Sport.be

Andere sporten

WK breakdance komt naar Antwerpen (VIDEO)

14.04.2017 | Erik Duchateau

JACK & JONES Unbreakable

Op zaterdag 22 april zakken de 16 beste Bboys van de wereld af naar Park Spoor Noord te Antwerpen voor de 12de editie van JACK & JONES Unbreakable, het wereldkampioenschap breakdance! Wie doet de ultieme headspin? De trailer is alvast veelbelovend!

Naast het WK breakdance staat er nog heel wat op het programma: the 1 MC Urban Choreo contest, workshops, kidz battles, crewbattles,...

Ook dit jaar zal Unbreakable het grootste Urban Dance event zijn in België. Het evenement ademt hiphop en blijft een spektakel voor de hele familie. Jong en oud kan er een hele dag kennismaken en genieten van dans op het hoogste niveau. Naast de vele battles en shows kan je ook deelnemen aan workshops, iets kopen op de Urban Market of gezellig iets eten en drinken.

Het hoogtepunt van Unbreakable blijft het wereldkampioenschap breakdance 1-on-1, waar de wereldtop zal uitmaken wie de titel van 'JACK&JONES Unbreakable World Champion' mee naar huis mag nemen.

Studio Brussel zal een hele dag live uitzenden vanop Unbreakable. Ook internationaal kan de wedstrijd gevolgd worden via livestreaming.

PROGRAMMA ZATERDAG 22 APRIL:

11u Deuren
12u Start van de side-competitions & workshops
18u Einde side-competitions & workshops
19u Voorprogramma WK
20u Start WK
23u Award ceremony

Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer