Al ingeschreven voor de Liège-Bastogne-Liège Challenge van nu zaterdag 22 april? Dankzij je e-ticket sta je zo aan de start! Nog niet ingeschreven? De mythische hellingen van La Doyenne bestormen 1 dag voor de profs is een niet te missen uitdaging!

AL INGESCHREVEN VOOR DE LIÈGE-BASTOGNE-LIÈGE CHALLENGE VAN NU ZATERDAG 22 APRIL? DANKZIJ JE E-TICKET STA JE ZO AAN DE START!

Na je inschrijving heb je een bevestigingsmail ontvangen met daarbij je e-ticket. Met het afgedrukte e-ticket (of digitale versie op je smartphone) kan je op vrijdag 21 april tussen 15u en 18u30 of op zaterdag 22 april vanaf 6u30 terecht bij de voorinschrijvingsstand in de Halles des Foires de Liège (Quai de Wallonie 6, 4000 Luik).

Op vertoon van je e-ticket krijg je van één van onze medewerkers jouw deelnamepakket overhandigd met daarbij o.a. je kaderplaatje (vooraan op je stuur te bevestigen) en rugnummer (verplicht te gebruiken).

Ter herinnering nog eens de starturen (vrij vertrek) aan de Halles des Foires in Luik:

- 273 km : 6u30 - 7u30
- 153 km : 6u30 - 9u30
- 75 km : 8u - 10u

NOG NIET INGESCHREVEN? DE MYTHISCHE HELLINGEN VAN LA DOYENNE BESTORMEN 1 DAG VOOR DE PROFS IS EEN NIET TE MISSEN UITDAGING!

De Liège-Bastogne-Liège Challenge op zaterdag 22 april maakt de mythische koers die La Doyenne is voor iedereen toegankelijk. De 75 km is perfect voor beginnende wielertoeristen of voor zij die gewoonweg van het kortere werk houden. Of ga je voor de volle 273 km over exact hetzelfde parcours waarop de profs daags nadien zullen koersen? Een derde optie is de 153 km, de gulden middenweg dus. Wat je ook kiest, smeer je benen maar in voor enkele legendarische hellingen: Rue Saint-Roch, Col du Rosier, Col du Maquisard, Côte de la Redoute, Côte de la Roche-aux-Faucons en Côte de Saint-Nicolas. En nadat je al die hellingen bedwongen hebt, kan je daags nadien nagenieten en de profs komen aanmoedigen in hun Luik-Bastenaken-Luik!

'WE CARE ABOUT CYCLING' - RESPECTEER DE WEGCODE EN HET MILIEU

Talrijke seingevers zullen zaterdag op het parcours postvatten om voor uw veiligheid in te staan. Wij vragen u vriendelijk om de richtlijnen die zij u kunnen geven op te volgen en om u aan de verkeersregels te houden. Ook vragen wij u om geen afval achter te laten op het parcours. Wij rekenen op de sportiviteit van alle deelnemers! Bedankt om de wegcode en het milieu te respecteren!

SKODA CLASSIC CHALLENGE & SKODA COMFORT ZONE

Zelf een wielerlegende worden? Door alle drie de evenementen van de Skoda Classic Challenge te rijden, zal je zeker indruk maken op familie en vrienden. Nam je deel aan We Ride Flanders en de Paris-Roubaix Challenge? Aarzel dan niet om ook de Liège-Bastogne-Liège Challenge op je programma te zetten. En wat meer is, wie aan alle drie deze mythische evenementen deelneemt, krijgt er gratis een Buff van de Skoda Classic Challenge bovenop!