Nieuws

Aerts: 'Voluit gaan voor eindzege'

10.11.2018

Toon Aerts doet dankzij zijn tweede plaats in de Jaarmarktcross een uitstekende zaak in de DVV Trofee. De renner uit Rijkevorsel heeft bijna twee minuten voorsprong op ploegmaat Lars Van der Haar.

Lees meer

Van der Poel: 'Heb bewust wat ingehouden'

10.11.2018

Mathieu van der Poel schreef zaterdag voor het eerst in zijn carrière de Soudal Jaarmarktcross in Niel op zijn palmares. De Europese kampioen maakte er geen one-man-show van, maar spaarde bewust zijn krachten.

Lees meer

Van der Poel primus in Niel, Aerts blijft leider

10.11.2018

Mathieu van der Poel heeft opnieuw een overwinning bijgeschreven op zijn palmares. De Nederlander was de sterkste in de Jaarmarktcross in Niel, de tweede manche in de DVV Verzekeringen Trofee.

Lees meer

Cant pakt vijfde zege in Jaarmarktcross

10.11.2018

Voor de vijfde keer in zeven jaar heeft Sanne Cant de Soudal Jaarmarktcross gewonnen. De wereldkampioene haalde het na een spannende strijd met haar nicht Loes Sels. Kim Van de Steende blijft leidster in de Sack Zelfbouw Ladies Trophy.

Lees meer

Dubbelslag voor Ben Turner

10.11.2018

Ben Turner heeft in de Soudal Jaarmarktcross een dubbelslag gerealiseerd bij de beloften. De Brit van Corendon Circus pakte de winst na een beklijvende sprint met Timo Kielich en wordt de nieuwe leider in de DVV Trofee.

Lees meer

Junior Coremans wint meteen bij comeback in het veld

10.11.2018

De Soudal Jaarmarktcross heeft bij de junioren meteen een opmerkelijke prestatie opgeleverd. In zijn eerste Belgische wedstrijd van het seizoen fietste Dante Coremans solo naar de winst. Een halfjaar gelden hing hij de fiets nog aan de haak.

Lees meer

Bronzen Betsema en Sweeck willen bevestigen in Soudal Jaarmarktcross in Niel

08.11.2018

Negen dagen na de spectaculaire opener op de Koppenberg staat zaterdag in Niel de tweede manche van de DVV Verzekeringen Trofee op het programma. Denise Betsema en Laurens Sweeck, beiden brons op het EK, willen in de Soudal Jaarmarktcross de goede lijn doortrekken.

Lees meer