zondag 30.04.2017 20:00 #MOUROE
Einde
(0-0)
93'

EINDE
De wedstrijd zit erop. Veel spektakel was er niet te zien vandaag... Moeskroen wint met 1-0 van Roeselare!

89'

Roeselare geeft zich nog niet gewonnen. De ook al ingevallen Cornet probeert het met een kopbal... Doelman Defourny ziet het leer over doel belanden.

86'

Gevaarlijke aanval van Roeselare vanop rechts. Kehli krijgt veel tijd en ruimte om een voorzet tot bij Stevance te brengen, maar Gulan zit er goed tussen met een prima verdedigende actie.

In
83'

Moeskroen krijgt dé kans om de wedstrijd definitief te beslissen. Matulevicius mag alleen op Biebauw afstormen, maar plaatst het leer dan onbegrijpelijk naast. Dit had altijd de 2-0 moeten zijn!

In
80'

Kabasele krijgt een applausvervanging bij Moeskroen. Hij versierde een strafschop én gaf de assist op de 1-0. Hij wordt vervangen door Gulan.

76'

Na dom balverlies bij Roeselare zet Moeskroen een goede actie op. Uiteindelijk is het Vojvoda die op doel kan besluiten, maar zijn schot kan worden afgeblokt.

In
In
74'

Ook Roeselare voert nu twee wissels door. Stevance en Weizhe worden voor de leeuwen gegooid en moeten het tij trachten te keren in het slotkwartier.

Gele kaart
Gele kaart
69'

Nog een twintigtal minuten op de klok. Roeselare kan af en toe wel wat naar voor schuiven, maar het is toch niet allemaal zeer overtuigend. Bovendien moet het opletten voor de snelle tegenaanval. Valt er nog een doelpunt uit de lucht?

63'

Roeselare tracht wat weerwerk te bieden... Lepicier krijgt een prima kopkans, maar hij kopt naast. Voorlopig geen gelijkmaker dus.

60'

DOELPUNT
Moeskroen had al even het commando overgenomen en komt nu ook op voorsprong. Kabasele legt goed breed voor Matulevicius en die kan simpel de 1-0 binnenleggen!

Doelpunt
54'

Daar waar Roeselare in de eerste helft nog de betere was, moet het nu toch wat terugplooien tegen Moeskroen. Daar kon de thuisploeg echter nog niet van profiteren.

49'

Het eerste gevaar na de pauze komt van de thuisploeg. Olinga probeert het met een soort voorzet-schot, maar Zolotic keert de bal net voor de lijn.

In
In
46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
Moeskroen heeft de tweede helft op gang getrapt. Rednic voert trouwens meteen twee wissels door bij Moeskroen: Matulevicius komt Markovic vervangen en Vojvoda komt in de plaats van Mulic.

45'

RUST
Rusten doen we bij een 0-0 stand. Roeselare was iets beter, maar Moeskroen had wél de beste kans vanop de stip. Stojanovic miste, waardoor we nog geen doelpunten te zien kregen...

44'

Moeskroen krijgt het leer even niet weg na een hoekschop, maar de bal valt niet voor de voeten van een bezoeker. Weg kans! Aan de overkant krijgt ook Moeskroen nog een hoekschop, maar Mulic kan zijn poging niet kadreren.

Gele kaart
41'

Na de gemiste strafschop is het doelgevaar terug wat uitgebleven. Wat we wél te zien krijgen zijn enkele gele kaarten. Nu krijgt ook Markovic geel en dat is al het derde karton dat Van Driessche diende te trekken.

Gele kaart
34'

Aiaiai! Stojanovic trapt de strafschop op de buitenkant van de paal! Roeselare komt met de schrik vrij en zo blijft het nog steeds 0-0!

31'

STRAFSCHOP
Markovic neemt de bal niet goed mee richting doel, maar toch kan hij nog Kabasele bedienen. Die tikt het leer nog net vooruit, maar wordt dan neergehaald in de zestien door Biebauw. Strafschop voor Moeskroen!

29'

Het enige wat we te zien krijgen, zijn vrije trappen voor het doel van Moeskroen. Ditmaal is het niet Kis die plaatsneemt achter de bal, maar Kehli. Zijn poging mist echter alle richting. Op die manier gaan we niet veel goals krijgen...

22'

We zijn intussen halfweg de eerste helft en het tempo ligt bijzonder laag. Weinig tot geen kansen, onzuivere passing,... Hopelijk moet het beste nog komen.

17'

Een dik kwartier ver, maar van Moeskroen is er voorlopig weinig sprake. De thuisploeg zit in de klem van Roeselare en raakt er maar moeilijk uit.

12'

Drie minuten na de eerste vrije trap, krijgt Kis een tweede kans op vrije trap. Ditmaal is zijn vizier minder goed gericht. Hij draait het leer naast.

9'

Daar is dan toch die eerste kans! Een vrije trap voor Roeselare, genomen door Kis, wordt door Defourny in hoekschop verwerkt.

Gele kaart
7'

Voorlopig nog niet al te veel doelgevaar te noteren in de openingsfase. Enkel Olinga probeerde wat te forceren, maar zonder resultaat.

4'

In de heenmatch werd het een waar doelpuntenfestijn. Moeskroen ging toen winnen met 3-5 in Roeselare. Krijgen we vanavond weer zo veel goals te zien?

1'

AFTRAP
Moeskroen en Roeselare zijn eraan begonnen in Le Canonnier! De scheidsrechter voor vandaag is Bram Van Driessche!

0'

SELECTIE ROESELARE
Biebauw, Damman, Schmisser, Zolotic, Grisez, Lépicier, Van Eeno, Brouwers, Lecomte, Kehli, Godwin, Coppens, Weizhe, Monteyne, Van Acker, Kis, Samyn, Jakolis, cornet. Kompany en Seoudi zijn out met blessures.

0'

SELECTIE MOESKROEN
Delac, Vojvoda, Arslanagic, Peyre, Huyghebaert, Markovic, Hubert, Nkaka, Trezeguet, Diédhou, Matulevicius, Defourny, Tirpan, Simic, Miya, Cedres, Stojanovic, Mohamed, Kabasele.

Huidige vorm

MOU
ROE
-
x
x
x
+
x
x
x
x
-

Laatste 10 wedstrijden

MOU
ROE
12
Doelpunten
17
0
Tweede gele kaarten
0
15
Gele kaarten
13
3
Gewonnen wedstrijden
2
5
Verloren wedstrijden
7
0
Rode kaarten
0
21
Doelpunten tegen
22
2
Gelijke spelen
1
10
Wedstrijden
10

Head to Head

Gewonnen
1
Verloren
0

1

Gespeeld
Gelijk

0

Gewonnen
0
Verloren
1

Recente ontmoetingen