Sport.be

Andere sporten

Golden State naar vijfde opeenvolgende finale

21.05.2019 | Marnick Claes

Belga

De regerende kampioen van de NBA, Golden State Warriors, heeft zich voor de vijfde opeenvolgende keer kunnen plaatsen voor de finale van de Play-Offs. De Warriors wonnen op het veld van Portland met 117-119.

Door de overwinning op het veld van Portland is Golden State zeker van de finale. De Warriors verloren geen wedstrijd tegen de Trail Blazers en zo eindigde het onderlinge duel in een droge 4-0 eindstand. Golden State moest het nog steeds doen zonder de geblesseerde Kevin Durant. De Warriors hadden het moeilijk en na het derde quarter keken ze naar een achterstand van 17 punten. Stephen Curry was de messias van de ploeg uit Oakland met een triple double. Hij schreef 37 punten, 13 rebounds en 11 assists op zijn naam. Ook Draymon Green lukt een triple double met 18 punten, 14 rebounds en 11 assists. De wedstrijd eindigde op 117-119 in het voordeel van Warriors na verlengingen. 

Golden State Warriors maakt zich nu op voor de finale van de Play-Offs. Op 30 mei ontmoeten ze Milwaukee of Toronto. De Bucks hebben momenteel een 2-1 voorsprong. Vanavond kijken Milwaukee en Toronto elkaar opnieuw in de ogen. 

Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer