Inschrijven
De voorinschrijvingen voor de WK Toertocht zijn gesloten, toch is het nog mogelijk om in te schrijven! Op de start- en finish locatie op het Megaland terrein in Landgraaf (adres: Hofstraat 13-15, 6372 XC Landgraaf, Parkstad, Zuid-Limburg) kun jezelf op vrijdag 14 en zaterdag 15 september nog aanmelden.

  • Vrijdag 14 september tussen 14:00 uur en 18:00 uur.
  • Zaterdag 15 september tussen 7:00 uur en 11:00 uur.

Ook op locatie zijn de kosten om deel te nemen aan de unieke WK Toertocht Ä 35,- Download hier alvast het daginschrijvingsformulier, zodat onze medewerkers jouw inschrijving snel kunnen verwerken.

Op zaterdag 15 september biedt de enige officiŽle WK Toertocht de mogelijkheid om voor grote delen over hetzelfde parcours te rijden als de profs tijdens de verschillende wegwedstrijden. Vanaf het Megaland terrein in Landgraaf kun je kiezen voor een tocht van 85 km of 170 km. In beide tochten beklim je onder andere Nederlands bekendste "bergen": de Cauberg en de Bemelerberg. Grote kans dat je hier profrenners tegenkomt, wanneer zij zich voorbereiden op hun wedstrijden.

De Toertocht wordt georganiseerd op "WK niveau", het zal je dan ook de hele dag aan niets ontbreken. Zo zijn er langs de route voldoende bevoorradingsposten en is er technische bijstand voorzien. Op de passage over de Cauberg en op de finish zal jouw tijd geregistreerd worden. Bovendien worden op deze beide doorkomsten video's gemaakt die je later online terug kunt kijken. Na afloop van deze unieke ervaring in het Limburgse land ontvang je bovendien een officiŽle WK Limburg 2012 medaille en diploma als blijvend aandenken!

Bij inschrijving, verklaart de deelnemer zich akkoord met de geldende algemene voorwaarden.
Bent u nog geen lid van de KNWU en wilt u wel profiteren van de vele voordelen, klik dan hier voor het speciale proeflidmaatschap van Ä 5,- .
Copyright 2011 - UCI Road World Championships Limburg 2012 | Contact