Zaterdag is het zo ver! Lees nog even deze ultieme tips door om er een unieke en geslaagde Volvo Trucks Midwinternachtrun van te maken!

- Bereid je reisroute naar het event goed voor! Liefst zien we je met de fiets, te voet of het openbaar vervoer komen. Indien je toch de auto verkiest, dan kan je in de buurt parkeren. Meer gedetailleerde info kan je terugvinden in de bereikbaarheidsfiche van de Stad Gent. Klik HIER om deze te bekijken.

- Je startnummer kan je vanaf 18u00 afhalen aan de inschrijvingstenten in Dok Noord met je e-ticket dat je vooraf per mail ontvangen hebt. Kom zeker op tijd zodat je wachtrijen vermijdt en zonder stress kan starten.

- Vul op de achterzijde van je borstnummer zeker ook je (medische) gegevens in. Je vindt er ook het noodnummer van de organisatie terug.

- In Dok Noord zijn er kleedkamers voorzien en kan je je sporttas gratis achterlaten in de bewaarplaats sporttassen.

- Neem je het startnummer van iemand anders over? Haal dan eerst het startnummer af en kom hiermee naar de helpdesk ter hoogte van de inschrijvingsstand. Hier kan je voor 5 euro de naam laten aanpassen. We zorgen er dan ook voor dat jouw naam correct in de uitslagen zal verschijnen.

- De tijdsregistratie gaat pas van start als je de startlijn overschrijdt. Op die manier wordt jouw nettotijd, tussen start en finish, gemeten. Jouw resultaat kan je zaterdagavond reeds terugvinden op onze website. - Geniet van het unieke parcours en de sfeer dankzij de talrijke animaties. Het parcours wordt autovrij gehouden, maar kruist een aantal tramstopplaatsen. Kijk hier goed uit en volg de aanwijzingen van de aanwezige seingevers. Houd ook rekening met de opgelegde tijdslimieten (45 min voor de 5km toer en 1u30 voor de 10km toer) tijdens het lopen.

- Op het parcours is er een bevoorrading met bekertjes water: één maal voor de 5 km en twee maal voor de 10 km.

- Na de run is er een mogelijkheid om iets in onze winterbar te komen drinken! Terug te vinden op het centrale plein aan Dok Noord

- Is de Volvo Trucks Midwinternachtrun dit jaar je vijfde Gentse loopevent? Dan ontving je een e-ticket waarmee je ter plaatse je "Gentse Luuper"-bierpakket kan ophalen aan de T-shirtstand.

- Ken jij nog mensen die willen deelnemen? Inschrijven kan nog steeds online t.e.m. vrijdagavond of zaterdag ter plaatste vanaf 18u.

Tot zaterdag!