Nieuws

Prachtige nationale feestNacht in Heusden-Zolder

21.07.2018

Jonathan Borlée, Margo Van Puyvelde en de Belgian Cheetahs hebben zaterdagavond voor Belgische zeges gezorgd op de 39ste Nacht van de Atletiek in Heusden-Zolder. Met Jonathan Borlée, Louise Carton en Bashir Abdi kwamen er bovendien ook nog drie landgenoten bij die de EK-limiet gehaald hebben. Het was een prachtige nationale feestNacht op de nationale feestdag!

Lees meer

Klaar voor een pracht van een Nacht!

19.07.2018

De Nacht van de Atletiek in Heusden-Zolder staat elk jaar garant voor een avond topatletiek en dat zal komende zaterdag bij de 39ste editie niet anders zijn. Meetingdirecteur Marc Corstjens blikt vooruit. Welke nummers staan zaterdag op het programma en wie moeten we in het oog houden? Voor veel atleten is de Nacht een laatste maar gedroomde kans om zich voor het EK in Berlijn te plaatsen.

Lees meer

Belgian Cheetahs willen via Heusden-Zolder en Berlijn naar de Bahama's

17.07.2018

De Belgian Cheetahs (4x400m) willen op 21 juli tijdens de Nacht van de Atletiek in Heusden-Zolder een aanval doen op hun eigen Belgisch record. Het ultieme einddoel van de Cheetahs is kwalificatie voor de IAAF World Relays op de Bahama's.

Lees meer

Ex-wereldkampioen Aman op zoek naar snelle benen, Botterman naar EK-limiet

13.07.2018

Op zaterdag 21 juli zullen heel wat ogen gericht zijn op de 800m tijdens de Nacht van de Atletiek in Heusden-Zolder. In 'De Veen' gaat Aaron Botterman op zoek naar de EK-limiet. Met Mohammed Aman komt er een ex-wereldkampioen aan de start.

Lees meer

Wereldkampioen Nicholas Bett wil schitteren op Nacht van de Atletiek

09.07.2018

De 400 meter horden wordt op zaterdag 21 juli één van de absolute topnummers op de 39ste editie van de Nacht van de Atletiek. Het sterke deelnemersveld wordt aangevoerd door de Keniaan Nicholas Bett, de wereldkampioen van 2015. Onze jonge landgenoot Dylan Owusu wil in Heusden-Zolder onder de EK-limiet duiken.

Lees meer

Volg hier de Nacht van de Atletiek op de voet!

21.07.2018

Klik hier voor tweets en live uitslagen van de 39ste Nacht van de Atletiek. Het hoofdprogramma start om 18u30.

Lees meer

2017: Bouchikhi, Belgian Tornados en Eykens juichen op natte Nacht van de Atletiek

10.07.2018

De Belgian Tornados op de 4x400 meter en Renée Eykens op de 800 meter hebben op de Nacht van de Atletiek in Heusden-Zolder voor knappe Belgische zeges gezorgd. De regen maakte het de atleten lastig om scherpe tijden of straffe afstanden te halen, maar op de 5000 meter dook Soufiane Bouchikhi toch nog onder de WK-limiet!

Lees meer

Archief