Praktische info


Programma & locatie


Deelnamepakket


Afhalen borstnummer


Bevoorrading


Timing met chip


Kleedkamers en bewaarplaats sporttassen


Gentse Luuper


Bereikbaarheid


Voorbereiding en veilig sporten


Hier kan je vanaf zaterdag 29/6 de uitslagen vinden van de Runner's Lab Midzomernachtrun 2019.

Uitslagen 2018

Uitslagen 2017

Binnenkort vind je hier meer info over de bereikbaarheid tot de event site.

Huur standruimte in de Topsporthal als verzamelpunt voor uw lopers en en supporters. Deze plek is ideaal om jullie eigen tent te plaatsen en in groep af te spreken.
Op die manier is dit ook de ideale en meest sportieve teambuilding voor jouw bedrijf of organisatie!

Wenst u graag met uw bedrijf of vereniging aanwezig te zijn? Dat kan! Reserveer vandaag nog uw standruimte!

Praktische informatie:

  • Opbouw: zaterdag 22 juni van 17u00 tot 19u00
  • Afbouw: zaterdag 22 juni vanaf 23u30
Enkel visibiliteit van het bedrijf of de vereniging is toegelaten. Mogen wij vragen de exacte naam of tekst vooraf aan ons door te geven.
In de tent kunt u gadgets, borstnummers,... verdelen. Commercile activiteiten of sampling aan voorbijgangers zijn niet toegestaan.

Togen, frigo's, etc. zijn niet toegelaten. U kunt drank- en foodbonnetjes vooraf bij ons aankopen aan gunstige tarieven. De cateringwagens bevinden zich in de onmiddellijke omgeving van de bedrijvenstandruimte.
Reserveren kan via bijgevoegd formulier tot 12 juni. Opgelet de beschikbare oppervlakte is beperkt.

Vul hier jouw bestelformulier in!

De Midzomernachtrun is na vele jaren uitgegroeid tot een klassieker in Gent. Ook dit jaar kunnen de deelnemers kiezen uit drie afstanden: 5 km, 10 km of 15 km. Bij de laatste 2 afstanden is er elektronische timing voorzien.

Runners' Lab is een loopspeciaalzaak gekend om zijn persoonlijke aanpak en service. Bezoek hen in één van de verschillende filialen. Meer info op www.runnerslab.be.

De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysiek niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen. Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport-)arts.

Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.

Meer informatie over gezondheid & sporten vind je hier.

De organisatie hanteert daarnaast een minimumleeftijd van 12 jaar.