Inschrijven

Online inschrijvingen
(t.e.m. 7/12 - 23u59)

Tarieven

Afstanden Tarief geldig tem 26/11 Tarief geldig vanaf 27/11
10 km € 15 € 18
5 km € 12 € 15

Borstnummers kan je op 8 december vanaf 18u afhalen in de inschrijvingszone aan Dok Noord met het e-ticket dat je na betaling van je inschrijving via mail ontvangt.

Schrijf je in!

T-shirt

Bij inschrijving kan je een functioneel T-shirt van de Volvo Trucks Midwinternachtrun 2018 bestellen. Dit technisch T-shirt (100% polyester) kost slechts € 12.

Wisselen van naam

Een borstnummer kan overgenomen worden door een andere loper door ter plaatse aan de wisseldesk een formulier in te dienen en € 5 (administratiekost) te betalen. Deze wissel is nodig om als loper verzekerd te zijn.

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Klik hier.

GROEPSINSCHRIJVING
(T.E.M. MAANDAG 26 NOVEMBER - 23u59)

Online inschrijven in groep kan tot en met 26 november 2018, 23u59 met online betaling. Het inschrijvingsgeld dient uiterlijk op 26 november betaald te zijn. Inschrijvingen die op dat moment niet betaald zijn, vervallen.

ENKEL EN ALLEEN ALS JE MET 10 OF MEER DEELNEMERS BENT (OVER ALLE AFSTANDEN HEEN ) KAN JE JE INSCHRIJVEN VIA DE GROEPSINSCHRIJVINGSMODULE EN KIEZEN VOOR GEZAMENLIJKE AFHALING. Ben je met minder dan 10, dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.

BEN JE MET MINDER DAN 10 EN WIL JE TOCH SAMEN INSCHRIJVEN? DAT KAN! Het is mogelijk om meerdere personen aan jouw inschrijving toe te voegen vooraleer je betaling te voldoen. Bij inschrijving via het individuele inschrijvingsformulier dien je de gegevens van de eerste loper volledig in te vullen en in het winkelwagentje te doen. Inschrijvingen toevoegen kan vervolgens door op de knop "verder winkelen" te drukken.

Klik hier voor de instructies
en de groepsinschrijvingstool

DAGINSCHRIJVINGEN
(Zaterdag 8 december 2018)

Echt een last minute beslisser? Geen probleem! Ook ter plaatse, in de inschrijvingszone aan Dok Noord, kan je je vanaf 18u nog gemakkelijk inschrijven: breng je elektronische identiteitskaart mee voor een extra vlotte inschrijving!

Tarieven

Afstanden Tarieven op 8/12
10 km € 18
5 km € 15

Bedrijven

Huur een tent in het gezellige running village als verzamelpunt voor uw lopers, collega's en supporters!. Deze plek is ideaal om in groep af te spreken en de ideale teambuilding voor jouw bedrijf!

Wenst u graag met uw bedrijf of vereniging aanwezig te zijn in het running village? Dat kan! Reserveer vandaag nog uw standruimte!

Praktische informatie:

  • Enkel visibiliteit van het bedrijf of de vereniging is toegelaten. Mogen wij vragen de exacte naam of tekst vooraf aan ons door te geven.
  • In de tent kunt u gadgets, borstnummers,... verdelen. Commerciële activiteiten of sampling aan voorbijgangers zijn niet toegestaan.
  • Togen, frigo's, etc. zijn niet toegelaten. De cateringwagens bevinden zich in de onmiddellijke omgeving van de bedrijvenstandruimte.

Reserveren kan via bijgevoegd formulier tot en met en met 28 november. Opgelet de beschikbare oppervlakte is beperkt.

Klik hier voor het bestelformulier

Parcours

De start en aankomst van de Volvo Trucks Midwinternachtrun liggen dit jaar opnieuw aan Dok Noord.

Nieuw dit jaar is dat de 10km 1 grote lus is, en geen 2 rondjes van 5km. Zo ontdek je weer in een heel andere kant van winters Gent!

Binnenkort maken we het parcours bekend!

Praktische info

Programma & locatie

Deelnamepakket

Afhalen borstnummers

Bevoorrading

Kleedkamers & bewaarplaats sporttassen

Bereikbaarheid

Voorbereiding & veilig sporten


Goede doel

Licht voor de Wereld is het goede doel van de Volvo Trucks Midwinternachtrun 2018

28 miljoen mensen in ontwikkelingslanden zijn onnodig blind enkel en alleen omdat ze geen toegang hebben tot goede medische zorgen! De helft van alle blinde mensen heeft cataract of staar. Een relatief eenvoudige operatie kan hun zicht redden.

Licht voor de Wereld strijdt al meer dan twintig jaar tegen deze onrechtvaardige situatie. Samen met lokale partners in Congo, Rwanda en Tanzania, maken we oogzorg toegankelijk voor de allerarmste mensen.

Jouw run in het donker brengt licht in de ogen van mensen die nu nog blind zijn.

Licht voor de wereld steunen? Dat kan eenvoudig bij je inschrijving! Met jouw 5 euro extra kunnen we oogzorg toegankelijk maken voor heel wat mensen!

Samen kunnen we ogen openen.

Dank je wel!

www.lightfortheworld.be

De Tanzaniaanse Saïdi is blind geboren door cataract. Dankzij de steun van Licht voor de Wereld kan een oogarts van het CCBRT ziekenhuis zijn zicht redden met een relatief eenvoudige operatie.

Uitslagen

Na de loop vind je hier de volledige uitslag van de Volvo Trucks Midwinternachtrun.

Resultaten 2017

Contact

Jouw mening

Wij zijn als organisator uiteraard zeer geïnteresseerd in je ervaring van ons evenement. Wij horen graag je opmerkingen, reacties, voorstellen,....

Vul het onderstaande formulier in. Wij kijken alvast uit naar je reactie.

Organisatie

Golazo sports
Schoebroekstraat 8
3583 Paal
T: 0032 11 45 99 99
E: info@golazo.com

Sportinez
Hoornblaas 132
3271 Scherpenheuvel-Zichem
www.sportinez.be

Start to Sport
Marathonlaan 119E
1020 Brussel

Partners

Title Partner

Main partners

Official suppliers

Media Partners