Sport.be

Andere sporten

Toronto boekt zesde zege op rij (VIDEO)

04.12.2016 | Tom Van Aken

Belga

Toronto heeft de Atlanta Hawks met 128-84 verpletterd in de NBA. De Raptors, goed voor 14 zeges in 20 wedstrijden, zitten zo in de Eastern Conference koploper en regerend kampioen Cleveland (13-5) op de hielen. Maandag nemen de Raptors het voor eigen publiek op tegen de Cavaliers met als inzet de eerste plaats.

Toronto behaalde zijn zesde opeenvolgende overwinning dankzij 21 punten van DeMar DeRozan en 17 punten van zowel Kyle Lowry als Patrick Patterson. De Hawks, die negen van hun 10 laatste wedstrijden verloren, konden gezien de afwezigheid van Paul Millsap verzachtende omstandigheden inroepen. In het verliezende kamp liet Dwight Howard 10 punten en 17 rebounds optekenen.

Twee dagen na de 127-132 nederlaag tegen de Houston Rockets kon Golden State opnieuw aanknopen met de zege. De vicekampioen boekte een 138-109 overwinning tegen Phoenix. Stephen Curry en Klay Thompson waren een gesel voor de Suns met respectievelijk 31 en 26 punten. Met hun 17e zege van het seizoen staan de Warriors op kop in de Western Conference, met één zege meer dan San Antonio en de LA Clippers.

Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer