Sport.be

Andere sporten

Houston naar Play-Offs

25.03.2019 | Marnick Claes

Belga

Houston heeft zich verzekerd van een plaats in de play-offs van de NBA. Alweer James Harden was de grote man bij de Rockets. Houston kwalificeerde zich door te winnen in New Orleans met 90-113.

Met 47 zeges in 74 wedstrijden staat Houston derde in de Western Conference. Ze staan achter Golden State Warriors en Denver Nuggets. Golden State won thuis met 121-114 van Detroit. Zo komen de Warriors terug alleen aan de leiding want Denver Nuggets verloor kansloos op het veld van Indiana. De Pacers wonnen tegen Denver met 124-88. Bojan Bogdanovic was dé man bij de Pacers. Hij maakte 35 punten.

Door de overwinning verstevigd Indiana haar vierde plaats in de Eastern Conference. Het team is net als leider Milwaukee, Toronto en Philadelphia al zeker van de play-offs. Milwaukee klopte Cleveland met 127-105. Giannis Antetokounmpo maakte 26 punten en pakte 10 rebounds. Toronto verloor, ondanks een sterke Kawhi Leonard met 114-115 van Charlotte. Jeremy Lamb scoorde in de buzzer de beslissende driepunter voor de Hornets, die als tiende in de Eastern Conference nog kans maken op de play-offs.

Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer