Praktische info


Deelnamepakket


Programma & locatie


Afhalen polsbandje en T-shirt


Bereikbaarheid & parking


Kleedkamers & bewaarplaats sporttassen


Opvouwbare bekers


Overnachten


Hier vind je binnenkort de verschillende parcours terug.

Voor lopers én wandelaars. De natuur beleven én samen bewegen staan voorop. Wandelaars kunnen vrij starten tussen 8u en 9u15 voor een volledig bepijld parcours van 7 of 12,5 km. Net als de lopers kunnen de wandelaars uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten. Wist je trouwens dat het wandelgebied Merode (waarbinnen de parcours zich bevinden) het populairste wandelgebied van Vlaanderen is?

Voor lopers zijn er vaste starturen. En is er tijdsopname. Naast 8 of 15 km, is er ook een (prach-ti-ge) langere trail van 25 km voor hen.

Meer info over de bereikbaarheid vind je hier binnenkort terug.

BDO BUSINESS RUNS

De HavenChallenge maakt deel uit van de BDO Business Runs. Dit is een reeks van 8 corporate running events, verspreid over heel Belgi� met als doel zoveel mogelijk bedrijven en hun werknemers te motiveren om te sporten.

Duizenden getrainde en minder getrainde collega's zullen het beste van zichzelf geven. Iedereen is welkom, van stagiair tot CEO, van absolute beginneling tot geoefende loper. Werknemers doen samen aan sport en gaan de strijd aan met andere bedrijven.

Vooraf en na afloop van de wedstrijden kunnen collega's en mogelijke zakenpartners elkaar op een andere, meer informele, manier leren kennen in het gezellige BDO Bedrijvendorp.

Meer info over de BDO Business Runs vind je op: www.bdobusinessruns.com.

BDO Business Runs - For you, we run the extra mile!

Meer info over de bereikbaarheid vind je hier binnenkort terug.


Veilig sporten


Trainingsschema's MyEnergyLab