Sport.be

Andere sporten

Philadelphia plaatst zich voor Play-Offs in NBA

18.03.2019 | Marnick Claes

Belga

In de Eastern Conference heeft Philadelphia '76ers zich geplaatst voor de Play-Offs. Ze wonnen de topper tegen Milwaukee en verzekerde zo hun plaats.

In de NBA ging Philadelphia op bezoek bij Milwaukee Bucks, de leider in de Eastern Conference. Ondanks de fantastische score van het Griekse fenomeen Giannis Antetokounmpo met 52 punten (en 16 rebounds), gingen de Bucks voor eigen publiek toch onderuit. Dankzij Joel Embiid (40 punten, 15 rebounds) en Jimmy Butler (27 ptn) wonnen de 76ers de clash met 125-130.

Door de overwinning is Philadelphia zeker van een plaats in de Play-Offs. De leider Milwaukee en de tweede in de stand, Toronto, waren al geplaatst. Toronto verloor dit weekend wel hun wedstrijd tegen Detroit met 110-107.

Voor de LA Lakers lijken de play-offs onmogelijk om te halen. LeBron James en co verloren zondagavond met 124-123 bij de New York Knicks, de hekkensluiter in de Eastern Conference. 'King James' was met 33 punten wel op de afspraak maar zag een winnende korf op twee seconden van het einde afgeblokt worden door Mario Hezonja. De Lakers staan in de Western Conference op de elfde plaats op ruime afstand van de top acht, die deelneemt aan de play-offs. 

Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer