Praktische info


Programma & locatie


Startprocedure in waves


Afhalen borstnummer, headlight & T-shirt


Bevoorrading


Kleedkamers en bewaarplaats sporttassen


Voorbereiding en veilig sporten


Het borstnummer moet tijdens het lopen ten allen tijde duidelijk zichtbaar op de borst gedragen worden.

Er worden chips voorzien voor de tijdsregistratie. Deze chip is bevestigd op de achterzijde van het borstnummer. Als je je borstnummer met vier veiligheidsspelden bevestigt, kan je de chip dus niet kwijtspelen. Het enige waar je op moet letten is dat je het borstnummer niet plooit. Hierdoor beschadig je immers de chip en kan er geen correcte tijdsopname meer worden gegarandeerd.

Alle deelnemers dienen de veiligheidsinstructies van de organisatie te volgen.

Deelname aan de Runners'Lab Night Run Antwerpen gebeurt op eigen verantwoordelijkheid.

Enkel na betaling is je inschrijving officieel bevestigd.

Geef op je inschrijvingsformulier een geldig e-mailadres in, want enkel via dat adres ontvang je een week voor het evenement jouw e-ticket. Je hebt dit e-ticket nodig om je startnummer, T-shirt en headlight te kunnen afhalen op vrijdag 20 oktober in de tenten in Sportpark Ruggeveld. Je kan je e-ticket via smartphone tonen of afgedrukt meenemen.

In geval van niet-deelname, ongeacht om welke reden, kan je geen aanspraak maken op terugbetaling van het inschrijvingsgeld en kan de inschrijving niet overgezet worden naar een ander Golazo sports evenement.

Als je op de Runners'Lab Night Run je inschrijving wenst door te geven aan een ander persoon betaal je ter plaatse €5 administratiekosten.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen.

Alle informatie van de deelnemers is bestemd voor Golazo. Zij mag evenwel doorgegeven worden aan de partijen die contractueel verbonden zijn met Golazo. De wet van 8 december 1992 i.v.m. de bescherming van de persoonlijke levenssfeer t.o.v. gegevensverwerking, voorziet het toegangsrecht tot de gegevens en het verbeteren ervan. Door uw deelname aan het evenement verklaart u zich akkoord met een eventueel gebruik van uw foto in druk, film, video e.a. voor promotionele doeleinden van Golazo, zonder hiervoor een vergoeding te claimen.

FIETSEN EN OPENBAAR VERVOER

Het liefst zien we jullie allen met de fiets of het openbaar vervoer komen!

Woon je in de buurt? Kom dan zeker met de fiets! Voor alle deelnemers die met de fiets komen, voorzien we een grote gratis fietsenstalling in Sportpark Ruggeveld, vlakbij de inschrijvingen en de start.

Wie voor het openbaar vervoer kiest, kan vlakbij Sportpark Ruggeveld en het Rivierenhof van de bus (lijn 410, 411 en 412) of de tram (lijn 5 of 10) stappen. De eindbestemming is halte 'Deurne Ruggeveld' op de Ruggeveldlaan.

Klik hier voor meer info over het beschikbare openbare vervoer om van en naar de Runners'lab Night Run Antwerpen te reizen.

Indien je toch de AUTO verkiest, raden we aan om te parkeren op onderstaande Park & Rides en van daaruit de tram tot het Rivierenhof te nemen. Parkeren in de omgeving van het Rivierenhof/Ruggeveldlaan is mogelijk, maar beperkt.

Vanuit Nederland --> Park & Ride Keizershoek

  • Tram 3 richting halte Premetrostation Schijnpoort en vervolgens overstappen op tram 5 (Linkeroever-Wijnegem) en afstappen bij halte Deurne Ruggeveld

De laatste bus (lijn 410) vertrekt om 00u19. Afstappen bij halte Antwerpen Centraal Station perron 5. Vervolgens 35m wandelen tot halte Antwerpen Premetrostation Astrid en tram 3 (P+R Melsele - P+R Merksem) nemen en afstappen bij halte Merksem p+r Merksem. Het is dan nog +/- 200m wandelen tot de parking.

Komende van E17 / E34 --> Park & Ride Linkeroever

  • Tram 5 (Linkeroever-Wijnegam) en afstappen bij halte Deurne Ruggeveld

De laatste tram richting Park & Ride Linkeroever vertrekt om 23u40.

Komende van E19 / A12 --> Park & Ride Schoonselhof

  • Tram 10 (P+R Schoonselhof - Wijnegem) en afstappen bij halte Deurne Ruggeveld

De Laatste tram richting Park & Ride Schoonselhof vertrekt om 00u13.

Komende van E34 (vanuit Eindhoven) en E313 --> Park & Ride Wommelgem

  • Tram 8 (P+R Wommelgem - Zuid) en afstappen bij halte Borgerhout Premetrotunnel Zegel. Vervolgens overstappen op tram 10 (P+R Schoonselhof - Wijnegem) en afstappen bij halte Deurne Ruggeveld

De laatste tram richting Park & Ride Wommelgem vertrekt om 00u28.

Starten na zonsondergang

De Runners' lab Night Run Antwerpen is een unieke belevingsloop en de ideale mix van sport, fun en verbazing. Het +-9 kilometer lange parcours doorheen het Antwerpse Rivierenhof staat garant voor een sprookjesachtig spektakel van vuur, licht, mystiek en geluid, maar is verder zo donker als de nacht en wordt slechts op enkele cruciale plaatsen verlicht! Iedere Runners' lab Night Runner loopt daarom met een headlight en een Runners' lab Night Run T-shirt. Zowel de headlight als het T-shirt ontvang je bij je inschrijving! We nodigen iedereen uit om met deze Runners' lab Night Run oufit te lopen. Zo draag je zelf bij aan de unieke sfeer!

Timing

In je borstnummer zit een chip die zorgt voor tijdsregistratie. De nadruk ligt evenwel niet op het wedstrijdgegeven. Beleving staat centraal tijdens deze conceptrun.

Afterparty

Na afloop rechtstreeks naar huis? Helemaal niet! De Runners' lab Night Run Antwerpen wordt tradioneel afgesloten met een knallende DJ-set.

Afspraak dus op vrijdag 20 oktober in het Rivierenhof. We zien je daar om je startnummer, headlight en loopshirt af te halen!

De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysiek niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen. Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport-)arts.

Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.

Meer informatie over gezondheid & sporten vind je hier.