Morgen sta jij aan de start van de vijfde editie van de Mechelen Urban Trail! Waar haal je je borstnummer op? Hoe laat start jouw wave? Welke locaties ontdek je op het parcours?... Hieronder nog even alles op een rijtje.

1. Op vertoon van je e-ticket kan je op zaterdag 8 december jouw borstnummer in de sporthal van het Sint-Romboutscollege ophalen.

LET OP!: Dit staat FOUT in de bevestigingsmail. Er zal GEEN inschrijvingsstand in de sporthal van middelbare school BimSem zijn, hier kan je je borstnummer NIET afhalen.

2. In de sporthal kan je ook je T-shirt afhalen en je sporttas in bewaring brengen. Na de run kan je een warme douche nemen en je omkleden in de kleedkamers naast de sporthal van het Sint-Romboutscollege.

3. Je startwave snel opzoeken? Dat kan hier

4. Benieuwd welke locaties er op jouw parcours liggen? Bekijk het parcours hier in detail.

5. 5 of 10 km achter de kiezen? Opwarmen kan met een heerlijk tasje soep van Delhaize. Kom dit na je tocht ophalen in de refter!

6. Van al dat lopen en wandelen krijg je natuurlijk ook dorst. Brouwerij Het Anker trakteert alle finishers op een lekkere Maneblusser Wit.

7. Hoe geraak je er? Liefst zien we jullie met de fiets, te voet of met het openbaar vervoer komen. Indien je toch de auto verkiest, vind je hier alvast alle info over parkeren.

8. Heb je nog vrienden, kennissen of familieleden die willen deelnemen? Je kan ook ter plaatse nog inschrijven vanaf 18.