Sport.be

Andere sporten

Vader en zoon Cracco starten in WK-rally van Duitsland

03.08.2019 | Ward Bollen

Belga

Philip en Pieter-Jan Michiel Cracco nemen eind deze maand deel aan de WK-rally van Duitsland. Vader en zoon stappen elk in een Skoda Fabia R5 uit de ateliers van BMA.

Voor Pieter-Jan Michiel wordt het zijn derde deelname aan de WK-rally van Duitsland. "Ik had me voorgenomen om geen WRC-wedstrijden meer te rijden. Het zijn ongelofelijke ervaringen, maar een deelname aan een WK-wedstrijd vergt enorm veel voorbereiding. Er kruipt heel wat tijd in de verkenningen en de voorbereiding. Je moet ook fysiek in topconditie zijn. Ook mijn pa komt aan de start met onze vertrouwde Skoda Fabia R5. Het is uniek om dit samen met hem te kunnen beleven. We gaan er samen van genieten, daar ben ik zeker van!"

Behalve Hyundai-rijder Thierry Neuville (Hyundai i20 Coupe WRC), vader en zoon Cracco komen ook Kris Princen (Citroën C3 WRC), Pieter Tsjoen (Skoda Fabia R5), Guillaume de Mevius (Citroën C3 R5) en Sébastien Bedoret (Skoda Fabia R5) aan de start van de Duitse WK-manche, die van 22 tot 25 augustus in Bostalsee georganiseerd wordt.

Zakenman Philip Cracco is bekend van het VIER-programma 'The Sky is the Limit'.

Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer