X

Oostende- 10 km

11.11.2018

INFO INSCHRIJVEN

INSCHRIJVEN

Maximum 4.000 deelnemers! Wees snel!

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met .

Reglement

De minimumleeftijd om deel te nemen aan de 10 km of meer is 16 jaar (geboren in 2002 of ervoor). Om deel te nemen aan de 7 km is de minimumleeftijd 12 jaar (geboren in 2006 of ervoor). De 2 km (Little Spartacus Run) is er enkel voor 6 tot 11-jarigen (geboortejaren 2007 tot 2012). Omwille van veiligheidsredenen kunnen de deelnemers van de verschillende afstanden NIET samen starten.

Je kan deelnemen als individu of in teamverband. Een team bestaat uit minstens 10 personen. Het teamklassement wordt opgemaakt op basis van de resultaten van de eerste 7 personen.

De deelnemers krijgen een polsbandje met hun startnummer. Enkel met dit polsbandje krijgen ze toegang tot de startboxen.

De tijdsopname gebeurt d.m.v. een elektronische chip. Deze zit verwerkt in de enkelband die je ROND JE ENKEL moet vastmaken aan de BUITENKANT VAN JE SOK. Deze chip moet nadien niet worden gerecupereerd.

Alle deelnemers dienen de veiligheidsinstructies van de organisatie te volgen.

Deelname gebeurt onder eigen verantwoordelijkheid.

Geef op je inschrijvingsformulier een geldig e-mailadres in, want enkel via dat adres ontvang je een week voor het evenement een bericht met de bevestiging van je startnummer. Je hebt je startnummer nodig om je deelnamepakket te kunnen afhalen.

Als je ter plaatse je inschrijving wenst door te geven aan een ander persoon betaal je € 5 administratiekosten.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen.

Fietsen en gemotoriseerde voertuigen, niet eigen aan de organisatie, zijn verboden op het parcours tijdens de wedstrijd.

Online voorinschrijvingen
(t.e.m. 10/11 of tot de deelnemerslimiet is bereikt.)

Tarieven
Neptunus Run 10 km € 49 (incl. T-shirt)

IN WELKE WAVE ZAL IK STARTEN?

Per wave zullen er telkens +/- 200 deelnemers starten. De deelnemers worden opgedeeld op basis van hun startnummer. De verdeling in waves gebeurt door de organisatie. Hoe vroeger je inschrijft én betaalt hoe groter de kans dat je vroeg start.

Wanneer je na 29/10 inschrijft, worden je startnummer en startwave pas ter plaatse toegekend.

AFHALEN DEELNAMEPAKKET

Wie vóór 30/10 inschrijft, ontvangt ongeveer 10 dagen op voorhand een e-mail waarin het startnummer en de startwave vermeld staan. Met deze e-mail kan je ter plaatse vanaf 9u30 je deelnamepakket afhalen.

Wie na 29/10 inschrijft, ontvangt een e-ticket, waarmee (geprint of op smartphone) ter plaatse het deelnamepakket kan worden afgehaald. Het startnummer en de startwave worden pas ter plaatse toegekend.

WISSELEN VAN NAAM

Een startnummer kan overgenomen worden door een andere loper door ter plaatse aan de stand "wissels" een formulier in te dienen en € 5 (administratiekost) te betalen. Deze wissel is nodig om als deelnemer verzekerd te zijn.

GROEPSINSCHRIJVING
(t.e.m. 29/10 of tot de deelnemerslimiet is bereikt.)

Wil je samen met vrienden of familie de uitdaging aangaan?
Neem met minstens 10 personen als groep deel en wie weet winnen jullie het teamklassement. Het teamklassement wordt opgemaakt aan de hand van de totaaltijd van de snelste 7 deelnemers. Zowel mannen als vrouwen komen samen in aanmerking.

ENKEL EN ALLEEN ALS JE MET 10 OF MEER DEELNEMERS BENT KAN JE JE INSCHRIJVEN VIA DE GROEPSINSCHRIJVINGSMODULE EN KIEZEN VOOR GEZAMENLIJKE AFHALING. Ben je met minder dan 10, dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.

MET MINDER DAN 10 EN TOCH SAMEN INSCHRIJVEN? DAT KAN! Het is mogelijk om meerdere personen toe te voegen via het individuele inschrijvingsformulier vooraleer je betaling te doen. Op die manier worden jullie inschrijvingen samen verwerkt. Inschrijvingen toevoegen kan door op de knop "verder winkelen" te drukken als je de vorige inschrijving hebt ingegeven.

 • Voor een groepsinschrijving met gezamenlijke afhaling moet je met minstens 10 personen zijn, ben je met minder dan 10, dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.
 • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.d.m worden niet aanvaard.
 • Op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. (Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren.) Vervolgens kan je deelnemers toevoegen, verwijderen enz. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
 • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestigingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
 • Wanneer je groep volledig klaar is, dan moet jij, als groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep is afgesloten, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.
 • Heb jij je groepsinschrijving nog niet doorgestuurd en betaald op het ogenblik dat het maximum van 4.000 deelnemers is bereikt, dan krijg je een mail met de vraag jouw groep binnen de vijf dagen te betalen om jullie inschrijvingen alsnog te bevestigen. Opgelet! Van zodra het maximum bereikt is, zal je niemand meer kunnen toevoegen of wijzigen. Enkel nog betalen. Je krijgt ook enkelsparta een herinneringsmail als er minstens één persoon in je groep staat ingeschreven.
 • Deelnemers die via een groep inschrijven zullen automatisch in dezelfde wave starten. (Deelnemers die tot een groep behoren zullen niet in de eerste wave kunnen starten. Enkel individuele deelnemers kunnen aan de eerste wave worden toegevoegd.)
 • KLIK HIER OM NAAR DE INSCHRIJVINGSMODULE TE GAAN

Daginschrijvingen
(enkel indien er nog startplaatsen beschikbaar zijn.)

Echt een last minute beslisser? Geen probleem! Ook ter plaatse kan je je vanaf 9u30 nog gemakkelijk inschrijven: breng je elektronische identiteitskaart mee voor een extra vlotte inschrijving!

Tarieven
Neptunus Run km € 60 (incl. T-shirt)

Daginschrijvingen zolang de voorraad strekt en enkel indien er vooraf minder dan 4.000 lopers zijn ingeschreven. Vooraf inschrijven is dus de boodschap als je er zeker bij wil zijn!

Sporten is leuk, gezond en voor de meeste mensen zeer veilig. Sommige personen hebben echter een verhoogd risico op problemen tijdens de fysieke activiteit, waardoor extra medische opvolging mogelijks is aangewezen. Als je voldoet aan één of meerdere van onderstaande condities, dan is het raadzaam om contact op te nemen met je arts of een sportmedische keuring te ondergaan vooraleer je meer of intensiever gaat sporten:

 • Je neemt medicatie ter behandeling van hoge bloeddruk, hart- en vaatziekte, longziekte
 • Je hebt ooit last gehad van hoesten, kortademigheid of andere ademhalingsstoornissen tijdens of na inspanning of je lijdt aan asthma
 • Je hebt de afgelopen 5-10 jaar gerookt of je bent nog niet langer dan 6 maanden gestopt met roken na een periode van 5-10 jaar
 • Je hebt een hoge bloeddruk en/of een verhoogde cholesterolwaarde
 • Je bent flauwgevallen of duizelig geworden tijdens of na een inspanning
 • Je hebt ooit hartkloppingen, ritmestoornissen of pijn in de bortstreek gehad tijdens of na het sporten of men heeft je ooit verteld dat je een hartgeruis hebt
 • Een familielid, jonger dan 55 jaar is plots gestorven wegens gezondheidsproblemen (hart- en vaatziekte, wiegedood)
 • Je hebt problemen met de lever, nieren of schildklier, diabetes


Schrijf je hier in!

OPGELET! De betaling van inschrijvingen kan enkel gebeuren met een onmiddellijke online betaling met je bankkaart of kredietkaart. Zorg dus dat je deze bij de hand hebt.

PRAKTISCHE INFO

PROGRAMMA

Wanneer?

Zondag 11 november

Afhalen startnummers en T-shirts: vanaf 9u30
Start Neptunus Run: vanaf 11u00 in waves

Waar?

Openluchtcentrum Duin en Zee in Oostende

Wat?

De Neptunus Run is het finale-event van de KBC Spartacus Series. Niet alleen is dit een geweldige obstakelrun van ongeveer 10 km en een 20-tal hindernissen, de immer aanwezige wind en de passages op het strand zorgen bovendien voor dat tikkeltje extra uitdaging.

LOGIES

Maak van je deelname aan de Neptunus Run een weekenduitstap met je vrienden of familie en ontdek de stad Oostende en zijn prachtige omgeving. Info over logies kan je op de volgende website terugvinden: www.visitoostende.be.

Meer praktische info

PARCOURS

Het parcours zal ongeveer 10 km lang zijn en een 20-tal hindernissen bevatten.

Voor meer details moeten jullie nog even geduld hebben. Wees er echter maar zeker van dat er enkele nieuwigheden, maar uiteraard ook een aantal klassiekers tussen de hindernissen zullen zitten

Mis niets van het parcours en volg ons op facebook.com/spartacusseriesbe!

CONTACT

Wij zijn als organisator uiteraard zeer geïnteresseerd in je ervaring van ons evenement. Wij horen graag je opmerkingen, reacties of ideeën. Vul het onderstaande formulier in. Wij kijken alvast uit naar je reactie.

ORGANISATIE & PERS

Golazo Sports
Schoebroekstraat 8
3583 Paal-Beringen
België
Golazo