Sport.be

Andere sporten

Kim Clijsters maakt op hilarische wijze nieuwe vriend op Wimbledon (+VIDEO)

14.07.2017 | Laurens Van Heuverswijn

Eurosport

Woensdag deed Kim Clijsters nog een babbeltje met NBA-ster Draymond Green (Golden State Warriors) in Wimbledon. Vrijdag stond ze weer op het gras van de All England Tennis Club, waar ze een dubbelmatch speelde aan de zijde van Rennae Stubbs in het kader van het Legends-tornooi. En een opvallende fan.

De tegenstanders van Clijsters en Stubbs in de laatste poulewedstrijd van het Ladies' Invitational Doubles waren Conchita Martinez en Andrea Jaeger. Met 6-2 en 7-5 mochten Clijsters en haar Australische dubbelpartner vieren. Maar zo'n Legends-toernooi heeft vaak wat weg van een exhibitiewedstrijd.

Toen Martinez besliste om even een rustpauze in te lassen, kreeg een fan uit het publiek de kans om een balletje te slaan met de legendes van het spelletje. De man sprong het veld op en nam de racket op. Maar toen merkte Clijsters op dat de fan fout gekleed was. De traditie op Wimbledon wil immers dat spelers wit gekleed zijn. De Belgische wereldster diepte een wit rokje uit haar tas en hielp haar nieuwe tegenstander in het kledingstuk.

Hilariteit alom bij het publiek, dat zich al een hele wedstrijd lang ge├źntertaind zag door de vier tennisvrouwen. En de instant publiekslieveling? Die speelde het punt en gaf Clijsters een stevige knuffel als afsluiter.

Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer