92'

EINDE
De wedstrijd zit erop. Lokeren wint met overtuigende 4-1 cijfers van Eupen.

91'

Onyekuru kan de pil bijna verzachten. Hij snijdt naar binnen en viseert de verste hoek. Zijn schot gaat amper een half metertje naast.

88'

De wedstrijd sleept zich naar het einde. De winnaar van deze partij ligt al enige tijd vast.

85'

Van Crombrugge wil een voorzet wegboksen, maar raakt Rassoul recht in het gezicht. De verdediger moet even naar de kant voor verzorging.

79'

Rassoul komt stevig ingevlogen op een hoekschop. Zijn kopbal is bijna nog de perfecte assist voor Martin, maar de spits gaat onder de bal door.

77'

Onyekuru gaat even op wandel doorheen de Lokerse defensie. Zijn schot wordt vervolgens eenvoudig gepakt door Verhulst.

In
In
75'

Beide ploegen voeren hun laatste wissel door. Bij Lokeren komt Martin de plaats van De Sutter overnemen. Aan de kant van Eupen gaat Hackenberg naar de kant voor Timmermans.

In
Doelpunt
71'

DOELPUNT
De overwinning is nu definitief binnen voor Lokeren. Terki zet prima voor richting de tweede paal. Daar duikt Hupperts op en hij trapt de bal hard voorbij Van Crombrugge.

69'

Onyekuru wordt perfect door het hart van de verdediging gestuurd. Verhulst staat echter goed op te letten en komt de bal uit de voeten van Onyekuru duwen.

Gele kaart
67'

Garcia legt Enoh tegen de grasmat en krijgt een gele kaart.

64'

Brüls glipt door de buitenspelval, maar Rassoul haalt de middenvelder op snelheid terug. Een stevige inspanning van de Lokerse verdediger.

62'

Kristinsson haalt Ofkir naar de kant. Straetman mag het laatste half uur volmaken.

In
61'

Eupen gaat nu toch iets enthousiaster op zoek naar de aansluitingstreffer. Brüls neemt het doel nog eens onder vuur. Het stevige schot is opnieuw niet binnen het kader.

58'

Jeffrén snijdt vanop de rechterflank naar binnen. Hij viseert de verste hoek, maar zijn schot eindigt uiteindelijk toch als een stevige afzwaaier.

In
56'

Bij Eupen gaat George naar de kant voor Mouchamps.

Gele kaart
54'

De tweede helft is aan een gezapig tempo begonnen. Lokeren vindt de voorsprong prima, terwijl Eupen voorlopig niet bij machte is om een vuist te maken.

51'

Een terugspeelbal op Van Crombrugge lijkt helemaal fout af te lopen. De doelman blijft echter rustig en kapt De Ridder feilloos uit.

Gele kaart
49'

De Sutter komt veel te laat bij Abdulraham. Hij krijgt een gele kaart en mist daardoor de volgende wedstrijd tegen Moeskroen.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De bal rolt opnieuw.

45'

RUST
Het is tijd om te gaan rusten. Lokeren leidt comfortabel met 3-1.

Doelpunt
In
43'

DOELPUNT
Bij Eupen krijgen ze een voorzet niet verwerkt. De bal schiet door tot bij Hupperts, die aflegt voor De Sutter. De spits twijfelt niet en trapt meteen onder Van Crombrugge binnen.

43'

De wedstrijd van Maric is ten einde. De verdediger moet met een blessure naar de kant en wordt vervangen door Ninaj.

41'

Derde keer is opnieuw niet de goede keer voor Garcia. Ditmaal is zijn poging veel te onbesuisd. De bal gaat ruim naast.

39'

Opnieuw zorgt Garcia voor doelgevaar. De Spanjaard mikt zijn schot in één tijd richting de verste kruising. Verhulst ziet het schot opnieuw niet binnen zijn doelkader eindigen.

37'

Garcia zet zich achter een vrijschop. Hij krult de bal over de muur, maar ook enkele meters over het doel van Verhulst.

32'

Brüls krijgt tijd en ruimte om aan te leggen. De bal valt net te laag waardoor zijn schot een metertje over de dwarsligger eindigt.

Penalty
30'

DOELPUNT
Ook Garcia laat de strafschop niet liggen. Hij knalt de bal loeihard door het midden binnen.

Gele kaart
29'

STRAFSCHOP
Amper één minuut na de strafschop voor Lokeren krijgen we nu een penalty voor Eupen. Enoh lijkt Onyekuru aan te tikken, maar ook dit lijkt een makkelijke strafschop.

Penalty
28'

DOELPUNT
Maric schaart zich achter de bal. Hij stuurt Van Crombrugge de foute kant op en legt de strafschop rustig binnen.

Gele kaart
27'

STRAFSCHOP
Geldhof wijst naar de stip na een duel tussen Diagne en De Ridder. De spits van Lokeren gaat gretig naar de grond, maar de scheidsrechter vindt het voldoende voor een penalty.

26'

Onyekuru prikt de gelijkmaker binnen, maar de vlag voor buitenspel was al in de hoogte. De spits stond een metertje voorbij de laatste Lokerse man.

21'

Lokeren laat de kans liggen om de score te verdubbelen. Via een deviatie van Wagué komt de bal tot bij Ofkir. De middenvelder trapt vanuit een scherpe hoek op doel, maar zijn schot gaat een metertje voorlangs.

20'

Jeffrén waagt zijn kans van buiten de grote rechthoek. Hij kraakt echter zijn schot waardoor Verhulst niet in actie moet komen.

19'

Het balbezit is duidelijk in het voordeel van Lokeren. De thuisploeg neemt veel initiatief, maar Van Crombrugge moet voorlopig niet al te vaak in actie komen.

12'

Rassoul krijgt de bal van dichtbij tegen zijn hand in het strafschopgebied. Bij Eupen vragen ze om een penalty, maar Geldhof negeert de protesten.

11'

Jeffrén knalt een vrije trap verrassend richting de eerste paal. Verhulst duikt goed naar de hoek en brengt prima redding.

9'

Brüls probeert met een wel erg optimistische poging voor de gelijkmaker te zorgen. Hij trapt vanop ruime afstand op doel, maar zijn schot gaat ruimschoots over.

8'

Het initiatief blijft van de thuisploeg komen. Eupen heeft het moeilijk om de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Doelpunt
4'

DOELPUNT
Op de daaropvolgende hoekschop is het wel raak voor de thuisploeg. Terki kopt de bal tot bij Maric, die het leer blind richting de tweede paal brengt. Daar kan De Sutter helemaal vrij binnenknikken.

3'

Hupperts krijgt zijn voorzet wel tot bij De Sutter. De spits neemt de bal op de volley, maar zijn schot wordt afgeblokt. Ook in de herneming wordt het schot van De Ridder afgeblokt.

2'

Enoh rukt vanop zijn rechtsachterpositie hoog mee op. Hij probeert de bal vervolgens tot bij De Sutter te brengen, maar zijn voorzet gaat volledig de mist in.

1'

AFTRAP
De wedstrijd wordt op gang gefloten door scheidsrechter Geldhof.

0'

SELECTIE EUPEN
Van Crombrugge, Wague, Hackenberg, Diallo, Blondelle, Abdulrahman, Brüls, Diagne, Garcia, Mamadou, Henry, Niassi, George, Timmermans, Radebe, Jeffren, Bassey, Mouchamps. Ocansey en Lazare liggen in de lappenmand.

0'

SELECTIE LOKEREN
Verhulst, Enoh, Maric, Joher, Ticinovic, Hupperts, Persoons, De Ridder, Terki, Ofkir, De Sutter, Copa, Ninaj, Monsecour, Martin, Galitsios, Straetman, Ansah, De Wolf. Overmeire en Skulason zijn geblesseerd.

Wedstrijdstatistieken

LOK
EUP
4
Hoekschoppen
3

Huidige vorm

LOK
EUP
-
-
+
-
-
-
-
+
x
-

Laatste 10 wedstrijden

LOK
EUP
14
Doelpunten
12
0
Tweede gele kaarten
1
12
Gele kaarten
19
4
Gewonnen wedstrijden
3
3
Verloren wedstrijden
6
0
Rode kaarten
0
11
Doelpunten tegen
21
3
Gelijke spelen
1
10
Wedstrijden
10

Head to Head

Gewonnen
2
Verloren
2

5

Gespeeld
Gelijk

1

Gewonnen
2
Verloren
2

Recente ontmoetingen