Inschrijven

ONLINE VOORINSCHRIJVEN
(tem zaterdag 20 oktober 23u59 of zolang de voorraad strekt)

DH Mons Urban Trail 10 km of 5 km*

Tarieven t.e.m. 20/10
Run & Walk € 25
Goede doel € 5
Steun Plan International België en laat meisjes uitgroeien tot sterke vrouwen.
Meer info.

*Afstand binnen de locaties niet inbegrepen

Schrijf je nu online in

Ongeveer 1 week voor het evenement ontvang je een e-ticket met je startwave die je de dag zelf dient mee te brengen (op je smartphone of geprint).

Bewaar deze dus goed! Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker je spamfolder!

Inschrijven op 21 OKTOBER
(Zolang de voorraad strekt)

Echt een last minute beslisser? Geen probleem! Ook ter plaatse kan je je nog gemakkelijk inschrijven: breng je elektronische identiteitskaart mee voor een extra vlotte inschrijving!

DH Mons Urban Trail 10km of 5km*

Run & Walk € 30
Goed doel €5
Steun Plan International België en laat meisjes uitgroeien tot sterke vrouwen.
Meer info.

*Afstand binnen de locaties niet inbegrepen

 

Algemene voorwaarden

Bij inschrijving verklaart u zich automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

GROEPSINSCHRIJVING
(t.e.m. 8 oktober of zolang de voorraad strekt)

Wil je samen met je vrienden, organisatie of bedrijf lopen? Schrijf in als een groep! Zo loop je zeker in dezelfde startwave.

Bekijk hier de praktische info en schrijf je groep in

Start in waves

Om je in alle comfort door de straatjes, op trapjes en door de gebouwen te laten lopen of wandelen tijdens de DH Mons Urban Trail® zullen de deelnemers in waves vertrekken met telkens een pauze van ongeveer 20 minuten.

De opdeling in waves gebeurt door de organisatie. In welke wave je start, hangt af van het tijdstip van inschrijven. Hoe vroeger je inschrijft en betaalt, hoe groter de kans dat je in een vroegere wave start. Wil je samen met een groep vrienden lopen? Dan kan je je als groep inschrijven.

Met je toegewezen wave kan je steeds in een latere wave starten, maar nooit in een vroegere wave. De wandelaars kunnen enkel starten in wave 1. Als je met vrienden wil samenlopen die een andere wave hebben, kunnen jullie samen starten in de toegewezen wave die het laatste start.

WISSELEN VAN NAAM

Een borstnummer kan overgenomen worden door een andere loper of wandelaar door ter plaatse aan de wisseldesk een formulier in te dienen en € 5 (administratiekost) te betalen. Deze wissel is nodig om als loper/wandelaar verzekerd te zijn.