Inschrijven

De Smeets Nieuwjaarsduik keert dit jaar terug naar zijn vaste afspraak. Op zaterdag 6 januari duiken 5000 ijsberen onze Noordzee in om het nieuwe jaar goed in te zetten. Bij je inschrijving kan je ook €5 extra doneren voor SOS Kinderdorpen.Online voorinschrijvingen
(TOT EN MET VRIJDAG 5 JANUARI 23u59)

Tarieven
Voorinschrijving
€6
Daginschrijving
€10
Goede Doel (SOS Kinderdorpen)
€5
T-shirt*
€15

*Zo lang de voorraad strekt

Schrijf je nu online in

Na de betaling ontvang je een e-ticket dat je de dag zelf dient mee te brengen (geprint of op je smartphone). Bewaar dit dus goed! Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker je spamfolder!Inschrijven op 6 januari

Op 6 januari kan je je enkel nog ter plaatse inschrijven. Breng zeker je elektronische identiteitskaart mee voor een extra vlotte inschrijving!

Tarieven
Inschrijving op 6 januari €10
Goede Doel (SOS Kinderdorpen) €5
T-shirt* €15

*Zo lang de voorraad strekt

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de Smeets Nieuwjaarsduik. Lees deze voorwaarden grondig na. Klik hier.

Enkel na betaling van het inschrijvingsgeld is je deelname officieel bevestigd.

Er wordt geen enkel deelnamepakket op voorhand opgestuurd. Je kan je deelnamepakket op zaterdag 6 januari vanaf 11u afhalen naast het Stedelijk Zwembad met het e-ticket dat je na betaling ontvangt.Inschrijvingen bij toerisme Oostende vzw
(t.e.m. 05/01)

Ben je in de buurt van Oostende of woon je er? Ga dan langs bij Toerisme Oostende vzw om je in te schrijven voor de Smeets Nieuwjaarsduik. Hier krijg je je e-ticket meteen mee naar huis!

Adres:

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2, 8400 Oostende
info@visitoostende.be
www.visitoostende.be

Openingsuren:

Dagelijks doorlopend open van 10.00 uur tot 17.30 uur.
Het kantoor is gesloten op 25/12 en 1/1.

Inschrijven bij Toerisme Oostende vzw kan t.e.m. vrijdag 5 januari.Groepsinschrijving
(T.E.M. ZONDAG 31 DECEMBER - 23U59)

Wil je graag het ijskoude water van de Noordzee trotseren samen met je collega's, vrienden of familie? Dan kan je je in groep inschrijven!

Een groep online inschrijven kan tot en met zondag 31 december 2017 tot 23u59 met online betaling. Het inschrijvingsgeld dient uiterlijk op 31 december 2017 betaald te zijn. Inschrijvingen die op dat moment niet betaald zijn, vervallen.

ENKEL EN ALLEEN ALS JE MET 10 OF MEER DEELNEMERS BENT KAN JE JE INSCHRIJVEN VIA DE GROEPSINSCHRIJVINGSMODULE EN KIEZEN VOOR GEZAMENLIJKE AFHALING. Ben je met minder dan 10, dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.

MET MINDER DAN 10 EN TOCH SAMEN INSCHRIJVEN ZONDER ALS GROEP BESCHOUWD TE WORDEN? DAT KAN! Het is mogelijk om meerdere personen toe te voegen via het individuele inschrijvingsformulier vooraleer je betaling te doen. Op die manier worden jullie inschrijvingen samen verwerkt. Inschrijvingen toevoegen kan door op de knop "verder winkelen" te drukken als je de vorige inschrijving hebt ingegeven.

Klik hier voor de instructies
en de groepsinschrijvingstoolEXCLUSIEF Smeets Nieuwjaarsduik 2018 T-SHIRT

Bestel bij je inschrijving dit leuke T-shirt als ultiem bewijs van jouw Smeets Nieuwjaarsduik! Je kan hem bij voorinschrijving of ter plaatse kopen voor €15. Opgelet: hij is slechts in beperkte oplage beschikbaar en op = op!