gewonnen
3
Verloren
7

Recente ontmoetingen