93'

EINDE
De scheidsrechter maakt een einde aan de wedstrijd. Standard wint met 3-1 en boekt een eerste overwinning in Jupiler Pro League Play-Off 2.

In
88'

Sa krijgt opnieuw een opgelegde kans op de 4-1, maar hij trapt van dichtbij hard naast het doel.

82'

Aoulad pakt uit met een gevaarlijk afstandsschot. Gillet kan de bal in hoekschop werken. Die levert niets op voor de bezoekers.

80'

Belfodil zet zich door en legt af voor Marin, maar diens schot wordt afgeblokt.

In
In
In
75'

Op aangeven van Deom krijgt Sa een uitgelezen kans op de 4-1, maar de timing van de Portugees is niet goed.

Doelpunt
69'

DOELPUNT
Standard heeft opnieuw een dubbele voorsprong. Belfodil werkt de 3-1 in de kluts binnen en heeft dan toch zijn doelpunt beet.

In
60'

Bij Union denken ze terug aan de heenwedstrijd en voelen ze dat een punt haalbaar is. De Brusselaars zoeken de aanval, maar kunnen de Luikse defensie voorlopig niet ontwrichten.

53'

Standard probeert meteen te reageren. Saussez moet tot het uiterste gaan om een kopbal van Sa uit de hoek te ronselen.

Doelpunt
51'

DOELPUNT
We hebben opnieuw een wedstrijd! Rasjel sleept de bal mooi mee en laat Gillet kansloos met een droge knal.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De bal rolt opnieuw in Luik. Kan Union nog een vuist maken of mag Standard een eerste zege vieren in Jupiler Pro League Play-Off 2?

45'

RUST
De scheidsrechter maakt een einde aan de eerste helft. Standard had licht overwicht en zette dat om in een 2-0-voorsprong. Belfodil kreeg enkele kansen om voor 3-0 te zorgen, maar hij liet na te scoren.

45'

Op slag van rust pakt Rasjel nog uit met een harde trap. Gillet moet zich strekken om de bal in hoekschop te werken.

44'

Ndongala zet een prima dribbel op en bedient Belfodil, die de bal een meter naast het doel plaatst.

41'

Belfodil krijgt opnieuw een kans op de 3-0. Hij omspeelt de uitgekomen Saussez, maar moet te ver uitwijken.

Gele kaart
32'

Belfodil krijgt de ruimte om een actie op te zetten, maar voert die niet goed uit. Hier zat veel meer in voor de Rouches.

Doelpunt
29'

DOELPUNT
Een kopbal van Belfodil verdwijnt maar net naast het doel. De bal werd onderweg nog aangeraakt dus krijgen de Rouches een hoekschop. Die levert meteen een nieuwe hoekschop op. Deze keer kan Luyindama met een gelukje de 2-0 tegen de netten werken.

Gele kaart
20'

Standard breekt uit en krijgt een uitgelezen kans om op 2-0 te komen. Ndongala wordt echter teruggefloten wegens buitenspel.

16'

Da Silva verovert de bal op de helft van de Luikenaars en stuurt Rasjel de diepte in. Die dribbelt de grote rechthoek binnen en trapt vanuit een scherpe hoek. Gillet laat zich niet verrassen.

In
13'

De bezoekers moeten noodgedwongen al een eerste wissel doorvoeren. Martens kan niet meer verder na een duel met Orlando Sa, Perdichizzi is zijn vervanger.

11'

Een schot van Aguemon wijkt af, Gillet kan de bal eenvoudig uit de lucht plukken.

Gele kaart
8'

DOELPUNT
Standard opent de score. Ndongala staat buitenspel, maar mag breed leggen voor Orlando Sa. De aanvaller blijft rustig en trapt de 1-0 van dichtbij tegen de netten.

Doelpunt
Gele kaart
5'

Belfodil eist de vrijschop op en trapt de bal hoog in de tribune.

4'

De eerste gele kaart van de partij is voor Cabeke, die de bal met de hand beroert. Standard krijgt een vrijschop net buiten de grote rechthoek.

4'

De eerste kans is voor de bezoekers. Aguemon zoekt het hoofd van Vandiepenbeeck, die van ver een half metertje naast het doel kopt.

3'

Standard neemt het heft in handen en probeert Union met de rug tegen de eigen rechthoek te drukken.

1'

AFTRAP
De bal rolt in een akelig leeg Sclessin. Kunnen de Rouches hun fans nog eens een overwinning schenken of blijft de malaise aanhouden?

0'

SELECTIE UNION
Rajsel, Aoulad, Aguemon, Massengo, Da Silva, Morren, Cabeke, Martens, Perdichizzi, Mpati, Saussez, Sadin, Kaminiaris, vandiepenbeeck, Baherlé, Fixelles, Mombongo, Okita en Wallaert

0'

SELECTIE STANDARD
Gillet, Bodart, Laifis, Mladenovic, Deom, Cavagnera, Dossevi, Luyindama, Bolingi, Luchkevych, Scholz, Kosanovic, Andrade, Ndongala, Cissé, Marin, Raman, Belfodil en Sa

Head to Head