Nieuws

Berings toch nog naar WK dankzij topchrono op Nacht!

27.07.2017

Hordeloopster Eline Berings is toegevoegd aan de Belgische selectie voor het WK atletiek, dat van 4 tot 13 augustus in Londen plaatsvindt. Dat deelde de atletiekfederatie woensdag mee.

Lees meer

Bouchikhi, Belgian Tornados en Eykens juichen op natte Nacht van de Atletiek

22.07.2017

De Belgian Tornados op de 4x400 meter en Renée Eykens op de 800 meter hebben op de Nacht van de Atletiek in Heusden-Zolder voor knappe Belgische zeges gezorgd. De regen maakte het de atleten lastig om scherpe tijden of straffe afstanden te halen, maar op de 5000 meter dook Soufiane Bouchikhi toch nog onder de WK-limiet!

Lees meer

Bouchikhi: 'In de gietende regen WK-limiet lopen, maakte het extra speciaal'

23.07.2017

Lees hier de reacties van Soufiane Bouchikhi, Bashir Abdi, Eline Berings, Anne Zagré, Axelle Dauwens, Louise Carton, Nafi Thiam, Renée Eykens en Jacques Borlée na de 38ste Nacht van de Atletiek.

Lees meer

Nacht van de Atletiek in het teken van WK in Londen

20.07.2017

Op zaterdag 22 juli staat atletiekstadion De Veen weer onder hoogspanning voor de Nacht van de Atletiek. Heel wat atleten willen zich in Heusden-Zolder in extremis toch nog kwalificeren voor het WK atletiek in Londen. Voor andere atleten is de Nacht van de Atletiek de ideale gelegenheid om de laatste puntjes op de i te zetten.

Lees meer

Win 5x2 tickets voor de AG Memorial Van Damme!

19.07.2017

Nu zaterdag op de Nacht van de Atletiek lopen de Belgian Tornados een 4x400m om te finale samenstelling te bepalen voor het komende WK In Londen. De Tornados zullen met 2 teams aantreden. Raad jij de samenstelling van het A team (="snelste" team)? Dan maak jij kans op een duoticket voor de AG Memorial Van Damme op vrijdag 1 september! We verdelen in totaal 5x2 tickets.

Lees meer

Fanny Smets in olympisch gezelschap op Nacht van de Atletiek

10.07.2017

Meervoudig en regerend Belgisch kampioene polsstokspringen Fanny Smets krijgt op de Nacht van de Atletiek de kans om zich te meten met de internationale wereldtop. De Nieuw-Zeelandse Eliza McCarthy start op zaterdag 22 juli als topfavoriete in Heusden-Zolder.

Lees meer

Nacht van de Atletiek ultieme test voor Belgian Tornados

05.07.2017

De 4x400m mannen belooft één van de topnummers te worden van de Nacht van de Atletiek (22/07) in Heusden-Zolder. De Belgian Tornados komen op volle sterkte aan de start en krijgen af te rekenen met stevige binnen-en buitenlandse concurrentie.

Lees meer